ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 11 August 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ

ENGLISH LANGUAGE TRANSLATION:
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/08/second-ultra-urgent-telegram-ghrees-to.html

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - 11.08.2010
ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ «FSB» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.-

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ.-

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ( ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post.html ) ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

STOP


7) ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΕΛΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ.

STOP


8) ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ, ΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΚΕΝΗ – ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ.

STOP


9) ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΡΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΑΡΟΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΟΤΡΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ, ΟΡΓΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΞΕΡΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΧΟΡΤΑ.

STOP


10) ΚΑΨΤΕ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΣΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΛΑΤΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ.

STOP


11) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

STOP


12) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΡΙΞΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΓΟΜΩΣΗ ΔΙΧΛΩΡΟΔΙΦΘΟΡΟΜΕΘΑΝΙΟΥ (Cl2F2CH4) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΦΘΟΡΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

STOP


13) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟΝ 12 ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΧΛΩΡΟΔΙΦΘΟΡΟΜΕΘΑΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

STOP


14) ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ Η’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΗ ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΡΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ.

STOP


15) ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ, ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ HΔΗ ΚΑΤΑΣΒEΣΕΙ, ΔΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΒΗΣΜΕΝΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΦΩΤΙΑΣ.

STOP


16) ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ Η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ HΔΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html )

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΩΜΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΞΙΝΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΓΑ – ΚΡΕΑΣ – ΨΑΡΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

STOP


17) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΡΙΞΤΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΕΡΟΦΥΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΦΑΝΗ ΚΑΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΦΩΤΙΑΣ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΚΑΙΓΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

STOP


18) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ «MASERS» ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ «MASERS» ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΡΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΟΡΘΙΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ, Ή «MASERS» ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΗΤΟΙ «MASERS» ΘΕΡΜΗΣ – ΛΕΥΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ «LINK» ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΑ «MASERS» ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΑ ΔΕΣΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΟΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ Ή ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΕΣΜΗΣ ΤΩΝ «MASERS».

ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ΤΟΥ WILHELM REICH. ΛΑΒΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ REICH ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ, ΗΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΙΩΔΙΟΥΧΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΛΠ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

STOP
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΜΝΗΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΜΝΗΝΟ (JOHN KOMNINOS) ΘΑ ΛΑΒΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΓΚΙΔΗ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. Ο JOHN KOMNINOS ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΕΡΑΥΝΩΝ, ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΩΣ ΔΑΣΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΓΚΑΓΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΙΤΙΩΝ.

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ JOHN KOMNINOS.

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» - ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΔΙΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:

Ο ΘΕΟΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΜΕ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΑ – ΚΟΡΕΑ.

STOP
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις