ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 19 August 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με αφορμή την παρακάτω ανάρτηση του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ιστολογίου http://xanthi-blogs.blogspot.com/

Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ; (ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

παραθέτουμε το παρακάτω έκτακτο μήνυμα του Γ.Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. προς το ελληνικό κοινό και τα σώματα ασφαλείας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ 300.000.000 ΤΟΝΟΥΣ ΣΙΤΑΡΙ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΟΝΟ 1.000.000 ΤΟΝΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥΤΙΝ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 31.12.2010 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟ ΤΟ 2011 ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0.33% ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΛΗ – LULLI (ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ), ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΕΥΡΩΝ 25 ΕΩΣ 40% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΗ 0.33% ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΧΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

Ο «ΠΑΪΣΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΓ.ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΑΥΤΑ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»- ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΑΧΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΘΗΒΑ, ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ 2 - 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΟΦΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΗΒΑΣ, ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΔΙΟΤΙ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΕΤΕ Ο ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΤΟ «ΟΡΑΜΑ» (ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ) ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΗ, ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΕΠΑΡΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Ο ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ "M.R.A. 666" ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΩΣ "ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ" (!!!) ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ...ΑΓΑΘΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ «ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΩΘΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ …«ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ» ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ «888» ΧΟΝΓΚ ΚΙΝΑΣ-ΣΙΝΑΣ-ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ.

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Η’ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Η’ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 6 ΝΕΚΡΟΚΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ….. Η’ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ 6 ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 350.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΝΕΥ ΕΛΕΟΥΣ._

1 comment:

effie kadoglou said...

ας ελπιζουμε οτι δεν θα συμβει κατι τετοιο.στην σημερινη εποχη οι ανθρωποι εχουν γινει μαλακοι,δεν αποφασιζουν ευκολα να δημιουργουν θεματα πολεμου.βλεπουμε αλλωστε οι αγανακτισμενοι τι σταση κρατουν.εντελως αμυντικη προς μια κυβερνηση που φερεται εχθρικα εναντιον μας.ανοχη σ'αυτο το ειδος του πολεμου του απαξιωτικου προς εμας.μας ετοιμαζουν για κατι χειροτερο ισως αλλα ...θα δουμε.υπαρχει περιπτωση να επιτεθουν Τουρκια,Αλβανια,Σκοπια αλλα πιστευω οτι εχουμε καλο στρατο και αεροπορια για αμυνα.ισως εγιναν κι'αυτοι μαλακοι οπως εμεις.στους Τουρκους θα'πρεπε να αρκει η μιση Κυπρος που πηραν ανεπιστρεπτι μεσω του Καραμανλη 2ου.βεβαια τα σχεδια των σιωνιστων ειναι ακριβεστατα και πρεπει να ανησυχουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε καιτιποτα αλλο απο αμυνα.ας ελπιζουμε.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις