ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 20 August 2010

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΕΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ.

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΟΙ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ 40.000 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ. ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ 300 ΑΛΛΑ 40.000 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. 40.000 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΦΤΑ ΤΩΝ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 7.000 ΠΛΑΤΑΙΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩΦΕΛΗ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 300, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΩ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 1000 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ 1300 ΤΡΙΗΡΕΙΣ ΚΑΙ 3.500 ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 2.600.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ 2.600.000 ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ 1.000, ΗΤΟΙ ΑΠΟ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 300 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ) ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΔΙΔΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ, ΟΤΙ Η "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ".

ΛΟΙΠΟΝ, Η ΟΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ. Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» (ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 300) ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΝΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ 40.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ (!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΤΗ - ΨΕΥΔΟΘΕΟ) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ …ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΗΛΥΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΟΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ «ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ, Ή ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ». ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ («ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ» ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΠΙΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ «ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ» ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ «M.R.A. (=ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) - 666» ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ», ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΕΣ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ (ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ) ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ – 666» ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ» ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ 4 ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ (ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ) ΣΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΧΕΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕΣΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΒΑΘΜΟΥ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Υστερόγραφο μήνυμα του ιστολογίου προς τον ΠΑΣΟΚΟ αρθογράφο του ιστολογίου http://xanthi-blogs.blogspot.com/

ΠΑΣΟΚΕ πτυχιούχε αρθογράφε του ιστολογίου http://xanthi-blogs.blogspot.com/ παραγγελια της Ο.Ε.Α. είναι να κάνεις μασούρι τα πτυχία σου και τα βιβλία σου σε ένα ρολό και να τα βάλεις στον κώλο σου ρε ξεφτιλισμένε μαλάκα προδότη, γιατί μόνον κωλόχαρτο είναι τα πτυχία και τα βιβλία σου γελοίε και άχρηστε ιδεολογικά πούστη προδότη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ. (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

Διότι οι μόνοι που είχανε δικαίωμα να μιλάνε στην Ελλάδα ήταν οι κομμουνιστές και οι δεξιοί.
Εσείς ρε ιδεολογικά μουνόπανα ΠΑΣΟΚΟΙ από πιο κώλο φυτρώσατε ρε κωλόπαιδα;;;

Καλώς ή κακώς οι μόνοι που χύσανε το αίμα τους για την Ελλάδα πολεμώντας τους φασίστες Ιταλούς και τους Ναζιστές Γερμανούς και πολεμώντας – σφαζόμενοι ακόμα και μεταξύ τους, ήταν οι αριστεροί και οι δεξιοί και ο Ελληνικός στρατός.

Εσείς ρε βρωμερά προδοτικά καταχρηστικά σκατά τι είστε;; Τι εκπροσωπείτε;;

Κωλοπαιδαράδες με ψευτοπτυχία κωλόχαρτα σαν και εσένα το εβραικο μπουρδελοκατεστημένο τους προωθεί μέχρι και στην εκτύπωση και προώθηση των βιβλίων τους, ενώ το ένα και μοναδικό βιβλίο του ΑΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ρε προδοτικά μουνόπανα το έχετε εξαφανίσει και δεν τολμάει κανένας να το εκδώσει.

Αν δεν μας σκοτώσουνε πισώπλατα και με βρώμικες μεθόδους θα συνεχίσουμε να σας εξοντώνουμε διανοητικά μέχρι να καταρρεύσετε τελείως από το βάρος της προδοσίας σας, αν σας έχει απομείνει έστω και ελάχιστο ίχνος ηρωικής ελληνικής συνείδησης, άχρηστα λαμόγια του νέο-εβραιοκινεζοελλαδιστάν.

2 comments:

george said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

H Σελήνη Είναι Ένα Πανάρχαιο Διαστημόπλοιο..!!

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες Μιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντερ Τσερμπάκωφ σ' ένα άρθρο που δημοσίευσαν σε επίσημο Σοβιετικό κυβερνητικό έντυπο, υποστήριξαν πως η Σελήνη στο εσωτερικό της είναι κούφια και δεν αποκλείεται να αποτελεί στην πραγματικότητα ένα διαστημόπλοιο, κατασκευασμένο από λογικά όντα κάποιου μακρινού ηλιακού συστήματος.
Οι Σοβιετικοί επιστήμονες υποστήριξαν πως ο κενός εσωτερικός χώρος ήταν γεμάτος από καύσιμα για τους κινητήρες, εργαλεία, όργανα ελέγχου και παρατήρησης. Ήταν ένα διαστημόπλοιο που ήταν ικανό να ταξιδεύει χιλιάδες και εκατομμύρια χρόνια στο διάστημα.
Τα όντα που το κατασκεύασαν το έκαναν από ανάγκη για να εγκαταλείψουν τον αρχικό κόσμο απ' όπου κατάγονται. Η νέα αυτή θεωρία στηρίζεται σ' ένα σύνολο ενδείξεων που χωρίζεται σε τέσσερις ομάδες:
1.Το αίνιγμα της καταγωγής της Σελήνης.

Οι τρεις θεωρίες που ίσχυαν μέχρι πρόσφατα καταρρίφθηκαν αφού:α) Η Σελήνη δεν αποτελούσε ποτέ μέρος της Γης από το οποίο να αποσπάστηκε β) Η Σελήνη δεν σχηματίστηκε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αέριων που σχηματίστηκε η Γη, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους με τη γη, γ) Η Σελήνη δεν μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη (θεωρία της προσέλκυσης),αφού ένα τόσο μεγάλο σώμα είναι αδύνατον να μπει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες σε τροχιά γύρω από έναν τόσο μικρό πλανήτη.
Ποιοι κρύβονται μέσα στη Σελήνη;

Υπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμική και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο. Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα. Καταγράφτηκαν παλμικές δονήσεις διάρκειας τριών περίπου ωρών που έφτασαν σε βάθος 28-32 χιλιόμετρων. Όταν κατά την αναχώρηση του ίδιου διαστημόπλοιου από το Σεληνιακό έδαφος απερρίφθη η σεληνάκατος, προκλήθηκαν νέες δονήσεις που κράτησαν ενενήντα περίπου λεπτά.

george said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...
http://neoellhn.gr/nea/files/2CE55BCC-9B03-47CF-93E5-39C436B15EA8-410.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις