ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 23 August 2010

Προς panagiotis και christian-orthodox

Προς:
panagiotis, μέλος του θρασύδειλου Σουφικού "Ορθόδοξου" φόρουμ: http://forum.christian-orthodox.gr/, υποστηριχτών του προδότη τουρκόφιλου σιωνιστή Βαρθολομαίου, του προδότη Κινεζόφιλου και Βαρθολομαιόφιλου Παίσιου, και όλοι τους ανόητα σεληνιαζόμενα ζόμπι τυφλής ανορθολογιστικής πίστεως - τυφλοί ακόλουθοι της σινο-σιωνιστικής προβοκάτσιας "ΠΟΥΡΙΜ" επανακατάληψης της πόλης (απόδοσης ως δώρο απο το "ΝΑΤΟ"-"Ρωσια") υπό τον "Ιωάννη Νέο Χριστό - 666" και της αυτοκτονικής εκστρατείας στα Βάθη της Ασίας, στην κόκκινη μηλιά και ...πράσινη αχλαδιά για να σφαγούμε κατα προτεραιότητα όλοι από τους Δρακονιανούς Κινέζους και να επιβληθεί στον πλανήτη η τερματική Σινική Σοσιαλιστική Παγκόσμια Κυβέρνηση ... του εβραιοκινέζου σοσιαλιστή χριστούλη και καρλ μάρξ ή μαρδοχαίου (Πραγματική Τερματική Παγκοσμιοποίηση - 888).

Panagiotis, είναι εμφανές ότι γνωρίζεις την ολη υποθεση ΟΕΑ και ιδιαίτερα τα κείμενα Δ'Γενεας χριστιανικής αποκλίσεως.

Προς πληροφόριση σου, σε ενημερώνουμε ότι αυτά τα κείμενα πρόκειται για
σκομιμως ημιαληθή κείμενα με σκοπιμότητα απομάκρυνσης των Ελλήνων από τα Ασιατικά και μογγολικά ιδεολογήματα και τις Ασιατικές (θεοσοφικές) επιρροές στην αληθινή αρχέτυπη "Θρησκεία" μας.

Συμβουλή μας: Απεγκλωβίσου από ανθελληνική κρυπτοσιωνιστική "ορθοδοξία" (Δούρειος Ίππος του Σανχέντριν των 72), απεγκλωβίσου από τα σκόπιμα ψεύδη των ημιαληθινών παλαιότερων κειμένων Ο.Ε.Α. και σύντομη ευθυγράμμιση σου με τα κείμενα ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ και κείμενα Ε'Γενεας 100% Αληθή.
(Υπερ Συμπαντικού Οργανισμού)

Και να προσέχεις καλύτερα τα λόγια σου εναντίον της πατριωτικής αριστοκρατικής ΟΕΑ , ανιεράρχητε δημοκρατικέ (οχλοκρατικέ) νεοψευδέλληνα, γιατί εσύ δεν έχεις δώσει κανένα αγώνα για τον ελληνισμό και την αφύπνιση του, και δεν έχεις ρισκάρει τίποτε, στην ουσία υπηρετείς το ορθόδοξο κρυπτοσιωνιστικό ιερατείο που καταρριέται τους υπο γενοκτονία Παλαιστινιους Φιλισταίους Κρήτες Αποίκους και Ευλογεί τον γενοκτόνο μογγόλο λαό Ισραήλ, και το ιερατείο το οποίο καταρριέται με αναθέματα τους έλληνες φιλοσόφους, και το ιερατείο που δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο την Ελληνιδα μαθηματικό Υπατία, και το ιερατείο το οποίο έδωσε εντολή στον Ιουστινιανό να εκθεμελιώσει την ακαδημία Πλάτωνος που ειχε την "διαβολική-σατανική" γνώση του Πενταγώνου (Πεντάλφας) και του Δωδεκάεδρου (απαγορευμένος καρπός κατά τους "φίλτατους" Σατανικούς Ραββίνους), και το ιερατείο το οποίο τρομοκρατούσε τον κόσμο με τις κολάσεις (ανύπαρκτη) για να ασκεί παρα φύσιν εξουσία στο μεσαίωνα, και το ιερατείο το οποίο ενώ κηρρύτει "μη θησαυρίζετε επι της Γης" το ίδιο φροντίζει να μαζεύει όλο τον πλούτο των αφελών πιστών του, και το ιερατείο το οποίο αφόρησε δις τις επαναστάσεις του 1750 και 1821, και το ιερατείο (Βαρθολομαίος) που σήμερα υβρίζει τους επαναστάτες του 1821 ως ξυπόλητους που χάλασαν τις ...αγαθές μας σχέσεις με τους μογγόλους Τούρκους, και ένα σωρό άλλα εγκλήματα, για να μη πιάσω και στο στόμα μου το τι εγκλήματα έχουν κάνει οι Παπικοί και τα άλλα χριστιανικά δόγματα, άπαντα υπο σινική και σιωνιστική διοίκηση. Διότι στην τελική ο Γαβριήλ ο Μιχαήλ ο ...κατουριήλ, ο Μετατρον και ο ....Σατανιήλ και το λοιπο δρακονιανό συμπαιγνιακό δαιμονικό συναπάντημα, εκτός από "αρχάγγελοι" του "καλού" ορθόδοξου χριστιανισμού είναι και καμπαλιστικοί αρχιδαίμονες του "κακού" Ταλμουδισμού και Μασονισμού του "σοφού" πρώτου διδάξαντος μαύρου μάγου σημιτομογγόλου Σολωμόντα του Ναού του Σολωμόντα, μικρογραφία του οποίου αποτελούν όλες οι μασονικές στοές τις οποίες δήθεν αποκαλείτε αντιχριστιανικές ενώ όλοι οι αρχιεπισκοποί σας ειναι μασόνοι της δεξιάς χειρός, (πλαστη διαμάχη χριστιανισμού - μασονισμου), εκτός Βαρθολομαίου που διατάχθηκε να μετατοπιστει από τον φιλοσοφισμό στον νεοεποχήτικο θεοσοφισμό αριστεράς ατραπούς - 666, με απώτερο σχεδιασμό να εκτρέψει την "παλαιά Ορθοδοξία-888" στην Ελλάδα (τριμερής ΗΠΑ - Ευρώπη - Ιαπωνία, - 666) σε αντίχριστο σουφισμό χριστιανοδωδεκαθεισμού, παρωδία του παλαιοορθόδοξου χριστιανισμού, ώστε να δοθεί το άλλοθι λύσσας θρησκευτικού πολέμου "Τζιχάντ" στη Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία - Ισλάμ - Κίνα 888) για να γενοκτονήσει τους Έλληνες κατά τις πρώτες φάσεις του Γ'Παγκοσμίου Πολέμου που σχεδιάζεται να έχει ως προβοκατόρικη θρησκευτικοπολιτική αιχμή δόρατος τους πανηλίθιους προβοκάτορες νεοέλληνες του επίσης Θεοσοφικού "ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον - 666".

Γι'αυτο λοιπον μη πας να πουλήσεις μαθήματα Ελληνισμού και ορθολογισμού σε εμάς μαγκάκι ψευδοελληναρά, εντάξει;
Πες μας ότι είσαι ο Παναγιώτης Τουλάτος αλητάκο ψευτομαγκάκο, για να γελάσουμε και να σε διαλύσουμε τελείως. Διότι μόνο αυτός ο ελλεινός μασόνος είχε τέτοια πληροφόριση των κειμένων ΟΕΑ χριστιανικής αποκλίσεως τα οποία παρουσίαζε για δήθεν δικιά του γνώση ο αγράμματος αυτός μεγα-απατεώνας.

Γράφεις παρακάτω σαν τυπικός αυτοκτόνος νεοψευδέλληνας εβραιοχριστιανός μαλάκας:
"ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ (οι Κινέζοι του Ρ.Ι.Κ. και οι Μογγόλοι του Β.Α.Σ.Τ.Ρ.) για να αναστηθούμε να πάμε στον Κύριο μας" !!!
... κατά το πρότυπο του εκφυλισμένου τουρκόσπορου διαχρονικού καραγκιόζη νεοψευδέλληνα:
"Σφάξε μας Τούρκε-Μογγόλε Πασσά μου να Αγιάσουμε!"

Μάθε μελοθάνατε βλάκα ότι μόλις θα σε σφάξουν οι Μογγόλοι και οι Κινέζοι για να αποκατασταθεί ο Συμπαντικός Νόμος που αναφέρει ότι ο Δυνατότερος - Ετοιμοπόλεμος νομοτελειακά εξοντώνει τον φύσει ασθενέστερο, δειλό, απόλεμο, φυγόμαχο", η ψυχή σου δεν θα πάει σε κανένα τόπο εύνοιας ή εβραιοχριστιανικό παράδεισο, αλλά θα βρεθεί εκσαρκωμένη πρώτα να βλέπει έκπληκτη το σφαγμένο σώμα της Α'Διαστάσεως(δοχείο) από ψηλά και κατόπιν αιωρούμενη στο κενό σε ένα πανικό φρίκης χιλιάδων δρακονιανών και λοιπών πνευμάτων των 7 εσωτερικών πλανητών ("7 αστέρων" κατα Δρακονιανή Αποκάλυψη-Συγκάληψη) εντός του θερμού πολεμικού αποκλεισμού - "Καραντίνας" που έχουν επιβάλει οι Κυβερνητικές Γαλαξιακές Πολυδιαστατικές Ανδρομέδιες Δυνάμεις τροχιάς Κρόνου. Στη συνέχεια θα παρασυρθεί να ανέβει προς τον ουρανό ακολουθώντας σαν αποβλακωμένο ζόμπι τα φώτα και τους ήχους "χαράς και πάρτυ και παραδείσου" - LUNA PARKS (Σεληνιακά ...πάρκα αναψυχής) που εκπέμπουν οι δρακονιανές σεληνιακές εξέδρες συλλήψεως ψυχών Β'Διαστάσεως αραιώσεως ύλης που βρίσκονται διάσπαρτες γύρω από τον πλανήτη μας σε γεωστατικές τροχιές (και έχουν εντοπιστεί από την Ο.Ε.Α. με τεχνολογικό τρόπο, μέσω παθητικών ανιχνευτών νετρινικής-αραιής υλης). Κατόπιν η ψυχή σου θα συλληφθεί και θα απορρωφηθεί από αυτές τις συσκευές όπου και θα οδηγηθεί στη Σελήνη για περαιτέρω ...επεξεργασία εντός του Κύβου - Κααμπα της Άνω Σιών (βλ.Απόκαλυψη-Συγκάληψη). Δεν γράφουμε τι ακριβώς περιποίηση θα σου κάνουν εκεί πέρα οι Σεληνιακοί "Κύριοι σου" του Σιν - Σιων -Τζεντάι - Σκατάϊ και το λοιπό κακό δρακονιανό δαιμονικό συναπάντημα, για να μη προκαλέσουμε ανεπιθύμητη φρίκη και τρόμο στους αναγνώστες. Αυτό που θα πούμε είναι ότι τους προδότες, τους αυτοκτόνους, τους δειλούς και τους φυγόμαχους σαν εσένα, τους σιχαίνονται ακόμα και τα εγκληματικά καρκινικά ερπετικά απόσκατα του γαλαξία που κατοικούν στη Σελήνη... και οτι σας περιμένει ελλεινό και φριχτό τέλος αν δεν αλλάξετε αμέσως συμπεριφορά, είτε συληφθείτε από τους δρακονιανούς σεληνιάτες τώρα, είτε συλληφθείτε από τις Γαλαξιακές Κυβερνητικές Δυνάμεις μετά το 2012.

Άσχετα με τα ανωτέρω υπερφυσικά και "άκρως παρανοικά" ....Αν έχεις τα κότσια και τις γνώσεις ψευτομαγκάκο, αντέκρουσε με λογική το παρακάτω κείμενο και τα δυο ΛΙΝΚΣ στο τέλος, διότι στην τελική ο μόνος που δογματίζει εδώ πέρα είσαι εσύ και το ορθόδοξο ιερατείο , διότι ορθόδοξος σημαίνει δοκησίσοφος ήτοι "το δικό μου νομιζόμενο, δηλαδή το δικό μου δόγμα,είναι δήθεν το σωστό"!!!!...

ΥΓ.
Διαχειριστές του Ορθόδοξου Σουφικού -666 φόρουμ, διαγράψατε πολλαπλώς τις απαντήσεις μας και τις αναρτήσεις μας και για μια ακόμα φορά αποδείξατε τη δειλία σας και τη δοκησισοφία σας, γιατί μια ζωή είσασταν δογματικοί , σχιζοφρενικοί και φύσει ανθέλληνες όπως και ο Κυριος σας Ραββίνος Γιεχοσουα, ο οποιος αποκαλούσε τους έλληνες Σκυλάκια... και τους μογγολοεβραίους Τέκνα._



Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

Την μεγάλη απάτη των χιλιετηρίδων δια την πλαστοπροσωπεία του πραγματικού "Πανός" από τους Γιαχβεχ και Σαβαωθ, την διέπραξε ο λευκοκίτρινος μογγόλος ιουδαίος "Απόστολος Παύλος" ή Σαούλ, ραββίνος από την Ταρσό της Κιλικίας Μικράς Ασίας._

Ο ως άνω ειδεχθής απατεών και "άγιος" της "ορθοδοξίας", όταν πήγε στην Αθήνα, είπε ψέμματα στους Αθηναίους ότι: "πήγε να τους κηρύξει τον πραγματικό Θεό ο οποίος δεν είναι μακράν από ενός εκάστου ημών. Διότι εν αυτώ (μέσα του) ζώμεν και κινούμεθα και υπάρχομεν. Καθώς και τίνες των ποιητών σας είπον: "διότι και γένος είμεθα τούτου"._
Όμως με τα λόγια αυτά ο πονηρός Παυλάκιας ακύρωνε (κρυφίως) όλη την εβραιοχριστιανική διδασκαλία περί "Θεού (εξωκοσμικού) δημιουργού", διότι με την ως άνω δημόσια ομολογία του, δήθεν δέχεται ότι οι άνθρωποι και τα λοιπά όντα δεν είναι δημιουργήματα των χειρών του Θεού αλλά είναι γεννήματα εντός του σώματός του, ήτοι κύτταρα του σώματός του συμφώνως με την αληθή βιολογική λειτουργία του σώματος του "Πανός" συμπαντικού οργανισμού.

Δηλαδή ο δόλιος Ιουδαίος Παυλάκιας αποπειράθηκε να πωλήσει εμπόρευμα "Γιαχβέχ-Σαβαώθ" με περιτύλιγμα "Παν-ός" (Σύμ-παν-τος, Συμπαντικού Οργανισμού) ώστε βλέποντας οι Αθηναίοι το περιτύλιγμα, να "αγοράσουν" το δηλητηριώδες ψευδές περιεχόμενο.
Οι Αθηναίοι και οι λοιποί Έλληνες, πλην ελάχιστων ηλιθίων ("Πράξεις των αποστόλων", ΙΖ'22-34) απέρριψαν αυτό το δηλητηριώδες περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να γενοκτονηθούν από τους εβραιοχριστιανούς αυτοκράτορες της Ρώμης Β' ή "Βυζαντίου".
Ο Διεστραμμένος Παυλάκιας αυταποδείκτως έγραψε ψεύδη στις (σατανικές) "Πράξεις των αποστόλων" διότι αφ'ενός ισχυρίζεται ότι ο Θεός τον οποίο "πωλούσε" ήταν άγνωστος στους Αθηναίους, αφ'ετέρου ομολογεί ότι αυτός ο Θεός ήταν γνωστός στους Αθηναίους πολίτες, όπως ο Δημάρατος, ο οποίος είχε συνθέσει ποίημα δια τον "Πάνα" με τον στίχο "Διότι και γένος - κύτταρα είμεθα τούτου".

Ουδέν έτερον σχόλιο, εκτός του ότι κατά την επίσκεψη του κουτοπόνηρου ραββίνου Παυλάκια στην Αθήνα, στην τότε Αθήνα της πολιτικής και Θρησκευτικής διαφθοράς, ο εβραικός Δήμος των Γεφυρών ή Γεφυραίων εκ του οποίοι προέρχονταν οι δολοφόνοι των αξιοκρατών πεισίστρατιδών ήτοι οι ερωτιδείς (ομοφυλόφιλοι) εβραίοι δολοφόνοι Αρμόδιος και Αριστογείτων, είχε προκαλέσει αρκετή διάβρωση και σήψη στον Αθηναϊκό κοινωνικό και πολιτικό ιστό, ώστε οι Αθηναίοι να ανεχθούν τον Ραββίνο Παυλάκια, και να μην τον ...περιποιηθούν όπως τον περιποιήθηκαν οι βαρβάτοι Κρήτες...
ΥΓ.1 Δια την "εβραική αθηναική δημοκρατία", δια τον "Δήμο Γεφυραίων Εβραίων" της αρχαίας Αθήνας, και δια τους εβραίους - Γεφυραίους δολοφόνους Αρμόδιο και Αριστογείτονα, διαβάστε:

1) Ηρόδοτο, Ε'55
2) Θουκυδίδη, Α'20
3) Θουκυδίδη, ΣΤ' 54-59
4) Παυσανία, Α' 8,15
5) Παυσανία, ΚΓ' 1,2
6) Αριστοφάνη, "Αχαρνείς", 980

...και κλάψτε νεοέλληνες "Δημοκράτες" δούλοι μελλοθάνατοι άθλιοι της "νεοελληνικής εβραικής δημοκρατίας" των εβραίων Καραμανλήδων, Παπανδρέου-Μινεϊκο-Τσαντ, Κολοζώφ, Μαϊλη, Έβερτ, Μητσοτάκη-Μπεν-Σαλόμ ή Βενιζέλου, Αλαβάνου - Λεβί, Γλύξμπουργκ - Χολσταϊν, και του Μογγόλου Τουρκαλβανού πράκτορα Kara-Zaferi.

ΥΓ. 2.
Από το βιβλίο "Τα Ορφικά" του Ιωάννου Δ. Πασσά, εκδόσεις "Εγκυκλοπαίδειας Ηλιου" Σελίς 205, Ύμνος Ορφέως 11: "Υμνος Πανός":

"ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΟΥΡΑΝΟΝ, ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ, ΗΔΕ ΧΘΟΝΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ,
ΚΑΙ ΠΥΡ (ΑΙΘΗΡΟΣ) ΑΘΑΝΑΤΟΝ.
ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ.
... ΠΑΝΤΟΦΥΗΣ, ΓΕΝΕΤΩΡ ΠΑΝΤΩΝ,
ΠΟΛΥΩΝΥΜΕ ΔΑΙΜΟΝ.
ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ, ΑΥΞΗΤΑ, ΦΑΕΣΦΟΡΕ,
ΚΑΡΠΙΜΕ ΠΑΙΑΝ.
...ΣΟΙ ΓΑΡ ΑΠΕΙΡΕΣΙΟΝ ΓΑΙΗΣ ΠΕΔΟΝ ΕΣΤΗΡΙΚΤΑΙ,
ΕΙΚΕΙ Δ'ΑΚΑΜΑΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΥΡΡΟΟΝ ΥΔΩΡ,
ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΕ ΠΕΡΙΞ ΕΝΙ ΥΔΑΣΙ ΓΑΙΑΝ ΕΛΙΣΣΩΝ.
ΑΕΡΙΟΝ ΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΟΦΗΣ,
ΖΩΟΙΣΙΝ ΕΝΑΥΣΜΑ,
ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΦΥΠΕΡΘΕΝ ΕΛΑΦΡΟΤΑΤΟΥ
ΠΥΡΟΣ ΟΜΜΑ.
ΒΑΙΝΕΙ ΓΑΡ ΤΑΔΕ ΘΕΙΑ ΠΟΛΥΚΡΙΤΑ
ΣΗΣΙΝ ΕΦΕΤΜΑΙΣ.
ΑΛΛΑΣΕΙΣ ΔΕ ΦΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑΙΣ ΣΗΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,
ΒΟΣΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΕΗΝ ΚΑΤ'ΑΠΕΡΙΟΝΑ ΚΟΣΜΟΝ.
...ΑΓΑΘΗΝ Δ'ΟΠΑΣΟΝ ΒΙΟΤΟΙΟ
ΤΕΛΕΥΤΗΝ,
ΠΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΕΜΠΩΝ ΟΙΣΤΡΟΝ
ΕΠΙ ΤΕΡΜΑΤΑ ΓΑΙΗΣ."

Ουδέν Σχόλιον.
Υφηγεσία Ο.Ε.Α. Μαγνησίας

Για περισσότερα:
ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_6049.html

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις