ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 20 August 2010

Ξεκαθάρισμα...

Επειδή κάτω από την πίεση των καταιγιστικών αποκαλύψεων και καταγγελιών του ιστολογίου μας αλλά και την έσωθεν πίεση που δέχτηκε και από άλλες μεριές (πιθανόν συσχετιζόμενες με το κυβερνών προδοτικό και καταχραστικό κόμμα ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ο δήθεν αντιρρησίας ΠΑΣΟΚΟΣ αρθρογράφος του ιστολογίου http://xanthi-blogs.blogspot.com/ , αναγκάστηκε πανικόβλητος να κατεβάσει από το ιστολόγιο του την ανάρτηση του με την είδηση που έδωσαν οι Δρακονιανοι της Σελήνης /ή-και της ΧΟΝΓΚ Κίνας-Σίνας αποκλειστικά για προσωπική χρήση από τους μοναχούς του Αγ.Όρους και λοιπούς ελάχιστους "εκλεκτούς - περιούσιους" άπαντες πλέον εξαρτώμενοι από το Σουφικό (Χριστιανοδωδεκαθειστικό) προδοτικό Πατριαρχείο Κων/Πόλεως και τον Σουφιστή M.R.A. - 666 "Λάτρη της Γαίας - Μητρόγαιου - Μαϊτρέγια" Βαρθολομαίου, εκτός της μίας ακόμη αντιστεκόμενης στο "666" και τον Σουφισμό, μονής Εσφιγμένου.

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι κάποιοι επίσημοι κύκλοι και μέσα στο "Αγ.Ορος" το οποίο έσπευσε μέσω σχολίων να διαψεύσει την είδηση αλλά και εντός σε προδοτικούς κυβερνητικούς κύκλους που δεν ήθελαν αυτό το γεγονός να διαρεύσει προς τον ελληνικό λαό και ειδικά προς τα σώματα ασφαλείας - στρατό, και το προόριζαν αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική κατανάλωση ανάμεσα σε μερικούς μπάσταρδους καρκινικούς "περιούσιους" ...γαμώ τον εκλεκτό λαό του Σατανά Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ πάνω στη Γη.. , ώστε μετά την Α' ΦΑΣΗ της μισής γενοκτονίας των Ελλήνων οι καβατζωμένοι και προστατευόμενοι και οι βρισκόμενοι εκ του ασφαλούς προδότες σουφιστές μοναχοί του "Αγ.Ορους" και του Βαρθολομαίου (εκτός αντιστεκόμενης μονής Εσφιγμένου) να δημιουργήσουν κατά την Β' ΦΑΣΗ (Β' ΠΟΥΡΙΜ) στο υπόλοιπο τμήμα των εναπομείναντων Ελλήνων Νοτίου Ελλάδας κλίμα ξεσηκωμού και εθνικής εξέγερσης αντεπιθέσεως ΚΑΙ θρησκευτικοπολιτικής υποστήριξης υπέρ της "κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" του καθάρματος Καρατζαφέρη του "ΛΑ.Ο.Σ." στο Μυστρά και υπέρ του βασιλόφρωνα Βαρθολομαίου ο οποίος και προορίζεται να χρίσει ως αυτοκράτορα των ελλήνων τον "αυτοκράτορα" του δρακονιανού κώλου "Ιωάννη" - "Νέο Χριστό 666" Ψευδο-Παλαιολόγο Ψευδο-Δραγάζη ΔΑΝ-Κριστιανσεν και ...αρχιστράτηγο της κακιάς ώρας τον Παύλο Γλύξμπουργκ στην Κων/Πολη.

Εδώ ήταν η αρχική ανάρτηση της είδησης:
Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ; (ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

Για την ιστορία της υπόθεσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναδημοσιεύσουμε την αρχική είδηση των δρακονιανών εδώ μαζί με τα LINK των απαντήσεων και καταγγελιών του ιστολογίου και της Ο.Ε.Α., ώστε να προειδοποιηθούν εγκαίρως οι έλληνες και ειδικά τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός διότι αυτή η είδηση έρχεται να διασταυρώσει τον προηγουμένως δημοσιευμένο από το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝκαιΧΑΟΣ" σχεδιαζόμενο χρόνο που όρισε το τμήμα γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α. ως επίθεση του άξονα "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." εναντίον Ελλάδας τον Νοέμβριο του 2010:





Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ; (ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει. Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό, που τέτοια γεγονότα, δε θέλουν έρευνα (προσωπικά για μένα).
Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παϊσίου.
Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν “συνάδελφοι” του μοναχοί από το Άγιο όρος, μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.
Συγκεκριμένα…:
Ο Γέροντας Παΐσιος, περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία).
Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί, πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.
Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε,δεν τους έδωσε την ευχή του,αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:
“Tραβήξτε στο Γέροντά σας και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι γιατί σε 3 μήνες από τώρα θα έχουμε “πόλεμο” στην Ελλάδα, κι ο κόσμος θα πεινάσει” και συνέχισε…:
“Να του πείτε του Γέροντα, να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ…”
Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί,ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι…
Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός, γιατί έχει και συνέχεια, όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ, όπως είναι το δικό μου,καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ.
Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων… εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας), εδώ στη Θεσσαλονίκη, παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες “σήκωσαν” από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Εγώ θα αναμείνω το 3μηνο,αν και πιστεύω όταν λέει ο Γέροντας πόλεμο,εννοεί μάλλον πως ο λαός μας θα ξεσπάσει απέναντι στο Δ.Ν.Τ. και κατ επέκταση στην ΤΡΟΙΚΑ και στην σκληρή πολιτική τους,και θα γίνουν χειρότερα από αυτά που ζήσαμε μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
Πού αλλού να πάει δηλαδή το μυαλό μου;
Τέλος αναμετάδοσης

Το κείμενο αυτό έφτασε στο ιστολόγιο από ανώνυμο αναγνώστη, αλλά με μία έρευνα στο διαδίκτυο διαπιστώθηκε πως αυτή είναι η Πηγή του κειμένου

Μετά τη λειτουργία του Πατριάρχη στην Παναγία Σουμελά, νιώθω υποχρεωμένος να αναφέρω μια σχεδόν άγνωστη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Η συγκεκριμένη προφητεία δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1998 στην εκπομπή “Ελλήνων Μυστήρια” και έχει ως εξής:
“Θα έρθει καιρός που στα μέρη της Καλλίστης και του Μελά θα δείτε
τον Πατριάρχη να κατεβαίνει τα 64 σκαλιά της Παναγιάς και να ακούει κεμεντζέ.
Τότε ολίγον καιρό έχετε. Βάλτε στην άκρη ένα σακούλι στάρι να μη χαθείτε από την πείνα”.




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ:

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Χαρακτηριστικό σήμα της Ο.Ε.Α. σε ανύποπτο χρόνο (προτού βγει η είδηση των δρακονιανών του Παίσιου) που προειδοποιεί για την επικείμενη - σχεδιαζόμενη επίθεση του Νοεμβρίου 2010:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΡΟΥ - ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ "ΒΑΣΤΡ"

ΘΕΜΑ 3: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

Ο Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη
ΥΓ. Ο "διορατικότατος" Παίσιος σύμφωνα με καταγγελίες μοναχών του "Αγ.Όρους" έχτιζε τον τάφο του εντός του "Αγ. Όρους" για να πεθάνει τελικά εκτός του "Αγ.Όρους" σε γυναικείο μοναστήρι... Οι ηλεκτρονικοί υπερυπολογιστές της σελήνης φαίνεται έπαθαν προσωρινό black-out (ΓΕΛΩΣ!)

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις