ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 26 August 2011

Απάντηση Τριπλού Μπούμερανγκ.


1: Τρομερή Αρχαιολογική ανακάλυψη των Μασόνων Προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ και του διαδικτυακού τους Νομπελίστα Μαλάκα (Τουτέστιν Λεσβιακού Αυνανιστού) Σπύρου Σπυρόπουλου:

Ο Φίλλιπος Μακεδονίας, ο Μέγας Αλέξανδρος,ο Διδάσκαλος του Αριστοτέλης και οι Πτολεμαίοι διάδοχοι του Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο,ήταν Ιεχωβάδες!!!.

…και έχτισαν το Φάρο της Αλεξάνδρειας για να χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο του πύργου της “Σκοπιάς” των Ιεχωβάδων του 1860μ.χ.

περισσότερες αυνανιστικές λεπτομέρειες για ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ στην Σελίδα των μασόνων προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ του Σπυρόπουλου.

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/blog-post_8561.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2: Οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και ο εκπρόσωπος τους Σπύρος Σπυρόπουλος αποκαλούν την Ο.Ε.Α. πόρνη.

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/blog-post_22.html

Τα μέλη της Ο.Ε.Α. εξήλθαν από την πορνεία των διαφόρων Θρησκειών και πολιτικών κομμάτων εις τα οποία συμμετείχαν και τώρα ευρίσκονται καθαροί κάτω από το Αληθές Θρώσκειν του Πανός ή Συμπαντικού Οργανισμού και του Αρχαίου Φυσικού τρόπου επιλογής ηγετών μέσω Αγώνων.

Επομένως η Ο.Ε.Α. δεν είναι ιδεολογική πόρνη αλλά είναι η μόνη οδηγός των Ελλήνων προς το Αρχαίο Ελληνικό Ανδρομέδιο Θρώσκειν και πολίτευμα.

Ήτοι εις το Αρχαίων Ομόθρησκον του Πανός και στο Αρχαίων Ομότροπον του Βασιλέως νικητού των Αγώνων Πνεύματος-Τεχνών-Πολεμικών Αγωνισμάτων.

Αντιθέτως,οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων,και ο εκπρόσωπος τους Σπυρόπουλος είναι οι πόρνες οι οποίες προδίδουν την Ελλάδα,και μάλιστα με δύο τρόπους:

Α: Μεταφορικώς διότι υπηρετούν το ξένο εβραϊκό πολίτευμα της Εβραϊκής Τρόικας,υπηρετούν το προδοτικό εβραϊκό “ΝΑΤΟ”,υπηρετούν τον Σεληνιακό Δαίμονα “METATRON” των εβραϊκών και μασονικών στοών (ιδέ μύηση Σπυρόπουλου στην Θρησκεία Πανσεξουαλισμού του METATRON από τον Αμερικανό-Γενίτσαρο EUMOLPO),και υπηρετούν την “Δημοκρατία” ή “Οχλοκρατία” Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη ως πολίτευμα το οποίο επινόησε ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων Αθηνών δια να καταστρέψει την Αθήνα και την λοιπή Ελλάδα (ιδέ δολοφονίες των Αθηναίων ηγετών Πεισιστρατίδων από τους εβραίους ομοφυλόφιλους δημοσίας χρήσεως Αρμόδιο και Αριστογείτονα του δήμου Γεφυραίων).

Β: Κυριολεκτικώς διότι οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ των Ενόπλων Δυνάμεων ως μασόνοι,και ο Σπύρος Σπυρόπουλος,είναι και έχουν ο καθένας τους από ένα κοπάδι πόρνες και πουτάνες.

Διότι,οι ως άνω Στρατηγοί Συνουσιάζονται παθητικώς μεταξύ τους και από Νατοϊκούς και Τούρκους Στρατηγούς ως αρσενικές πόρνες-πουτάνες,σε τελετές των μασονικών τους Στοών οι οποίες ονομάζονται “διαχωρισμός των Σεφειρώθ” και “πέρασμα της Αβύσσου”.

Διότι οι σύζυγοι και οι κόρες των ως άνω Στρατηγών (ιδέ κόρη του Α΄Γ.Ε.Σ. Φραγκούλη),Γαμιούνται στην Αθήνα ως λυσσάρες πόρνες-πουτάνες με όλες τις φυλές των εδώ λαθρομεταναστών,και σε αμφιφυλόφιλα όργια των μασονικών Στοών,εν γνώσι των συζύγων και πατέρων τους.

Γ: Ο εκπρόσωπος των ως άνω Στρατηγών Σπυρόπουλος του Pa-sy-a.gr και του ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM είναι ο ίδιος μαστρωπική πόρνη-πουτάνα ο οποίος οργανώνει λεσβιακά όργια με τη σύζυγο του,με την ερωμένη του,και με άλλες πόρνες-πουτάνες ως Σεξουαλικώς ανίκανος αυνανιζόμενος.

Το κοπάδι από πόρνες-πουτάνες του Σπυρόπουλου αποτελείτε από:

Την πεθερά του την οποία αυτός εμήνυσε με 300 μηνύσεις διότι αυτή εξέδιδε την σύζυγο του σε λεσβιακά κυκλώματα των “ΕΨΙΛΟΝ” του “ΛΑ.Ο.Σ” Αθηνών ως μέλος γυναικείας θεοσοφικής Στοάς,

από την σύζυγο του η οποία τελούσε λεσβιακά όργια στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά της,

από την ερωμένη του η οποία τελούσε λεσβιακά όργια με τη σύζυγο του και με άλλες στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά του,

και από την αδερφή του την οποία αυτός εκδίδει και με το αζημίωτο εις τον μασόνο ιδρυτή της αιρέσεως “Ηλίου Φως” των “ΕΨΙΛΟΝ” του “ΛΑ.Ο.Σ”, Παναγιώτη Τουλάτο, ο οποίος χρησιμοποιεί την αδερφή του Σπυρόπουλου ως μέλος του χαρεμιού του αποτελούμενου και από άλλες πόρνες-πουτάνες,μέλη της θρησκευτικής αιρέσεως του.

Η μόνη η οποία σώζεται ως αξιοπρεπείς γυναίκα στην οικογένεια του Σπυρόπουλου είναι η μητέρα του η οποία θα τον εκδιώξει από την οικία της όταν πληροφορηθεί τα ανωτέρω αίσχη του από την Ο.Ε.Α. και από τα φιλικά ιστολόγια της Ο.Ε.Α.

Δια ταύτα,καλούμε τις “οικογένειες γαμιόμαστε” των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ των Ενόπλων Δυνάμεων και του Σπυρόπουλου να ψάχνουν για υπαρκτές πόρνες και πουτάνες εντός των οικιών τους,και όχι εντός της Ελληνικής πατριωτικής Ο.Ε.Α.,της οποίας τα μέλη,μερικές φορές,δεν έχουν το χρόνο ούτε καν για ετεροφυλόφιλες φυσικές σχέσεις,διότι είναι απορροφημένοι τελείως εις τα καθήκοντα τους εθνικής και πλανητικής ασφαλείας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3: Στο κείμενο του στο ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM του Σπύρου Σπυρόπουλου.Οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ δίνουν στην Ο.Ε.Α. όριο τελεσιγράφου 36 ώρες δια να αποκαλύψει τα ονόματα τους,διότι αν όχι αυτοί απειλούν “να γαμήσουν τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. από όλες τις τρύπες”.!!!

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/blog-post_22.html

Επισημαίνουμε ότι εις την ως άνω απειλή:

Α: Ο Σπυρόπουλος επιβεβαιώνει και υπογράφει ότι αυτός είναι ο διαδικτυακός εκπρόσωπος των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ,οι οποίοι χωρίς καμία εξαίρεση,είναι Ελλήνο-Εβραίοι και Έλληνες μασόνοι άνω του 18ου βαθμού,και είναι συνειδητοί Σιωνιστές και φιλοκινέζοι προδότες,και φίλονατοϊκοί προδότες,και φίλοτροικανοί προδότες,οι οποίοι συνεργάζονται εις την στρατιωτική κατοχή της Ελλάδος από το “ΝΑΤΟ” και από την ΤΡΟΙΚΑ και συνωμοτούν με τις κυβερνήσεις της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και της Ρ.Ι.Κ. δια την ολική γενοκτονία των Ελλήνων.

Β: Το γεγονός ότι για δεύτερη φορά,οι Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. μέσω του Σπυρόπουλου,απειλούν τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. με σεξουαλική κακοποίηση,αποδεικνύει ότι εκ των ιδίων κρίνοντες τα αλλότρια,απειλούν να εντάξουν τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. εις το ομοφυλόφιλο μασονικό μπουρδέλο τους.

Ήδη έχουν εκφράσει όμοια απειλή ότι θα χρησιμοποιήσουν Αλβανούς Ελλάδος.

Για τον ίδιο λόγο ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. το τι σκοπεύει να κάνει σε μια τέτοια περίπτωση και αυτός μας απάντησε ότι: “θα σκοτώσω όσους μπορέσω,πριν αυτοί με σκοτώσουν”.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνουν ότι ο Σπύρος Σπυρόπουλος έχει μυηθεί σε ομοφυλόφιλα όργια της Εβραιομασονικής θρησκείας του METATRON,από τον Αμερικανό-Γενίτσαρο φίλο του EUMOLPO.

Ευχόμαστε εις το Εβραιομασονικό Αδελφάτο των πούστηδων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων,και των εκπροσώπων τους Αδελφών ΤΑΤΑ και GAGA (Σπύρου Σπυρόπουλου,Μάνου Δασκαλάκη και των λοιπών τεσσάρων)καλές θερινές παθητικές πρωκτικές συνουσίες.

ΟΥΣΤ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ,

Υ.Γ. Προς το παρόν οι Ελληνοεβραίοι και οι μασόνοι πολιτικοί,δικαστές,και στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ άναψαν ποδοσφαιρικό εμφύλιο πόλεμο σε 4εις Ελληνικές πόλεις,Βόλο,Τρίκαλα,Καρδίτσα της Θεσσαλίας,και Καβάλα της Μακεδονίας,με πολιτικές σκοπιμότητες εξοντώσεως πολιτικών αντιπάλων του εβραίο-ΠΑΣΟΚ.

Από χθες το βράδυ 23/8/2011 ο Βόλος καίγεται,με προοπτική να χυθεί πολύ αίμα μεταξύ των φιλάθλων Λαρίσης και Βόλου,εξαιτίας των δικαστικών ατιμιών επίορκων αθλητικών δικαστών του εβραίο-ΠΑΣΟΚ,ώστε να δημιουργηθεί κλίμα διχασμού των Ελλήνων εν όψη της επιθέσεως των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος,και εν όψη της ένοπλης εξεγέρσεως 450.000 Αλβανών Ελλάδος και 600.000 Ασιατών Ισλαμιστών Ελλάδος.

Χώστε τώρα και αυτό το τριπλό μπούμερανγκ στον πρωκτό σας γαμημένοι εν μασονικές στοές Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και εκπρόσωποι σας πουσταδερφές ΤΑΤΑ και GAGA.


Thursday 25 August 2011

Πληκτρολογημένα κείμενα του 1988 της Ο.Ε.Α. για κατέβασμα!

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και συμμαχητή για την τρομερή εργασία που έχει κάνει!
ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΟΧΗ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝhttps://rapidshare.com/files/930679776/1988_B.rar


ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΗ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣhttps://rapidshare.com/files/1087424543/1988_Γ.rar


ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
https://rapidshare.com/files/3688900744/1988_Δ.rar

Tuesday 23 August 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Έλληνες με δεύτερη και τρίτη επίθεση των Στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ στις 13 και στις 20/8/2011,εναντίον της Ο.Ε.Α.,και των φίλων της Ο.Ε.Α.,μας δημιουργήθηκε η βάσιμη υποψία ότι οι μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ διαταχθέντες από τους Ελληνοεβραίους πολιτικούς προϊσταμένους τους Papadrew-mineiko-chant και λοιπούς,προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συλλήψεως των μελών της Ο.Ε.Α. και των φίλων της Ο.Ε.Α.,με την ψευδή κατηγορία ότι:”η Ο.Ε.Α. καλεί τον Ρωσικό στρατό για να σκοτώσει τους Έλληνες”.

Στα δύο σχετικά απαντητικά κείμενα της Ο.Ε.Α.,μέσω του perseysteam.blogspot.com,προς τους προδότες στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ,διευκρινίσαμε ότι η Ο.Ε.Α. ζήτησε από τη Ρωσική κυβέρνηση,την επέμβαση του Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα δια την εκδίωξη των προδοτικών στρατών του “ΝΑΤΟ” από την Ελλάδα,δια την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα και δια την ένταξη της Ελλάδος εις την “κοινοπολιτεία ανεξαρτήτων κρατών” ή “c.i.s.”,της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.

Η κλήση Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα,κρίθηκε αναγκαία από την Ο.Ε.Α.,διότι οι προδότες μασόνοι Έλληνες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων διέλυσαν τελείως το Α΄ Σώμα στρατού Κοζάνης παρέδωσαν το Γ΄ Σώμα στρατού σε Ιταλική μεραρχία του “ΝΑΤΟ”,δέχθηκαν Τούρκο ως επιτελάρχη στο ΝΑΤΟΙΚΟ στρατηγείο Λαρίσης,και σε συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” και με την Ξένη κατοχική Τρόικα,διέλυσαν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία ,και ευρίσκονται σε προδοτική συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” Βρυξελών δια την εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκόπια-Τουρκίας-Ρουμανίας) στην βόρεια-κεντρική-και νησιωτική Ελλάδα δια την γενοκτονία των μισών Ελλήνων,ώστε οι εναπομείναντες Έλληνες,υπό την κυβέρνηση του ΛΑ.Ο.Σ. στον Μυστρά να επιτεθούν εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας),ως τύποις ηγέτες του… “δήθεν μετανοημένου ΝΑΤΟ”,ώστε να προκληθεί αντεπίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την γενοκτονία των λοιπών Ελλήνων και των λοιπών λευκών εθνών της Δύσεως.

Έχοντας διαπράξει αυτά τα προδοτικά ανοσιουργήματα για τα οποία ο Ελληνικός ποινικός κώδικας επιβάλει θανατικές ποινές,οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ μέσω του ελεεινού Σπυρόπουλου του pa-sy-a.gr και του anti-amazon.blogspot.com, αποπειρώνται να αντιστρέψουν την κατηγορία των προδοσιών που τους βαρύνουν,και να την επιρρίψουν ψευδός στην Ο.Ε.Α. και στους φίλους της Ο.Ε.Α.
Υποψιαζόμαστε ότι επειδή οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ γνωρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του ellhnkaichaos.blogspot.com,αναχωρεί από την Ελλάδα δια την Γερμανία ημέρα Τρίτη 23/8/2011,αυτοί οι μασόνοι προδότες έχουν δημιουργήσει κλίμα ψευδών κατηγοριών “προδοσίας εναντίον Ελλάδος” δήθεν τελεσθείσας από την Ο.Ε.Α. και τους φίλους της Ο.Ε.Α.,ώστε να εμποδίσουν την έξοδο του Απόστολου Παπανάκου από την Ελλάδα και να τον συλλάβουν.

Στην περίπτωση που αυτό συμβεί,καλούμε το διαδίκτυο σε συναγερμό,δια να καταγγείλουν όλες οι ιστοσελίδες την προδοσία της Ελλάδος από τους στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων,και την ψευδή κατηγορία της προδοσίας της Ελλάδος από την Ο.Ε.Α. και από τους φίλους της Ο.Ε.Α.
Για το Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_23.html

Monday 22 August 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Προς μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.

Προδοτικά μασονικά καθάρματα,λάβαμε γνώση των ψευδών σας εναντίον της Ο.Ε.Α. τα οποία περιέχονται σε έως τώρα έξι κείμενα της ιστοσελίδος σας “αντι-άμαζον”, και σας πληροφορούμε ότι, μόλις η Ο.Ε.Α. ολοκληρώσει την νέα σειρά κειμένων της τα οποία αφορούν στην πλανητική ασφάλεια,θα σας γυρίσει πίσω αυτά τα έξι κείμενα ως μπούμεραγκ.

Προς το παρόν,και για ορεκτικό,απαντούμε στα ψεύδη σας τα οποία αναρτήσατε στο διαδίκτυο μέσω των έξι κειμένων του εκπροσώπου σας Σπυρόπουλου του Pa-sy-a.gr.
Στο ζήτημα του ισχυρισμού σας περί “προδοσίας της ο.ε.α. διότι η ο.ε.α. εζήτησε από το ρωσικό στρατό να εισβάλει στην Ελλάδα,δια την εκδίωξη των στρατών του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και για την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα”,όπως αυτό εγράφη στα κείμενα της ο.ε.α. προς την ρωσική κυβέρνηση.
Προδοτικά μασονικά καθάρματα στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και εκπρόσωποι σας Σπυρόπουλοι,λοιπές αδερφές Τατα,και αδερφές GaGa (Μάνος Δασκαλάκης και λοιπές):

Βλακωδώς,εις τον ως άνω ψευδή ισχυρισμό σας περί δήθεν “προδοσίας της ο.ε.α.”,ομολογείται την δική σας προδοσία της συνεργασίας σας δια την στρατιωτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδος από τους στρατούς του ΝΑΤΟ,ειδέ ιταλική μεραρχία Θεσσαλονίκης,ειδέ τούρκο στρατηγό επιτελάρχη στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα,και ειδέ ναυτική βάση του ΝΑΤΟ στη σούδα της Κρήτης,η οποία βάση συνωμοτεί δια την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η Ιταλική μεραρχία Θεσσαλονίκης έσβησε-κατάργησε από το χάρτη της Ελλάδος το Γ΄ Σώμα στρατού Θεσσαλονίκης,και συνωμοτεί δια την απομόνωση-αποκοπή του Δ΄ Σώματος στρατού Ξάνθης από το Β΄ Σώμα στρατού Βέροιας,από την πρώτη στρατιά Λαρίσης και από της ΜΕΡ-ΥΠ και ΤΑΞ-ΥΠ των μετόπισθεν Θεσσαλίας και στερεάς Ελλάδος,ώστε το β΄ και το δ΄ Σώμα στρατού Βέροιας και Ξάνθης να σφαγιασθούν από ταυτόχρονη επίθεση των στρατών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ).

Επομένως η Ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α. είχε κάθε δικαίωμα να καλέσει οιοδήποτε ξένο στρατό δια την εκδίωξη των ως άνω κατοχικών νατοϊκών στρατευμάτων στην Ελλάδα,υπό τον όρο ότι αυτός ο ξένος στρατός θα αποχωρούσε από την Ελλάδα μετά το πέρας της εκδιώξεως του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα.

Η ο.ε.α. πρότεινε στη Ρωσική Κυβέρνηση,μετά ταύτα να ανήκει η Ελλάδα εις την “κοινοπολιτεία ανεξάρτητων κρατών” ή “c.i.s” ως ανεξάρτητων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως,ώστε να υπάρχει συνεχές πέπλο προστασίας πάνω στην Ελλάδα από τον εκτός Ελλάδος Ρωσικό Στρατό.

Επομένως εσείς προδοτικά μασονικά καθάρματα Στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και οι ελληνοεβραίοι πολιτικοί σας προϊστάμενοι(TOURGOUT-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-BEGLIT-ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
είστε οι προδότες οι οποίοι με τους στρατούς του ΝΑΤΟ εντός Ελλάδος επιβάλατε πάνω στους Έλληνες την Εβραική δικτατορία της ξένης κατοχικής τρόικας και με τους ίδιους στρατούς του ΝΑΤΟ συνωμοτείτε δια την διάλυση και την γενοκτονία της Ελλάδος από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.

Επομένως το μπούμεραγκ της προδοσίας γυρίζει εναντίον σας,και χώνεται στον πρωκτό σας,και χώνεται στον πρωκτό των αδερφών ΤΑΤΑ (Σπυρόπουλος και λοιπές),και στον πρωκτό των αδερφών GAGA (Μάνος Δασκαλάκης και λοιπές),ήτοι έξι πουσταδερφών εκπροσώπων σας.

Καραγεωργίου Γιάννης
Του τμήματος Ο.Ε.Α. Μαγνησίας

Ο.Ε.Α. προς Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και τον εκπρόσωπο τους στο διαδίκτυο Σπύρο Σπυρόπουλο.

Ο.Ε.Α. προς Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και τον εκπρόσωπο τους στο διαδίκτυο Σπύρο Σπυρόπουλο.
Ρε Ξεπουλημένα προδοτικά καθάρματα δεν έχετε ακούσει ποτέ την Ελληνική παροιμία “Του Κουτρούλη ο Γάμος”;

Σύμφωνα με αυτήν την παροιμία η ο.ε.α. και οι φίλοι της ο.ε.α. αποφάσισαν να κάνουν την συνάντηση τους στο Γάμο του Κουτρούλη Σιν-Σιών-Γιαχβέχ, ήτοι στην εορτή της Δρακοχελώνας παναγίας του Δεκαπενταύγουστου ώστε να μετατρέψουν το Γάμο αυτό στον επεισοδιακό Γάμο του Κουτρούλη,στον οποίον μερικοί από τους προσκεκλημένους φώναζαν ότι η νύφη δεν είναι παρθένα.

Επαναλαμβάνοντας το Γάμο του Κουτρούλη της σεληνιακής δρακοχελώνας παναγίας,η ο.ε.α. και οι φίλοι της,μοιράζοντας τα φέιγ-βολάν στο Βόλο,φώναξαν στους Βολιώτες,ότι η νύφη παναγία, όχι μόνον δεν είναι παρθένα και αειπάρθενος αλλά είναι ένα σατανικό πνεύμα της σελήνης,με μορφή δρακοχελώνας το οποίο με διαταγές του Σιν-Σιών-Σεντάι-Γιαχβέχ της σελήνης,γενοκτόνησε τον Ελληνισμό της Μεσογείου,και τώρα ετοιμάζεται να γενοκτονήσει τα τελευταία δέκα εκατομμύρια Έλληνες,στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή Αρμαγεδδώνα ή Παρουσία του τέκνου της Ιησού-Γιεχοσούβα,επίσης δρακονιανού δαίμονος του Σιν-Σιών σελήνης με μορφή δρακοχελώνας.

Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α και εθνικέ μας λεσβιακέ αυνανιστή Σπύρε Σπυρόπουλε,πάψτε να επινοείτε ψεύδη εναντίον της ο.ε.α.,και εναντίον των φίλων της ο.ε.α., και κάντε διακοπές με λεσβιακά-ομοφυλόφιλα-αμφιφυλόφιλα όργια.
Σ΄αυτά να συμμετέχουν οι έμπειρες λεσβίες η σύζυγος και ερωμένη του Σπυρόπουλου μαζί με τις συζύγους των Στρατηγών οι οποίες ήδη τελούν τέτοια όργια ως σύζυγοι μασόνων Στρατηγών.

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες των στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. μέσω του εκπροσώπου του Σπύρου Σπυρόπουλου,εναντίον της ο.ε.α. ότι δήθεν: “η ο.ε.α. λατρεύει τη σελήνη στην πανσέληνο του Αυγούστου και ότι η ο.ε.α. λατρεύει τους λύκους των μογγόλων”, απαντούμε:
Δεν είναι η ο.ε.α. η οποία λατρεύει τη σελήνη και τους λύκους των μογγόλων αλλά αυτοί είναι οι Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α.-ΕΛ-ΑΣ και ο εκπρόσωπος τους Σπύρος Σπυρόπουλος του pa-sy-a.gr.
Αποδείξεις:

1: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι οι μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. οι οποίοι στις μασονικές τους στοές έχουν την σελήνη στημένη επάνω σε μια από τις δύο κολώνες του μασονικού βήματος.

2: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι ο eumolpos.blogspot.com ο οποίος εισήγαγε στην Ελλάδα από την Αμερική το σεληνιακό θρήσκευμα του σεληνιακού αρχιδαίμονος μέτατρον, ήδη μυστικού θεού των μασόνων στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.,και των Εβραίων,ως “μαύρου Χριστού 666” ή “Χριστό του κακού”,ο οποίος διδάσκει ομοφυλόφιλα-αμφιφυλόφιλα,αιμομιξία,παιδοφιλία,παιδεραστία,και άπαντα τα λοιπά σεξουαλικά όργια και ανωμαλίες υπό τους ήχους της σατανιστικής μουσικής “black metal” και “death metal” στη θρησκεία του μέτατρον ο eumolpos εμύησε το Σπυρόπουλο εκπρόσωπο της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. ο οποίος ήδη είχε… Αυτομυηθεί ως Αυνανιστής λεσβιακών οργίων με την γυναίκα του Έφη και την ερωμένη του Πανδώρα,ενώ τα τρία ανήλικα παιδιά του άκουγαν τα αγκομαχητά των οργίων στο διπλανό δωμάτιο στο σπίτι του Σπυρόπουλου στο Αίγιο.

3: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι οι στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α και ο Σπυρόπουλος ζητούσαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα μογγολικά τέκνα των Αλβανικών μογγολικών λύκων ως προϊόντα γάμων μεταξύ Ελλήνων και Αλβανίδων,ώστε η Ελλάδα να κατακλιθεί από μογγόλους Αλβανούς.
“ο λύκος είναι το ιερό ζώο των Τούρκων μογγόλων και των λοιπών μογγόλων του πλανήτου”.

4: Οι μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α και ο όμοιος τους Σπυρόπουλος,ζητούν από τους μογγόλους λύκους Αλβανούς Ελλάδος, “όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Σπυρόπουλος στο διαδίκτυο” να κακοποιήσουν σεξουαλικώς τον εκπρόσωπο της ο.ε.α. στο Βόλο,ώστε ο εκπρόσωπος της ο.ε.α. να εξομοιωθεί με τους ομοφυλόφιλους eumolpo-αντιμέτατρον-Σπυρόπουλο και με τον ομοφυλόφιλο εβραίο πρωθυπουργό της χώρας papadrew-mineiko chand chidembaum.
5: Άρα η συμμορία των μασόνων στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και οι τρείς αδερφές Τατά Σπυρόπουλος Αντι-μέτατρον eumolpos λατρεύουν την σελήνη του δρακονιανού Σιν-Σιών-Τζεντάι-Ιεχωβά, και το λύκο ως ιερό ζώο των Αλβανών και Τούρκων μογγόλων, ΚΑΙ ΟΧΙ Η Ο.Ε.Α.

6: Λάβετε λοιπόν μασονικά προδοτικά καθάρματα της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και εσείς αδερφές Τατα και εσύ ειδικώς πουσταδερφή Σπύρε Σπυρόπουλε εθνικέ μας λεσβιακέ αυνανιστή το Αυγουστιάτικο σας μπούμεραγκ, Το μπούμεραγκ σας το στέλνει η τετράγωνη αριστοτέλεια λογική της ο.ε.α και όχι κάποια ανύπαρκτη “λευκή και γκρίζα μαγεία” την οποία αποδίδεται ψευδώς στον εκπρόσωπο της ο.ε.α.,ενώ γνωρίζεται από τα κείμενα της ο.ε.α. ότι οποιαδήποτε μορφή μαγείας ασκούμενη από μέλη της ο.ε.α.,τιμωρείται με θανατική ποινή.

7: Εθνικέ μας ξευτίλα της ανδρικής αξιοπρέπειας ,δεν απειλούμε τα παιδιά σου όπως γράφεις αλλά προειδοποιούμε ότι θα ενημερώσουμε τα παιδιά σου,όταν αυτά ενηλικιωθούν, ότι εσύ διέλυσες την οικογένεια σου με τα σεξουαλικά σου όργια και ότι ενώ έκανες τριακόσιες μηνύσεις στην πεθερά σου διότι εξέδιδε την κόρη της σε λεσβίες Αθηνών,εσύ υποχρέωσες την κόρη της σε λεσβιακά όργια στο Αίγιο.
Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α.-ΕΛ-ΑΣ ,συγχαρητήρια δια την επιλογή του διαδικτυακού εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου.Είναι λογικό ,ο εκπρόσωπος να είναι όμοιος με τους εκπροσωπούμενους.Διότι τα ίδια λεσβιακά και ομοφυλόφιλα όργια διαπράττεται εσείς οι μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. στις μασονικές σας στοές τελετουργικώς.
8: Είναι νομοτελειακό ότι πρέπει να ευρεθεί ΗΡΑΚΛΗΣ όπως η ο.ε.α. δια καθαρίζει τους κόπρους του Αυγεία όλων υμών,δια να ξεβρομίσει η Ελλάδα από την βρωμιά και την προδοσία σας.

Καλό οργιαστικό καλοκαίρι.
Τμήμα ο.ε.α. Μαγνησίας

Wednesday 17 August 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΑΤΑ ΚΑΙ GAGA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ-ΑΣ

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΙΣ 13/8/2011 ΣΕ ΤΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α., ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "ΤΑΤΑ",ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ "ΑΝΤΙ-ΑΜΑΖΟΝ", ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛ-ΑΣ ΩΣ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 13/8/2011,ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛ-ΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ 8ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΝΕΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ "HTTP://ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM/2011/08/BLOG-POST_13.HTML" ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΑΜΑΖΟΝ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "ΤΑΤΑ" "PA-SY-A.GR" ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ANTI-METATRON.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM, ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "ΤΑΤΑ",ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΣΤΟ ΒΟΛΟ,ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ PAPANDREW-MINEIKO-CHAND.

ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛ-ΑΣ - Γ.Α.Δ.Α. - ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΕΣ "ΤΑΤΑ" ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PA-SY-A.GR "ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ "GA.GA." ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ PA-SY-A.GR ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΨΕΥΔΗ ΜΟΜΦΗ ΔΗΘΕΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ "ΜΠΟΧΩΡΗ" ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΤΣΙΔΗ ΩΣ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΙ-"ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.
ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΩΝ-"ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ,ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ SACS-KOEN-BURG Ή SACS KOBURGOVSKY.
ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΩΝ-"ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ SACS KOBURGOVSKY.
ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΕΣ "ΤΑΤΑ",ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΈΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ "EUMOLPOS") ,ΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ MAGESTIC 12 ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. "Ο.N.Ι" ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ 68 ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "GAGA" ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΈΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "GAGA" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "ΤΑΤΑ" ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ ΠΑΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "GAGA" ΚΑΙ "ΤΑΤΑ", ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΖΑΝΝΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ-ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ!!!
ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΠΕΡΙ "ΥΒΡΙΣΤΟΥ" ,Η ΕΛ-ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ "GAGA" ΚΑΙ "ΤΑΤΑ" ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΓΡΑΦΕ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΕΣ ΤΥΠΟΥ "GAGA" ΚΑΙ "ΤΑΤΑ", ΤΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ:
"ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ".

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ "ΤΑΤΑ" ΚΑΙ "GAGA" ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΩΝ.

ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΨΕΥΔΩΝ, ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ (ΑΝΗΛΙΚΑ) ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ. ΈΩΣ ΤΟΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ.

ΔΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ", ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1988.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ:

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ PDF ΕΔΩ:
HTTP://WWW.EASY-SHARE.COM/1917508279/1988-B'.PDF

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ WORD ΕΔΩ:
HTTP://WWW.EASY-SHARE.COM/1917508265/1988-B'.DOCX


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΟΣΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ 1988 Β’

Tuesday 16 August 2011

Βόμβα χωρίς φυτίλι γίνεται?











επειδή κάθε βόμβα θέλει τον πυροκροτητή της για να λειτουργήσει ιδού ο πυροκροτητής της ο.ε.α.




μοιράζεται ήδη με το φέιγ βολάν, ήτοι την βόμβα της ο.ε.α. και των φιλικών ιστολογίων της ο.ε.α.








ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΕΔΩ:
http://www.easy-share.com/1917520132/ΦΕΙΓΒΟΛΑΝ_ΤΕΛΙΚΟ.pdf





ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ - Α' ΜΕΡΟΣ





ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 101 ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΔΩ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

βόλος
11/8/2011
ώρα 23:00
Ο εκπρόσωπος της ο.ε.α. Καραγεωργίου Γιάννης καλεί τα φιλικά ιστολόγια της ο.ε.α. να αναρτήσουν και να αποστείλλουν και εις τα άλλα blogs το παρόν email με το οποίο ο λανθασμένος αριθμός ταυτότητας Δ.420419 του Καραγεωργίου Γιάννη,εκπροσώπου της ο.ε.α. ,να διορθωθεί σε Δ.424419. στο τέλος του χειρόγραφου κειμένου 101 σελίδων.



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ"

ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΚΑ-ΓΚΑ" ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.



ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ;;
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ..

"ΚΑΛΟ" ...ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!! ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΨΥΧΡΟΣ ΠΑΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΌΜΑΡΑ...



ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ "ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΑ-ΓΚΑ" "Neverendingsearcher" (Μάνου Δασκαλάκη), "isimetron" και "111000222000111", πιθανόν κλώνων του ιδίου, θα τα βρείτε στο κανάλι του ιστολογίου στο youtube(από 3η σελίδα και πιο κάτω):




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17Ν, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (Α' Β' Γ')
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, STRANGE ΚΛΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΧΑΣΙΣΟΜΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (ΨΕΥΔΟ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ), ΚΛΠ.

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας

Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων θα γίνουν...κινέζικα!!!Υπάρχει ρε κανένας Έλληνας;;;

Friday 12 August 2011

Απάντηση της O.E.A. προς τους χαφιέδες της Γ.Α.Δ.Α. πουστοσπυρόπουλους και αδερφές "Τατά"

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS ΩΣ “ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ” ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΠΟΝΤΟΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ”.

ΌΜΩΣ,ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 6/8/2011, Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ:

“ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ,ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ”.

ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ, ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.
Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΑ, ΠΑ-ΣΥ-Α, ΕΥΜΟΛΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ Η ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΡΕΝΕΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ EMAILS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
11/8/2011,ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ.1: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ “ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ”, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΙΟ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ.

Υ.Γ.2: ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΙΖΕΡ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΜΈΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.
ΌΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΙΖΕΡΣ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΟ ΝΕΙΖΕΡΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ-ΑΦΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΖΩΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.


Σημείωση ιστολογίου Ελλην&Χαος:

Σε αντίθεση με τα ανώνυμα ήτοι θρασύδειλα-κρυπτόμενα μέλη αρουραίους των «αδελφών τατα» «αντιμέτατρον» (προ-μετατρον, εβραιοπράκτορα της κακιάς ώρας της κυπ/ευπ/μοσαντ) και «εύμολπου» (δαιμονιζόμενου θρασύδειλου παράφρωνα του ΛΑ.Ο.Σ. και των «Εψιλον 666», λάτρη της ιαχωβικής σατανιστικής θρησκείας του Μετατρον, και υβριστού ελλήνων ηρώων) οι φίλοι της ο.ε.α. και του ιστολογίου έχουν δηλώσει πολλές φορές τα επώνυμα τους στα σχόλια και τα ε-μειλ που αυτοί ανάρτησαν και απέστειλαν. Άρα γεννημένε πούστη και χαφιέ της ασφάλειας, χατζη χατζη-τρελο-σπύρε σπυρόπουλε, προσκυνητή της ιερουσαλήμ (ή ιεράς σελήνης) με άσφαιρα πυρά δεν δύνασαι να διεξάγεις διανοητικό πόλεμο, ο οποίος σου γύρισε για μια ακόμα φόρα πίσω στη μούρη σου λεσβοπαρτουζόβιε δικομανή τρελο-μαλάκα, που διέλυσες την οικογένεια σου και κατάστρεψες τα παιδιά σου με τα όργια και τις μαλακίες σου και παρουσιάζεσαι τώρα ως τάχα εκπρόσωπος της πατριαρχίας και της υγιούς ισορροπημένης οικογένειας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!), περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι και από δικαστήριο σε δικαστήριο και από γ.α.δ.α. σε διωξη ηλ.εγκληματος, ως εντελώς παράφρων σούργελο του σύγχρονου εκφυλισμένου νεοελλαδιστάν της χώρας των χαφιέδων-αρουραίων!!!. Θα φροντίσουμε να διαδώσουμε παντού αυτά τα μηνύματα ώστε να γίνεις ένα σύγχρονο παράδειγμα προς αποφυγή για τη νεολαία και για τα παιδιά σου που κατέστρεψες, με μόνιμα ψυχολογικά τραύματα!

Τέλος δίνουμε σε αποκλειστικότητα καλλιτεχνική απεικόνιση του σπύρου σπυρόπουλου του ΠΑ-ΣΥ-Α κατά την διάρκεια των περσινών οργίων πανσεξουαλικής λεσβοπαρτουζόβιας μαγείας-μαλακίας του μέτατρον ή μάτατρον ή ματαρον (NAER MATARON) στο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ - Α' ΜΕΡΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_12.html

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/666.html

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη
http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html
delficos Αγαπητοί Φίλοι,
Μια διόρθωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
Δεν θα πώ τίποτα για τα ιερατεία γιατί θεωρώ ο,τι κάθε είδους "ιερατείο" λειτουργεί εις βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου, της ελεύθερης σκέψης του και της διάδοσης των γνώσεων.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα δεν ήταν οι χρησμοί που δίνονταν απο τις Πυθίες και που πρέπει επιτέλους να παραδεχθούμε οτι ήταν αποτέλεσμα channeling..
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος οτι το 100% των χρησμών ήταν "χακαρισμένοι" αλλά επίσης δεν είμαι σε θέση να αντικρούσω τη θέση σας οτι δίνονταν όπως δίνονταν μέσω σελήνης, κλπ.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα λοιπόν ήταν αποφθέγματα των Ελλήνων Φιλοσόφων που αναγράφονταν στην πρόσοψη του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς και βέβαια ήταν υπαρκτά.
Οσο κι αν ήταν διαβρωμένο το ιερατείο του Απόλλωνα και όσο αν ο ίδιος ο Απόλλων, στην αρχική του "μορφή" δεν λατρευόταν σε ναούς εκτιμώ οτι η αξία αυτών των αποφθεγμάτων είναι μεγάλη και διαχρονική και τελικά πρός ωφέλεια όσων τα κατανοούσαν και τα έθεταν ως "οδοδείκτες" στην πορεία της ζωής τους.
Δηλαδή δεν μπορούμε να αποδόσουμε κακή ή υπόγεια πρόθεση στον Κλεόβουλο τον Λίνδιο για το "Μέτρον Αριστον" και το "Βία μηδέν πράττειν".
Ούτε τον Σόλωνα τον Αθηναίο να κατηγορήσουμε για το "Μηδέν Αγαν" και το "Μη τα ήδιστα αλλά τα βέλτιστα".
Ούτε τον Χίλωνα τον Λακεδαιμόνιο για το " Γνώθι σ'αυτόν".
Ούτε στους άλλους εκ των επτά σοφών να ρίξουμε το "ανέθεμα" για τα "Ηττώ υπέρ δικαίου", "Μελέτα το πάν", "Θυμού κράτει "Πλούτει δικαίως".

- delficos


Καραγεωργίου Γιάννης(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α)
Ζουρνατζής Γιάννης (Φίλος Ο.Ε.Α-εκπρόσωπος ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ)

προς
delficos

αγαπητέ φίλε στο κείμενο μας σχολιάσαμε ως “αποφθέγματα των Δελφών” Μόνον τους Χρησμούς των Ιερέων των Δελφών και σχετικώς απαντήσαμε.
Εσύ αποκαλείς “αποφθέγματα των Δελφών”,αποφθέγματα τα οποία δεν ήταν των Ιερέων των Δελφών αλλά ήταν αποφθέγματα Ελλήνων φιλοσόφων επιστημόνων οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους Δελφούς,
αλλά αυθαιρέτως οι Ιερείς των Δελφών έγραφαν αυτά τα ξένα αποφθέγματα στους τοίχους των Δελφών,δια να δώσουν επισημοφάνεια και θεαθήναι επιστημονικής Σοφίας εις τους Σατανιστικούς Χρησμούς τους,προερχόμενα από ψευδοδωδεκάθεους δαίμονες της δρακονιανής σελήνης.
Μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον όρο “αποφθέγματα των Δελφών”,δημιουργημένα από εξωκείμενους επιστήμονες φιλοσόφους, κλεμμένα από τους Ιερείς των Δελφών και γραμμένα στους τοίχους των Δελφών.
Εάν δεν καταλαβαίνεις,εννοούμε ωμά ότι δια να αυξήσουν το κύρος των Σατανιστικών Ιαχωβικών Δελφών,οι ιερείς των Δελφών διέπρατταν κλοπή πνευματικής περιουσίας των Ελλήνων φιλοσόφων την οποία ψευδώς παρουσίαζαν ως δική τους.
Άλλη φορά αν στείλεις ανώνυμο σχόλιο ή email χωρίς ονοματεπώνυμο,αριθμό τηλεφώνου,και ταχυδρομική διεύθυνση(Ελτά),αυτό δεν θα απαντηθεί.όπως έχει ανακοινώσει το ιστολόγιο περί πολιτικής επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.


Σημείωση ιστολογίου Ελλην&Χαος:

Άκρως Ορθές ξανά οι επισημάνσεις της αριστοκρατικής επιστημονικής Ο.Ε.Α. αλλά οι νεοέλληνες δεν λένε να απεγκλωβιστούν από την κοινη θρησκευτική τους δαιμονική σεληνιακή παράνοια.
Δεν λένε να εννοήσουν ότι τα ιερομαντεία της κλασικής αρχ.ελλάδας όπως οι Δελφοί και η καταλυμένη από γεφυραίους-εβραίους Ελευσίνα και τα μυστήρια τους, ήταν κάτι σαν τις σημερινές μασονικές στοές και τα ιερατεία και τις ραββινείες, και αποτελούνταν από ημιπαράφρωνες ιερείς-ιέρειες-μέντιουμ δαιμονιζόμενους σε έκσταση(αυτό που ονομάζουν σήμερα: CHANNELING) και μαστουρωμένους με τη βοήθεια παραισθησιογόνων ουσίων , παραισθησιογόνα μανητάρια-κλπ, που έκαναν και πιο εύκολη την δαιμονική καταληψία τους και τη λήψη "μηνυμάτων"-"οιωνών"-"χρησμών" από τη δρακονιανή σελήνη, μέσω κρονίων υποχθόνιων δαιμόνων που υποδύονταν με επιτύχια τον απόλλωνα των δελφών και τους ολύμπιους θεούς και το λοιπό ελληνικό πάνθεον, φυσικά υβρίζοντας και διαστρεφοντάς το από διοικητικό επιστημονικό εκπολιτιστικό που ήταν σε θρησκευτικό που απαιτεί λατρεία με είδωλα, θυσίες και οιωνούς απο ιερομαντεία και ιερατεία ως οιωνούς που έφερναν αντιμέτωπες την μία ελληνική πόλη-κράτος με την άλλη ελληνική πόλη-κράτος μέσω στημένων χρησμών τάχα αντίθετων-αντιμαχόμενων πατρόνων θεών της κάθε πόλης-κράτους με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον καταστροφικό εμφύλιο αδελφοκτόνο πόλεμο Αχαιών και Τρώων Ελλάς-Τρωάδος, Θηλυκού και Αρσενικού ελληνικού πολιτισμού..
Έτσι ο εβραίος και ο κινέζος δρακονιανός αντίπαλος κατάφερε και διέλυσε τον ελληνισμό εκ των έσω, ο οποίος προδόθηκε εκ των έσω και κατασφάχτηκε με εμφυλίους πολέμους υποκινούμενους από τα ίδια τα μαστουρωμένα δρακονιανώς δαιμονιζόμενα ιερατεία του (πρώην επιστημονικές ακαδημίες), αποτελούμενα και από εβραίους-γεφυραίους ιερείς με πλαστογραφημένη ελληνική ταυτότητα..
Έτσι οι έλληνες αηδιασμένοι από αυτή την παράνοια που κατέληξε & εκφυλίστηκε ο πρώην λαμπρός ορθολογιστικός πολιτισμός τους, και αηδιασμένοι από τους συνεχείς εμφύλιους πολέμους έπεσαν κατόπιν σαν ώριμο φρούτο στις αγκάλες της αμιγούς κινεζοεβραικής δρακονιανής καρτερικής θρησκείας της ..."(δήθεν)αγάπης και της παρηγοριάς" ήτοι του "δούρειου ίππου" του χριστιανισμού, καθώς πρώτα τα ιερατεία ολυμπίας και δελφών δίχως άνωθεν κρατική πίεση ασπάσθηκαν σε μία νύχτα τον δρακονιανό-κρόνιο χριστιανισμό, διότι πλέον οι κρόνιοι δαίμονες διατάχθηκαν από τον Σεληνιακό Γιαχβέχα να πάψουν να "λαλούν" χρησμούς και λοιπές μπούρδες στα ιερατεία αυτά, και να πάψουν να υποδύονται το ελληνικό δωδεκάθεο, και έτσι ο ελληνισμός προδόθηκε εκ των έσω με τα καταστροφικά αποτελέσματα που έφεραν αργότερα το ανθελληνικό και σκοταδιστικό βυζάντιο (β'ρωμαική δρακονιανή/κρόνια κατοχή) όπου ακόμα και το ίδιο το όνομα "ελλάς" απαγορεύτηκε να προφέρετε επί ποινής θανάτου!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Σε έκσταση
http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=50242

E. R. Dodds, Οι Έλληνες και το Παράλογο, εκδόσεις Καρδαμίτσα.
(δείτε ειδικά αυτό το βιβλίο. Το προτείνει και η Ο.Ε.Α. στο μνημειώδες κείμενό της 72 σελίδων προς έλληνες τέκτονες - 1985)

Καλά μυαλά!!

Monday 8 August 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ & ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ & ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π., ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΜΑΝΟΥ) ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ, Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ Ο ΑΝΩΘΙ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η ΥΠΟΨΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΣΚΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ:

1. ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΩΡΑ, Π.Χ. 12:00, 13:00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

3. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΠΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΕΝ ΣΤΑΣΗ.

4. ΕΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΤΕΛΟΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΣΤΩΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΩΝ & ΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/666.html

TA ONOMATA THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΤΑ [Υ] ΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...BLOGS !!!
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ":
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/ta-onomata-th-blogs.html

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html

Sunday 7 August 2011

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.
Παραθέτουμε το βίντεο της τελετής παραδόσεως της οργανώσεως των ολυμπιακών αγώνων 2008, το 2004 από την Ελλάδα προς την κίνα.


(σχ. ιστολογίου: ώστε σημειολογικώς μέσα από τα ερείπια της παρηκμασμένης ημιθανούς χρεοκοπημένης ελλάδος να "γεννηθεί η πλανηταρχία της Δρακονιανής Κίνας" ή "Βασιλείας του Ιεχωβά" στην συμβολική προαποφασισμένη και προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης των ψευδο-ολυμπιακών αγώνων στην Κίνα ήτοι στις 8/8/08 διότι το 888 - Ι' Η' Σ' Ο' Υ' Σ' είναι ο ιερός αριθμός των Κινέζων και γεωστρατηγικός αριθμός της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ Σαγκάης Κίνας ==>http://www.youtube.com/watch?v=luT4BHsX_7I )



http://youtu.be/Wavv6cVAPL4
Παραθέτουμε αποσπάσματα από το δωδέκατο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως ιβ (12,εδάφια 1 και 2) από όπου αποδεικνύεται ότι, η ουράνια γυναίκα της σελήνης ήτοι η θηλυκή δρακοχελώνα Γιαχβέχα-Σίν-Σιών της σελήνης,ως θεός πατέρας των χριστιανών εγκυμονεί και θέλει να γεννήσει το τέκνο της,ήτοι την κινεζική πλανητική δικτατορία της βασιλείας του Ιεχωβά-Σιν-Σιών.
1 Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα,
απόδοση ιστολογίου:
και φάνηκε μεγάλο σημείο στον ουρανό,μια γυναίκα περιβαλλόμενη από τον ήλιο,την σελήνη κάτω από τα πόδια της,και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα άστρα.
2 καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα καὶ ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.
απόδοση ιστολογίου:
και εγκυμονούσε και κοιλοπονούσε βασανιζόμενη για να γεννήσει.(την πλανητική κινεζική δικτατορία της βασιλείας του Ιεχωβά)
Άρα διασταυρώνονται ως αληθινές οι γραπτές δηλώσεις στα βιβλία του W. Raymond Drake και άλλων διεθνολόγων συγκριτικής θρησκειολογίας ότι τα τρία αναφερθέντα θρησκεύματα είναι η προϊστορική θρησκεία της δρακονιανής κίνας.
Πρόταση προς χριστιανούς: συνεχίστε να λατρεύεται ως πατέρα θεό του χριστιανισμού την μισελληνική μητέρα δρακοχελώνα της σελήνης,η οποία στην αποκάλυψη δηλώνει ότι θα γενοκτονήσει τα 2/3 του πλανήτου,δια να γενοκτονηθεί η λευκή και η μαύρη φυλή,και δια να επιβιώσει μόνον η κίτρινη δρακονιανή φυλή.
Η δρακονιανή δρακοχελώνα ήταν ο μέγιστος θεός Σιν-Σιών-Σινά-Τζεντάι-Σεντάι της κίνας,και το άγαλμα του είναι στημένο επί χιλιάδες χρόνια στα ανάκτορα των κινέζων αυτοκρατόρων,θεατό σήμερα από τους τουρίστες.


Το παρόν κείμενο το υπογράφουν:
Γιάννης Καραγεωργίου(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.)
Ζουρνατζής Γιάννης(Φίλος Ο.Ε.Α και εκπρόσωπος του ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ).

Υ.Γ.1 Προτείνουμε την μετατροπή της προσευχής του “Πάτερ ημών” ως ακολούθως:
Δρακονιανή Δρακοχελώνα μητέρα ημών,η εν τοις ουρανοίς,αγιασθήτω το όνομα σου Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι-Τζεντάι-Τζέντ-Τζέηντ-Τζιούντ-Ιούδαινα(όπως λέμε Γιώργενα) και ελθέτω η δρακονιανή κινεζική βασιλεία σου επί της Γης.
Αμήν.
Καλή Γενοκτονία.
Αμήν.

Υ.Γ.2 Μετά από αυτές τις πληροφορίες αποστομώνονται οι βλάσφημοι ασεβείς οι οποίοι αρνιούνται ότι ένας Αρσενικός θεός Πατήρ μπορεί να γεννήσει τον Χριστόν Υιόν,σύμφωνα με το αμφιλεγόμενο δόγμα της τριάδος των χριστιανών.Διότι αποδεικνύεται ότι τον Υιόν Χριστόν τον γέννησε κανονικά μια θηλυκή σεληνιακή δρακοχελώνα.
Τώρα Αντίχριστοι τολμήστε να αμφισβητήσετε την γέννηση του χριστού.
Ασεβείς εε.. Ασεβείς.
Διότι το τέκνον Ιησούς είχε ουράνια μητέρα κύριοι,και επομένως δεν μπορείτε να τον κατηγορείται ως νόθoν τέκνο αγνώστου ουράνιας μητρός,διότι αρκετά τον συκοφαντήσατε αδίκως ως τέκνον αγνώστου γήινου πατρός.


σχετικά:




http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragon-888.html

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Υ.Γ. 2: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
----------------------

Καραγεωργίου Γιάννης(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α)

Ζουρνατζής Γιάννης(Φίλος Ο.Ε.Α-εκπρόσωπος ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ)
προς
1foibos
καταρχήν ευχαριστούμε για την δημόσια υπεράσπιση της ο.ε.α. και των φίλιων ιστολογίων.
Γι΄αυτό θα σε εξαιρέσουμε μόνο μια φορά από τον κανόνα τον οποίο αναρτήσαμε περί φράγματος και περί μη απαντήσεως σε ανώνυμα σχόλια και ανώνυμα e-mails.
http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/666.html
Στο θέμα Απολλώνιο Ιερατείο απαντούμε:
Τα Απολλώνια Ιερατεία Ελλάδος,όπως αυτό των Δελφών,μετά την επικράτηση του βυζαντίου το 312 μ.χ.,ως ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία,ήταν τα πρώτα ιερατεία τα οποία προδοτικός και άνευ ουδεμίας κρατικής πιέσεως,μεταστράφηκαν στο χριστιανισμό της δρακονιανής σελήνης,εν μια νυκτί.
Άλλωστε από το 9.600 π.χ. του παγκοσμίου πολέμου Ελλήνων Ατλάντων και Σεληνιακών θεών-Ηλιακών θεών Ανδρομέδας όπως ο Απόλλων,ο υποτυπώδης αστροστόλος των Ηλιακών Ελλήνων θεών αποχώρησε ηττηθείς από τον υπέρτερο δρακονιανό αστροστόλο με ναυαρχίδα σελήνη.
Το 1/3 των Ηλιακών θεών εισήλθε στην κοίλη γαία μέσω της οπής βορείου πόλου.Το άλλο 1/3 υποχώρησε και οχυρώθηκε στους 4εις εξωτερικούς πλανήτες Πλούτωνα-Ποσειδώνα-Ουρανό-Κρόνο.Το τελευταίο 1/3 αναχώρησε δια αστερισμό Ανδρομέδας μέσω του Ηλιακού συστήματος Σειρίου.
Από ενδείξεις εικάζεται ότι το εισελθών στην κοίλη γαία 1/3 κυβερνάται από τον Απόλλωνα ο οποίος μέσα στην βρομερά δρακονιανή “αγία γραφή” υβρίζεται ως “υποχθόνιος απολλύων” ήτοι “υποχθόνιος καταστροφέας”.
Τα δελφικά παραγγέλματα ήτοι χρησμοί δίνονταν στο Απολλώνιο Ιερατείο από πνεύματα της δρακονιανής σελήνης υποδυόμενα τον Απόλλωνα.
Η Απολλώνια θρησκεία και λατρεία είναι εφεύρημα του Σίν-Σιών της σελήνης διότι όταν ο πανεπιστήμων των καλών τεχνών και πλανητικός υπερυπουργός των καλών τεχνών Απόλλων ευρισκόταν στην επιφάνια της γαίας,δεν αντιπροσωπευόταν από θρησκευτικούς ναούς και ιερατεία αλλά από πανεπιστημιακές ακαδημίες καλών τεχνών και από αριστείς καθηγητές Απολλώνιων τεχνών.
Άρα αποδεικνύεται ότι ήταν αδύνατον,από το 9.600 π.χ. εώς σήμερα ο πραγματικός Απόλλων να δίνει χρησμούς μέσω ιερατείων τα οποία,υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων της σελήνης γελοιοποιούσαν τον Απόλλωνα ως δήθεν ανταγωνιστή του Συμπαντικού Οργανισμού του Πανός.’ και ως θρησκευτικό θεό θρησκευτικής λατρείας.
Στο μέλλον εάν επιθυμείς απάντηση από την ο.ε.α. και τα φιλικά ιστολόγια,θα πρέπει να υπογράφεις στο e-mail με το όνομα σου με την ακριβή ταχυδρομική σου διεύθυνση (ελτά),και με ένα αριθμό σταθερού τηλεφώνου.
Λυπούμεθα αλλά εάν θέλετε να είστε συμμαχητές με την ο.ε.α. θα εκτίθεστε στον αντίπαλο επωνύμως,όπως εκτίθενται ο Απόστολος Παπανάκος,του Έλλην και χάος,και ο Γιάννης Ζουρνατζής του Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ,
ο Γιάννης Καραγεωργίου της ο.ε.α.,και άλλοι φίλοι του διαδικτύου.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζουμε ότι εκ των φιλικών ιστολογίων,οι ανώνυμοι ιδιοκτήτες καλύπτονται από την επωνυμία του Απόστολου Παπανάκου του Έλλην και χάος,ως επωνύμως γνωστοί προς αυτόν.
Εξάλλου η ΚΥΠ/ΕΥΠ και οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών,μέσω του εξοπλισμού τους γνωρίζουν ήδη όλα τα στοιχεία όλων των ανωνύμων οι οποίοι αποστέλλουν κείμενα ή e-mails ή σχόλια στα φιλικά ιστολόγια της ο.ε.α.,και όλα τα στοιχεία των διαδικτυακός ανωνύμων bloggers φίλων της ο.ε.α.
http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html

Ο ΕΛΛΗΝ Η ΣΚΕΨΙΣ ΚΑΙ Ο “ΘΕΟΣ” ΑΒΡΑΑΜ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ".
"Ο ΕΛΛΗΝ Η ΣΚΕΨΙΣ ΚΑΙ Ο “ΘΕΟΣ” ΑΒΡΑΑΜ"

Πρίν διαβάσετε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. δείτε αυτό το βίντεο. Βέβαια αυτά ισχύουν για όλες τις θρησκείες, “Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ “ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ” που σημαίνει ότι “τα ενάντια είναι ίδια”.

Wednesday 3 August 2011

Ο Σατανισμός εκ των έσω...


Σχόλιο ιστολογίου:

Το κάτωθι κείμενο είναι μια αποκαλυπτική περιγραφή των αισχρών και τρομακτικών εγκλημάτων που συντελούνται από τους λεγόμενους αφοσιωμένους στον σκοτεινό άρχοντα, τον Σατανά. Ο Fozdyke βεβαίως τα αποκαλύπτει όλα αυτά ώστε να πείσει τον αφελή ότι η οδός της αριστερής χειρός που ακολουθεί αυτός και οι όμοιοί του πρεσβεύει την ελευθερία του ατόμου ενώ οι της δεξιάς χειρός πρεσβεύουν τον ελεγκτικό παγκοσμιοποιητικό σατανισμό. Εξωραϊζει το ένα μέσω αποκαλύψεως των άθλιων πρακτικών του άλλου. Και βέβαια το κείμενο εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς σε γενικότερο επίπεδο: Με το να επιβεβαιώνει το σατανά, ωθεί τους αφελείς να διαπιστώνουν λανθασμένα ότι εφ'όσον υπάρχει ο σατανάς άρα υπάρχει και ο εξωκοσμικός θεός της βίβλου και κατά συνέπεια αν θέλουνε να σωθούνε και να μην τους φάει ο βελζεβούλ, πέφτουν στα δίχτυα του βιβλικού θεού, δηλαδή στα δίχτυα του ίδιου(σατανάς=γιαχβέ). Άλλωστε και το όνομα που χρησιμοποιεί ο "Fozdyke" δεν είναι το πραγματικό του αλλά το "σατανιστικό" του, το "πνευματικό" του όνομα δηλαδή, κατ'αντιστοιχίαν με τους παπάδες... τανάντια ταύτα.

Είναι περίτεχνα δομημένο το δίπολο χριστιανικός θεός-σατανάς και ενδεικτικό της νοημοσύνης του ψευδοθεού πειρατή του πλανήτη μας, Σιν Σιων Σεντάι Τζεντάι Τζέηντ Τζουντ Τζουντα. Διότι δημιούργησε δύο "περσόνες", από τη μία ο "ελεήμων αλλά και τιμωρός" θεός της βίβλου και από την άλλη ο "έκπτωτος άγγελος, αντίθεος, αντίχριστος" σατανάς έτσι ώστε τα πλήθη να πέσουν σε πολλαπλές παγίδες. Είτε να φοβηθούν το σατανά(τη μία περσόνα) και να πέσουν με τα μούτρα στο χριστιανισμό, είτε απεχθανόμενοι το βιβλικό θεό να πέσουν στα δίχτυα του σατανισμού-εωσφορισμού(που κάθε άλλο παρά έως φέρει, πάλι διέστρεψε τις ελληνικές έννοιες). Διπλή μπλόφα εκ της ιδίας πηγής, σύνηθες για τον δρακονιανό σεληνιακό θεϊσκο. Αυτός είναι που εφαρμόζει πρώτος την τμηματοποίηση(compartmentalisation) ώστε οι μεν χριστιανοί και λοιποί(διότι και οι μουσουλμάνοι στα ίδια πιστεύουν, στον ελεήμονα αλλάχ και στο κακό djinn, τα ίδια και εκεί) να συνομιλούν με δήθεν "αγγέλους" και οι μεν σατανιστές με δήθεν "δαιμονικά πνεύματα", με αποτέλεσμα είτε έτσι είτε γιουβέτσι να μεταφέρονται οι εντολές του σε όλα τα πλήθη των "φυλακισμένων" υπό κατοχή Σιν Σιών κλπ. είτε "θεϊκά", είτε "σατανικά".

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, είναι και τα δύο θέατρα του παραλόγου, παρότι οι επικλήσεις και τα τελετουργικά λειτουργούν αλλά λειτουργούν με μόνο σκοπό να μεταφέρονται οι εντολές του αρχιμαλάκα αυτού που παίζει θέατρο και κάνει ταχυδακτυλουργικά τρικς, αλλά και για "καταληψία" πιθανών δραπετών αλλά και πειθηνίων ανδρεικέλων. Ο σατανάς και ο βιβλικός θεός, η δεξιά παλάμη και η αριστερή και το κακό συναπάντημα εκπορεύονται εκ της ιδίας όζουσας πηγής, εκ του ...πατρός, του υιού και του αγίου πνεύματος...

Παρ'όλ'αυτά το κείμενο έχει τη σημασία του διότι αποκαλύπτει μέχρι πού φτάνει η διάβρωση στα άτομα που βρίσκονται στις εξουσίες των εθνών και δείχνει ότι για να φτάσουν στις θέσεις αυτές όλοι τους κάτι δίνουν. Δείχνει την αρρώστια και την ανωμαλία τους, αποδεικνύει ότι στις τελετές τους βγάζουνε τα μάτιά τους πρωκτικώς, σοδομίζουνε μικρά παιδιά, τρώνε και πίνουνε σωματικά εκκρίματα, χύνουν αίμα. Μία πλήρης ανωμαλία και αρρώστια, σε πλήρη εναρμόνιση με την σκατένια νοημοσύνη πίσω από όλα αυτά.

Άλλα σημαντικά στοιχεία είναι η αποκάλυψη πως η "Α.Ο.Α." δρά και ως "Στοά Άλφα"(Alpha Lodge Αυστραλία) με παρακλάδι της το "Τάγμα των Εννιά Γωνιών"(Order of the Nine Angles), χρήσιμο στοιχείο για όσους παρακολουθούν τη δράση τους. Και άρα επιβεβαιώνεται η Ο.Ε.Α. και πάλι, εκ των έσω αυτή τη φορά, για όσα έχει προωθήσει κατά καιρούς για την "Α.Ο.Α." και τη δράση της.

Βέβαια δεν γίνεται λόγος πουθενά για την Υπερ Στοά HONG και λογικά, διότι και ο Fozdyke παραπληροφορεί είτε εν αγνοία του είτε ενσυνειδήτως. Όσοι όμως ξέρουν πλέον πως λειτουργεί ο ψευδοθεός, με το κείμενο αυτό μπορούν να συμπληρώσουν κάποια κενά ή να επιβεβαιώσουν υποψίες τους.

Το κείμενο μεταφράστηκε εκ του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" από το αγγλικό πρωτότυπο, σύνδεσμος του οποίου παρατίθεται στο τέλος. Κείμενα εντός παρενθέσεως είναι εκ των υστέρων σχόλια εκ του ιστολογίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
"Υπάρχει ένας μυστικός θεός, ο οποίος ελίσσεται σε ένα σπειροειδές κάστρο φρούριο και ο οποίος καθοδηγεί και επιβλέπει την πρόοδό μας από καιρό λησμονημένο – και ο οποίος έχει παραμείνει κεκαλυμμένος αλλά πολύ κοντά μας, περιμένοντας την μελλοντική ώρα της επανόδου. Η ώρα της επανόδου είναι κοντά. Ήδη ακούμε τους απομακρυσμένους ήχους του κεραυνού που σημαίνουν την επερχόμενη καταιγίδα"
S.E. Flowers Ph.D.

Του Aloysius Fozdyke

Παρά τα όσα κάποιοι πιστεύουν, βασισμένοι σε βιβλία, διασταυρώσεις στοιχείων και ψεμάτων, ο Σατανισμός είναι μια ετικέτα που εφαρμόζεται σε πλήθος πνευματικών διεργασιών και πρακτικών, από ξεχαρβαλωμένους έφηβους που σφάζουν μικρά ζώα σε νεκροταφεία μέχρι την περίτεχνη μεθοδολογία και πρακτική της Στοάς Άλφα.

Αυτή η Στοά έχει ιστορική προέλευση από την Σουμερία, την Αίγυπτο και τις πόλεις της Βαβυλώνας και της Ουρ. Οι μέθοδοί της αγκαλιάζουν ενεργά αυτή τη ζωή, αυτόν τον κόσμο, το φυσικό βασίλειο, αυτό το σώμα ως μέσο πεφωτισμού και αφύπνισης. Η οδός της αριστεράς χειρός δεν είναι μία οδός διαφυγής από την πραγματικότητα, αλλά μια πλήρης και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της φυσιολογικής και φυσικής υπάρξεως, περικλείοντας ευχαρίστηση και χαρά αλλά και τρόμο, πόνο και θνητότητα. Γίνεσαι οικειοθελώς απόβλητος.(εξωραϊσμός της οδού της αριστεράς χειρός του σατανισμού, άλλη μία παγίδα)

Κάθε βαθμός επιτυγχάνεται, ποτέ δεν παραδίδεται. Μερικές φορές χρειάζονται χρόνια για να προοδεύσει κάποιος-αλλά ποτέ δεν μπορεί να φύγει από τη Στοά. Υπάρχει ένα σημείο μη επιστροφής. Πραγματικά, κάθε ιεροτελεστία ενώνει τους συμμετέχοντες πιο σφιχτά. Πιο σφιχτά ο ένας στον άλλο, πιο σφιχτά με τα ονειρικά και εφιαλτικά Μυστήρια των θεοτήτων μας. Εμείς καθορίζουμε μαζί τις πράξεις της αριστεράς χειρός και των ακολούθων της.

Η οδός της αριστεράς χειρός στην πιο αγνή μορφή της χαρακτηρίζεται πάντα από ριζοσπαστική αντίθεση. Η μέθοδος μύησης είναι βασισμένη στην καλλιέργεια της αποξένωσης και της ηθελημένης αποξένωσης από τον θεϊκό, φυσικό και ανθρώπινο νόμο. Μέσω μιας ενεργής και θετικής ιερής αποθέωσης του ριζοσπαστικού Άλλου(Drugoy - ο Άλλος; η ομοιότητα πάντως με το Dragon είναι εμφανής), ο περπατητής της αριστεράς χειρός βαδίζει εκτός προηγούμενων ασφαλών ορίων, μία αυτοεξόριστη ύπαρξη της δικιάς της αυτόνομης θέλησης! Αυτός ο ιερός διαχωρισμός από τον κατεστημένο νόμο και τα έθιμα, κυρίως των ερωτικών συμβάσεων, δεν πρέπει να μπερδεύεται με τις κενές πράξεις ενός κοινωνικού επαναστάτη, απεναντίας είναι μία Θεϊκή αποστροφή για τους περιορισμούς που δένουν τον αμύητο, η λήψη της ανώτατης ευθύνης των πράξεων του.(κατά συνέπεια ο σατανιστής της αριστεράς χειρός είναι κάτι παραπάνω από επαναστάτης διότι καταλύει τις συμβάσεις, έτσι μας λέει ο fozdyke, ειδικότερα τις σεξουαλικού περιεχομένου συμβάσεις-παγίδα πανσεξουαλισμού, ομοφυλοφιλίας, σοδομισμού, σεξ με ζώα, με παιδιά, ό,τι ανωμαλία μπορεί να κατεβάσει το αρρωστημένο τους μυαλό)

Δεν λατρεύουμε το Σατανά- τον προσομοιάζουμε. Αναζητούμε να μετατραπούμε σε θεούς και θεές βάσει του δικού μας δίκαιου. Έτσι το μονοπάτι μας είναι νομοτελειακά μοναχικό. Η πρώτη συλλογή ενός(αμύητου), είτε επετειακή, είτε κενή, είναι πάντα σημαδιακή. Υπάρχει μια συνειδητοποίηση η οποία δεν μπορεί να εκφραστεί. Και έπειτα από τη Συλλογή προσπαθούμε να εμπλακούμε σεξουαλικά όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι τα Μυστήρια μας είναι εγκαθιδρυμένα πάνω στο θάνατο και στο σεξ. Το πρωκτικό σεξ είναι ένα από τα ανώτερα μυστήρια. Εκτελεσμένο σωστά, απελευθερώνει και συγκρατεί. «Το (μαγικό) ραβδί πρέπει να στιγματιστεί»(να και τα πρωκτικά σεξ τα οποία κατέχουν και σύμφωνα με τους ιδίους τεράστια σημασία για τα τελετουργικά τους. Ένα από τα ανώτερα μυστήρια, καταλαβαίνετε γιατί προωθείται μαζικώς η ομοφυλοφιλία, γιατί ευνουχίστηκαν κοινωνικά οι άνδρες ώστε να μετατραπούνε σε ...σκύλες..., γιατί εξαπλώθηκε ο φεμινισμός, γιατί αναγνωρίστηκαν επισήμως οι λούγκρες ως τρίτο φύλο, γιατί οι επεξεργασμένες τροφές και τα ναρκωτικά στειρώνουν στην ουσία τον άνδρα, του κόβουνε τη διάθεση. Έτσι ώστε ένα μεγάλο κομμάτι να το ρίξει στα πρωκτικά ξεσκίσματα όπως κάνουνε αυτοί και οι παράλληλοί τους και να πιαστεί στη φάκα... το μαγικό ραβδί είναι ο φαλλός, και φαλλικά σύμβολα και κτίσματα υπάρχουν παντού στον πλανήτη... η ίδια η ...βάπτιση στην οποία υποβάλονται όλοι οι νεοέλληνες έχει τις ρίζες της στην ...βάπτιση από σπερματικά υγρά, αυτό είναι το αρχαίο νόημα του anointment, του χρίσματος, να χριστεί ο μυούμενος με ...χύσια. Αυτή είναι η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Γι'αυτό και οι παπάδες και τα παπαδοπαίδια δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα με όλα αυτά, γι'αυτό προσέξτε όταν βάλετε την άλλη φορά το παιδί σας να τους φιλάει τα χέρια και όταν πάτε να το ...βαπτίσετε)

ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σύμφωνα με τις Γνωσιακές Διαλέξεις της, η Στοά Άλφα δρούσε κυρίως στην Αγγλία μέχρι τον 19ο αιώνα όταν η επιχειρησιακή της βάση έγινε η αυστραλιανή αποικία της Νέας Νότιας Ουαλίας. Εκεί κάποιοι από τους πιο υψηλά ιστάμενους της ντόπιας ευγενούς τάξης την αγκάλιασαν. Μεμονωμένοι όπως ο Alfred Deakin και αργότερα ο King O’Malley προκάλεσαν κάποια προβλήματα αλλά μέχρι την ώρα που ο William Morris Hughes έγινε πρωθυπουργός, αυτά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν ευρέως με την επικέντρωση στη γραφειοκρατία. Εργαζόμαστε πίσω από την σκηνή.

Αυτοί με περιορισμένους σκοπούς ή περιορισμένο αυτοσεβασμό χρησιμοποιούν όποια λίγη δύναμη τους δίνεται με πλήρως προβλέψιμο τρόπο. Κάποιος χρειάζεται μονάχα να παρατηρήσει τι συνέβη από τη στιγμή που καταστράφηκαν οι δίδυμοι πύργοι στη Ν.Υόρκη. για να δεί πως η αστυνομία, οι τελωνειακοί, οι σεκιουριτάδες και άλλοι ποταποί γραφειοκράτες έχουν δημιουργήσει αυτό το είδος της ανώνυμης, απρόσωπης και άψυχης δικαιοσύνης η οποία είναι θεμελιώδης για το ιεραρχικό μέλλον. Επικεντρώνοντας στο σύστημα, ο καθείς και το καθετί έρχεται στη θέση του. Όπως μου είπε ο μέντορας μου, Petor Narsagonan, «ο Σατανάς είναι ένα θαυμάσιο σύστημα του ανθρώπου!» Αυτό μαθεύτηκε στη Στοά Άλφα πολύ νωρίς.(Εν μέρει σωστό αλλά εν τέλει λάθος. Διότι δεν είναι σύστημα του ανθρώπου αλλά δόθηκε στον άνθρωπο από τον σεληνιακό καταληψία της Γης. Αλλά είναι ενδεικτική η δήλωση για να αποδειχτεί ότι ο Σατανάς δεν είναι τίποτα άλλο από μία περσόνα, ένας ρόλος του αρχιμαλάκα και τίποτα άλλο)

Εκείνη την εποχή και πολύ μέσα στον εικοστό αιώνα, υπήρχε ένας ελευθεριάζον κλάδος μέσα στη Στοά. Καθώς ο Σατανάς είχε αφήσει την τυραννία του παραδείσου για την αναζήτηση της ελευθερίας, η ελευθερία ήταν αυτό που υποστήριζε η στοά.(την ελευθερία υποστηρίζει ο "καλός σατανισμός", τί ωραία που τα παρουσιάζει ο καραγκιόζης...) Παρολαυτά, έγινε έντονα προφανές ότι οι μάζες δεν θέλουν ελευθερία.(ορθόν, διότι εάν επιθυμούσανε ελευθιστία, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο) Καθώς ο Δυτικός κόσμος-περιλαμβανομένης και της Αυστραλίας- όδευε άνετα προς την εφαρμογή μαζικής φυλακίσεως(με τη θέλησή του), οι ακόλουθοι της οδού της Δεξιάς Χειρός είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Με κάμερες παρακολούθησης στους δρόμους, στα ΜΜΜ και στις λεωφόρους, με τηλεφωνικές συνομιλίες να καταγράφονται για «εκπαιδευτικούς» σκοπούς, με την εξάπλωση των κυβερνητικών κανονισμών, ντιρεκτίβων, πολιτικών, συσκευές σάρωσης και μηχανές εντοπισμού, αποδεικτικά ταυτότητας και τριπλότυπες φόρμες, το συμβιβασμένο κοπάδι νιώθει άνετα!

Καθώς το μέλλον επεξεργάζεται, οι Σατανιστές θα είναι το χρυσό ιωβηλαίο της κοινωνικής πυραμίδας.

Ο (αυστραλός πρωθυπουργός) Billy Hughes προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα έπειτα από την παρουσία του στο Συνέδριο Ειρήνης των Βερσαλλιών το 1920, όταν οι ομοσπονδιακές αποικίες της κοινοπραξίας της Αυστραλίας θα γίνονταν ένα ανεξάρτητο έθνος. Η ίδια δυνατότητα ανοίχτηκε και για τη Νέα Ζηλανδία και για τον Καναδά. Ύστερα από πολλή προσπάθεια από μυημένους της Στοάς Άλφα ανά την υφήλιο, μόνο η Βρετανική αποικία της Νοτίου Αφρικής έγινε ανεξάρτητο έθνος. Το εισόδημα και η επιρροή της οδού της αριστεράς χειρός και των ακολούθων της παραμένει ανέπαφο μέχρι αυτή τη μέρα.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η οδός της δεξιάς χειρός(αυτοί είναι οι "κακοί") παίρνει την ευθύνη μακριά από το άτομο με τη χρήση επίσημου δόγματος, ενός κώδικα ηθικής και συμπεριφοράς και βάζοντας τα άτομα να συμμετέχουν σε οργανωμένες μαζώξεις. Με αυτόν τον τρόπο και με τις πολλαπλές παραλλαγές του, η ταυτότητα του ατόμου υφαρπάζεται από συστήματα πίστεως τα οποία το άτομο πρέπει να αποδεχτεί και μέσω αυτών να αποδεχτεί κάποια ανώτερη εξουσία, είτε αυτή είναι άτομο, μια ομάδα ή μία ιδεολογία. Η Στοά Άλφα κατέλαβε αυτές τις εξουσίες – πολιτικά κόμματα, στρατό, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικούς θεσμούς, το νομικό επάγγελμα, εκκλησίες, εξωραϊστικούς συλλόγους και άλλα- με μία ποικιλία μεθόδων και με αυτόν τον τρόπο επέτυχε τους στόχους της.

[Γίνεται προφανές ότι δεν κρούει δεκαετίες τώρα τον κώδωνα του κινδύνου ανελλιπώς η Ο.Ε.Α. για τους ανώτατους αξιωματούχους σε όλους τους θεσμούς και τις δομές της κοινωνίας/κράτους., αδίκως. Αντιθέτως προειδοποιούσε και προειδοποιεί και θα προειδοποιεί μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα ότι όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι θεσμοί έχουν καταλυθεί από τα τσιράκια του Σιν Σιών, πείτε τους μασόνους, πείτε τους σατανιστές, πείτε τους ιησουϊτες, χριστιανούς, όπως και αν λέγονται όπου και αν ανήκουν, αυτοί είναι υποχείρια του ψευδοθεού. Γι'αυτό και φωνάζουμε ότι τα πάντα θα κριθούν από όσους απέμειναν. Μην περιμένετε από κανέναν θεσμό βοήθεια, διότι και να προσφέρουνε βοήθεια, θα είναι παγίδα. Δυστυχώς, έτσι είναι και πρέπει να το ξέρει ο καθένας. Δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν πούστη, όλοι τους είναι "πιασμένοι" από τα αρχίδια. Εμείς πρέπει να πάρουμε την τύχή μας στα χέριά μας. Είναι απαραίτητο! Διότι δεν νοείται οι "σατανιστές" να ποντάρουν στο ότι ο Άνθρωπος δεν θέλει ελευθιστία, δεν θέλει ανεξαρτησία, δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνές του και ο Άνθρωπος να τους επιβεβαιώνει! Θα το ανατρέψουμε αυτό. Το ανατρέπουμε!]

Η Εκκλησία του Σατανά και το τέκνο της, ο Ναός του Σετ(Σηθ-τάγμα με έδρα την Καλιφόρνια, του γνωστού σατανιστή μαλάκα αξιωματούχου του στρατού των ΗΠΑ, Michael Aquino) είναι τα δημόσια πρόσωπα της οδού της αριστεράς χειρός. Παραμένουν ελκυστικοί για αυτούς που είναι επιλεγμένοι και θα κληθούν να συμμετέχουν ή αυτούς που θα βρουν πιο σοβαρούς και κρυφούς κλάδους μιας πολύ παλιάς παράδοσης. Σε σχέση με αυτό, το Τάγμα των Εννέα Γωνιών στη Βρετανία είναι η αδερφική «στοά» στις διάφορες Στοές Άλφα παγκοσμίως και ειδικότερα στην Αμερική.

Στον πεζό κόσμο, τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ στη Βρετανία και το πανεπιστήμιο του Τέξας στην Αμερική παραμένουν τα γόνιμα εδάφη στρατολόγησης της Στοάς Άλφα. Όπως όλα τα μοντέρνα πανεπιστήμια, αυτά τα κέντρα μάθησης προετοιμάζουν τους φοιτητές τους για μια ζωή δουλειάς σε κάποιο άχαρο ίδρυμα/θεσμό, παγιδεύοντας τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα και δημιουργώντας κατ’αυτόν τον τρόπο, αιχμαλώτους του Κράτους. Αντίθετα με τα μοντέρνα πανεπιστήμια, τα τρία προαναφερθέντα και το πανεπιστήμιο της Οσάκα παραμένουν στο προσκήνιο του Εωσφορισμού. Το πανεπιστήμιο της Οσάκα στην Ιαπωνία έγινε σημαντικό στα μέσα της δεκαετίας του 80, λόγω των σχέσεων του, απ’όλες τις ομάδες, με τον IRA. Πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι οι Ιρλανδοί ρεπουμπλικάνοι(republicans-δεν ξέρω αν εννοεί "δημοκράτες" ή ρεπουμπλικάνοι όπως στην Αμερική) έχουν μία βαθειά και μακρόχρονη σχέση με το πανεπιστήμιο της Οσάκα, όπως το πανεπιστήμιο έχει τώρα σχέση με την οδό της αριστεράς χειρός.

Η Βόρειος Ιρλανδία έχει πολλούς σατανιστές υψηλού υποβάθρου. Οι Ιρλανδοί σατανιστές είναι βαθιά μέσα στις απαγωγές και θυσίες ανήλικων παιδιών. Ο δικός τους είναι ένας παλιός, σκοτεινός παγανισμός γεμάτος από εποχιακές εορτές. Πιστοί στο Τάγμα των Εννιά Γωνιών, παρολαυτά οι Ιρλανδοί διατηρούν τα δικά τους μυστήρια. Μερικοί εκ των πιο επιφανών ανθρώπων τους είναι επίσης μέλη της Στοάς Άλφα. Το Κάστρο του Κλόνεγκαλ και τα περίχωρά του είναι πολύ γνωστά στους Ιρλανδούς μεμυημένους.(Fellowship of Isis - Central Global Website-A Visit to Clonegal Castle:http://lotuspharia.freeyellow.com/thecircleofisis/id246.html)

ANTON LAVEY & NORMAN LINDSAY
Ο Howard Stanton Levey αρχικά σχετιζόταν με το Αμερικανικό παρακλάδι Ο.Τ.Ο. και από αυτούς διδάχτηκε για πρώτη φορά σοβαρή Μαγεία(Magick, έχει διαφορά από το απλό magic και βεβαίως, σοβαρή Μαγεία διδάσκει η Ο.Τ.Ο., αυτά για όσους μας έγραψαν ότι δεν υπάρχουν αυτές οι εταιρίες και ότι αν υπάρχουν είναι ακίνδυνες...). Οι Carl Kellner, Dr. Gerard Encausse, Theodor Reuss, John Yarker, Στρατηγός K.E. Haushofer και Dietrich Eckart(να και οι θεωρητικοί του ναζισμού, οι προπάτορες του ναζιστικού κόμματος και ιδεολογίας) ήταν κάποιοι εκ των βαρέων βαρών στη θεμελίωση αυτού που είναι γνωστό σήμερα ως Στοά Άλφα. Το έργο τους είχε έδρα την Ευρώπη αλλά βρήκε γόνιμο έδαφος και στην Αμερική, ειδικότερα λόγω των ύστερων προσπαθειών του Edward Alexander Crowley και των σχέσεων του με τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Ήταν οι διδασκαλίες του- από τον Crowley μέσω του Marvel Whiteside Parsons(Jack Parsons, ο φημισμένος αποκρυφιστής-μεγάλο κεφάλαιο στη NASA-όπου περιπαιχτικά αναφέρονται στο παιδί του το JPL ως Jack Parson's Lab αντί για Jet Propulsion Lab)- οι οποίες ήταν το θεμέλιο για την μετέπειτα εξέλιξη του H.S. Levey.

Ενώ η Εκκλησία του Σατανά είναι επισήμως αθεϊστική, ο ιδρυτής της σίγουρα δεν ήταν. Προτού γίνει ο Anton La Vey, ο Howard Levey συμμετείχε και εκτελούσε μια πληθώρα δραστηριοτήτων οι οποίες ακόμα δεν έχουν δει το φως της μέρας, εάν το δουν ποτέ. Για παράδειγμα, κάποιο διάστημα ήταν συνεργάτης του (Δολοφόνου του Ζωδιακού Κύκλου-The Zodiac Killer) Dick Gaikowski.

Ήταν γύρω στο 1964 με 65 όταν η Στοά Άλφα έκανε την πρώτη της επαφή μαζί του και κατέληξε σε μια πολύ παραγωγική συμφωνία. Τα αγαπημένα επιτεύγματα του παραμένουν το Ordo Cave Lupam(Cave Lupam στα λατινικά σημαίνει Πρόσεξε τις she wolfs, μεταφορικά δηλαδή τις πόρνες, και ήταν ένα Τάγμα για θηλυκές μεμυημένες με έμφαση στα σαρκικά τελετουργικά) μόλις κάποια χρόνια μετά το σκάνδαλο Profumo (ο Προφούμο επιφανής πολιτικός της βρετανίας πιάστηκε να διατηρεί σχέσεις με πόρνες που του παρείχε άλλο πολιτικό μέλος της τότε κυβερνήσεως)και η επιρροή του πάνω στο(βασισμένο αρχικά στην Αυστραλία) Μαύρο Τάγμα(του Τύφωνα, όχι το απλό Μαύρο Τάγμα των θεωρητικών του ναζισμού Gotzen Gegen Thule, αυτό είναι ένα υπερ μυστικό σετιανό σηθιανό τάγμα με Υψηλές ιέρειες γυναίκες). Είναι ντροπή που δεν γνώρισε ποτέ τον(αυστραλό, κυρίως καλλιτέχνη) Norman Lindsay ο οποίος συνέβαλε πολύ στην επιτυχία του Μαύρου Τάγματος.

Ο Crowley συνεχώς επισήμανε τη συμβουλή να προσελκύουν σημαντικά και πετυχημένα πρόσωπα στον κόσμο του απόκρυφου και στο σατανισμό και αυτό το πέτυχε. Πριν τα 1960, πολλοί ελευθεροτέκτονες στρατολογούνταν διεθνώς. Αυτές οι καλά τοποθετημένες επαγγελματικές συνδέσεις αποφέρουν μερίδια σήμερα, ειδικά στην Ιρλανδία, αλλά και στην Αυστραλία δεν ήταν διαφορετικά. Οι Αριστοκράτες(ιδίως αυτοί της κληρονομιάς των Norman - Οι Νορμανς, είναι οι εκ της Νορμανδίας, ), πολιτικοί, γραφειοκράτες, σταρς των ΜΜΕ, κοινωνικοί λειτουργοί και ακόμα χριστιανοί κληρικοί προσκυνούν στο θυσιαστήριο του σατανά.

Ο Norman Lindsay δεν ήταν ποτέ ομοφυλόφιλος αλλά δεδομένου αυτού, απολάμβανε κατά καιρούς τις χαρές πολύ νεαρών κοριτσιών(και να φανταστείτε ότι ο ανώμαλος αυτός έγινε γνωστός για τα ...παιδικά του βιβλία, το εξής δε "Η Μαγική Γέμιση" αποκτάει άλλο νόημα με τα ανωτέρω στοιχεία). Ασχολήθηκε ενεργά με τα μυστήρια του κόλπου(vagina), ειδικότερα με τα τελετουργικά Kaula της Ταντρικής Μαγείας. Μου έχουν πει ότι ένας αριθμός πτωμάτων είναι θαμμένα έξω αλλά γύρω από την δική του γη(Faulconbridge). Εκεί κοντά υπάρχουν αίθουσες κάτω από τα ερείπια ενός τώρα παρατημένου μεγάρου το οποίο κάηκε κάποιες δεκαετίες πριν. Καταλαβαίνω πως αυτές οι υπόγειες αίθουσες είναι εκτός πρόσβασης από τα 1930 όταν και πουλήθηκε το μέγαρο.

Ο Norman Lindsay ανακάλυψε πως η χρήση τελετουργικών και σεξ δημιουργούσε ένα ξεχωριστό κόσμο όπου η κανονική θνησιμότητα λησμονιόταν. Νεαρά παιδιά που συμμετείχαν σε τέτοια τελετουργικά επέδειξαν αντιληπτικές διαταραχές και συχνά γίνονταν μαθητές των αρχικών βιαστών τους. Ο Νορμαν πίστευε πως η σκληράδα και η βία ήταν φυσικές και η άρνηση της κοινωνίας ήταν απλά χριστιανική υποκρισία. Μέσω αυτού, η Στοά Άλφα στην Αυστραλία άρχισε να οργανώνει την σεξουαλική εκμετάλλευση, επικεντρώνοντας τα τελετουργικά τους προς τη δύναμη και τον έλεγχο των ατόμων που αναμειγνύονταν.

Τα παιδιά-θύματα αποπροσανατολίζονταν από τις ρόμπες, τα θυμιατά, τις επικλήσεις και τις τοποθεσίες. Ποιος θα πιστέψει ένα μικρό παιδί στοιχειωμένο από ντροπή και τρόμο που μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια αλλά την ίδια στιγμή αναφέρουν περίεργα στοιχεία των τελετουργικών; (πόσα παιδιά καταστράφηκαν επειδή κανείς δεν πίστευε ή δεν ερμήνευε τα λεγόμενά τους; Πόσα; Θα έλεγαν τα παιδιά για τράγους, δαίμονες κλπ και ουδείς μαλάκας θα τα πίστεψε...) Ο Νόρμαν κατάλαβε ότι η μυστικότητα και η σιωπή ήταν οι πρώτες και καλύτερες γραμμές άμυνας, ακολουθούμενες από την έλλειψη αξιοπιστίας αυτών καθαυτών των θυμάτων. Δεκαετίες μετά το θάνατο του, μεμυημένοι στην Στοά Άλφα πρότειναν τις «υποσυνείδητες κατασκευασμένες αναμνήσεις» σαν τον πραγματικό λόγο για κάποιες από τις ανησυχητικές ιστορίες που έχουν δει πρόσφατα το φως της μέρας, αλλά θα πρέπει να ενθυμούμαστε ότι τα προηγούμενα συμπεράσματα του Lindsay ήταν θεμελιώδη στην αποδοχή του «πανικού, «κυνηγιού μαγισσών» και «υστερίας», όπως υποστηρίζουν ότι συμβαίνει οι σημερινοί επαγγελματίες αρνητές. (διαλύοντας έτσι τη ζωή των θυμάτων τα οποία καταντούνε απόκληροι και με ψυχολογικά προβλήματα διότι ουδείς έκανε τον κόπο να σκεπτεί βαθύτερα)

Εάν ένα παιδί μιλήσει για το τι συνέβη, γίνεται θύμα μίας απορριπτικής, δύσπιστης κοινωνίας και του αισθησιακού τσίρκου των ΜΜΕ το οποίο τρέφεται γύρω από τις απιθανότητες των ιστοριών τους. Ωθούνται στα περιθώρια της συλλογικής συνείδησης της κοινωνίας και μετά λησμονούνται. Ανακαλύφθηκε πως μερικές λέξεις που προκαλούσαν αναμνήσεις ήταν αρκετές για να παραλύσουν το θύμα με ανείπωτες αναμνήσεις της ντροπής και της αγωνίας, τις οποίες ζούσαν ξανά και ξανά, διότι η μνήμη τους είναι μια φυλακή χωρίς τοίχους.

Ο Lindsay ξανα – ανακάλυψε πως σε μία απειλητική τελετουργική κατάσταση-με την επαυξημένη αίσθηση κινδύνου, με δράση και αποκρίσεις στον κρύο ιδρώτα- εάν η ευκαιρία να απαντήσεις με δημιουργικό τρόπο, σου αρνηθεί τότε οι καθημερινές απαντήσεις αποκρίσεις γίνονται δυσλειτουργικές. Σε αυτά τα άτομα ο φόβος, η οργή και η λύπη μπορούν να χειραγωγηθούν ώστε να ενισχυθούν. Συναισθηματικά μουδιασμένα και κουρασμένα, τα παιδιά μυούμενοι μπορούν να αναπτύξουν μια ξεχωριστή αίσθηση ολοκληρωτικής διαφοροποίησης προς άλλους μαζί με μια πίστη στην απόλυτη ισχύ των καταπατητών τους. Μου έχουν πει ότι κάποια από τα παιδιά έφυγαν και έζησαν ζωές πέραν του συνηθισμένου, εντός και εκτός της Αλφα, ενώ τα περισσότερα υποβιβάστηκαν στην πορνεία για τη Στοά Αλφα, ακολουθούμενη από γρήγορο θάνατο.

Σήμερα στην Αμερική ο Norman Lindsay λατρεύεται από τους μυούμενους ως ο θεός που είναι. Έγινε μεγαλύτερος από το θνητό που γνώριζε ότι θα πεθάνει ώστε να γεννηθεί ένας θεός. Η γιορτή του είναι 21 μέρες μετά τις αμερικάνικες αποκριές(Eve of All Hallows - το γνωστό halloween-αθώο έ;). Ένα νεαρό παρθένο κορίτσι παρουσιάζεται στο Ναό, προετοιμασμένο από θηλυκά μέλη και μεμυημένο(βιάζεται δηλαδή) από τον πιο προχωρημένο αρσενικό που ακολουθεί και επιθυμεί να το διακορεύσει. Οι άλλοι μπορούν μετά να πάρουν τη σειρά τους. Τα σωματικά υγρά του κοριτσιού συλλέγονται και χρησιμοποιούνται ύστερα σε τελετουργικά, κυρίως για βαπτίσεις ή χρίσματα.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Εν τω μεταξύ στη Βρετανία, ο Bob Boothby και ο Tom Driberg, εκτός του ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, ήταν επίσης και ενεργοί σατανιστές. Ο Τομ χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τον αγγλο-καθολικισμό(καταλαβαίνετε τί συμβαίνει εκεί μέσα), κράτησε μακριά πολλές ενοχλήσεις. Και οι δύο ήταν αναμεμειγμένοι πίσω από την σκηνή με το να οργανώνουν τις διαδικασίες ώστε οι Harold Wilson & Edward Heath να γίνουν Πρωθυπουργοί της Βρετανίας, μιας και ο Wilson ήταν υψηλόβαθμος μυημένος της οδού της αριστεράς χειρός και μαζί με τον Nat Rothschild επηρέασαν και ακόμα επηρεάζουν με το αξιομνημόνευτο έργο τους τη Βρετανία. Από την άλλη, ο Heath ήταν ο πλέον υψηλόβαθμος μυημένος Σατανιστής που έγινε πρωθυπουργός.
(Ο Winston Churchill αναφερόταν στον Tom Driberg ως «κάποιος που δίνει στο σοδομισμό κακό όνομα…»)

Ακόμα και οι αποκρυφιστές ξέρουν λίγα, αν τα ξέρουν και αυτά, σχετικά με τις επισκέψεις του Bob και του Ted στο αρχαίο θυσιαστικό Δάσος του Clapham στο Sussex και τη σχέση τους με συγκεκριμένους ανθρώπους της περιοχής. Το Δάσος κρύβει σημαντικά μυστικά τα οποία εκτείνονται στο χρόνο πριν την εποχή της Ρωμαϊκής Βρετανίας. Από όσα μου έχουν πει, μία μέρα κάποιοι από αυτές τις κρυμμένες φρίκες θα αποκαλυφθούν αλλά μέχρι τότε όσοι ήταν αναμεμειγμένοι θα έχουν πεθάνει προ πολλού.

Όπως στην Αυστραλία, έτσι και εδώ υπάρχουν σήραγγες και κοιλότητες κάτω από το Chequers και είμαι ενήμερος πως ο Heath τις χρησιμοποιούσε. Το κάστρο Balmoral βρίσκεται πάνω από τεράστιες εκτάσεις υπογείων κατασκευών. Υπάρχουν μυστικές σήραγγες κάτω από το Λονδίνο οι οποίες οδηγούν βαθιά μέσα στη Γη. Εάν ξέρεις πού να κοιτάξεις, μερικοί από τους υπόγειους σιδηροδρομικούς σταθμούς φαντάσματα και μερικά κελάρια των pubs είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσεις. Μερικά από αυτά μπορεί να δημιουργήθηκαν φυσικά ενώ άλλα έχουν κατασκευαστεί. Προτού το Λονδίνο γίνει Ρωμαϊκή πόλη, υπήρχαν ορυχεία στην περιοχή, ορυχεία που αργότερα ανακαλύφθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν. Πράγματι, θα ήταν αληθές να δηλώσεις ότι χιλιάδες ανθρώπων μπορούσαν να ζήσουν στις σήραγγες και στις κοιλότητες κάτω από το Λονδίνο καθώς υπήρχαν άφθονες πηγές νερού. Το επιστέγασμα- ματαιοδοξίας στα μούτρα σας- του βρετανικού κατεστημένου ήταν να ονομάσει το οχυρό κάτω από το υπουργείο αμύνης «Πίνδαρο» (Πίνδαρος ονομάζεται και ο πρίγκηπας Φίλιππος ο οποίος έχει δηλώσει ότι όταν μετενσαρκωθεί θέλει να επιστρέψει ως φονικός ιός για να ξεπαστρέψει τους πληβίους!, επίσης σχετίζεται με την reptilian νεομυθολογία)από τον Έλληνα ποιητή φυσικά!

Τόσο ο Wilson όσο και ο Heath συνήθιζαν να θυσιάζουν παιδιά και η βασιλική οικογένεια ακόμα το κάνει. Ο Ted Heath έβρισκε μεγάλη απόλαυση από αυτό, ή έτσι μου έχουν πει. Προφανώς έκανε τελετουργικά έξω από το Λονδίνο, σε μια κοινότητα που σχετιζόταν με τον Francis Dashwood. Παρομοίως, οι βρετανοί ευγενείς ζουν δημόσιες και πολύ ιδιωτικές στιγμές. Η εμμονή τους με κρυφές, εσωτερικές παραδόσεις οι οποίες εκτείνονται πίσω στο χρόνο για χιλιετίες είναι θαυμαστή. Ο πρίγκηπας William ανατρέφεται για πολύ μεγάλα πράγματα. Είναι ένας άνδρας τον οποίο πρέπει να προσέχετε!

Ο Σκοτεινός Άρχων, Peter Mandelson, εκτός του ότι είναι φανερά gay, είναι επίσης ένας από τους πιο υψηλόβαθμους μεμυημένους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπαιδεύτηκε στο εσωτερικό αρχαίο σύστημα μαγείας(hebdomadry-μία φιλοσοφία που αποδέχεται ότι υπάρχουν Σκοτεινές Δυνάμεις εκτός του ελέγχου του ανθρώπου και κατά συνέπεια και εντός του ανθρώπου…), το σύστημα που χρησιμοποιούνταν τόσο από τη Στοά Άλφα όσο και από το Τάγμα των Εννιά Γωνιών(ONA). Οι στενές του σχέσεις με διεθνείς φιγούρες και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μεγάλης σημασίας για την οδό της αριστεράς χειρός. Ακολουθώντας καλά δομημένες και καλά κτισμένες παραδόσεις, το όνειρο του παραμένει μία παγκόσμια κοινότητα – δίκτυο φυλακών. Λατρεύει να ελέγχει. Και η Mandy όπως είναι γνωστός σε αυτούς που τον ξέρουν καλά, είναι τόσο κοφτερός και επικίνδυνος όσο ένα στιλέτο.

Ο Μάντελσον είναι αυτός που βοήθησε σημαντικά ώστε να μετατραπούν οι Ευρωπαίοι σε σκλάβους των ευρωπαϊκών τραπεζών. Η Ευρώπη τώρα μετακυλά σε ένα νέο φεουδαλιστικό οικοδόμημα με τους τραπεζίτες σαν επικυρίαρχους των χρεωμένων πολιτών. Η Βρετανία, η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσουν. Οι κλεπτοκράτες πολιτικοί είναι απλά οχήματα. Εάν τα τωρινά χρέη απλά έσβηναν από τα βιβλία, η μόνη τραγωδία θα ήταν η καταστροφή των «πολύ μεγάλων για να πέσουν» τραπεζών. Και ενώ οι πολιτικοί αυτό το αποκαλούν καταστροφή, στην πραγματικότητα θα ήταν απελευθέρωση για εκατομμύρια χρεωμένους σκλάβους. Γι’αυτό δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα συμβεί!

Οι μισθοί θα συνεχίσουν να μειώνονται ακόμα και αν οι φόροι αυξάνονται για να πληρωθούν τα χρέη στους Άρχοντες των Τραπεζών. Οι πολιτικοί παντού υποκλίνονται και σέρνονται μπροστά στους Άρχοντες τους και υπόσχονται ακόμα βαθύτερες περικοπές και υψηλότερους φόρους. Αυτό είναι όπως είναι και θα παραλύσει αποτελεσματικά οικονομίες ανά τον πλανήτη. Ο προστατευτισμός υπό τη μεταμφίεση του Δίκαιου Εμπορίου(Fair Trade – Laisser Faire – Laisefer – Lucifer) θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την οικονομική κατάρρευση της Αμερικής. Αυτό θέλει αυτή η βρωμιά και θα τους δώσουμε αυτό που θέλουν – φορολογία, φτώχια και πόλεμο…

Ο επόμενος πόλεμος θα εκκινήσει στο Ιράν αλλά θα φέρει όλο τον ισλαμικό κόσμο σε σύγκρουση με τη χριστιανική Δύση. Οι ακόλουθοι της οδού της δεξιάς χειρός απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τους πολέμους και τους φόνους. Πολύ καιρό πριν εγώ γεννηθώ, η Στοά Άλφα ενορχηστρώνει τις καταστάσεις ώστε να τους δώσει αυτό που θέλουν. Διότι μετά τον επόμενο μεγάλο πόλεμο θα είμαστε σε θέση(οι της οδού της αριστεράς χειρός) να καταλάβουμε ό,τι έχει απομείνει. « Για τους ηλιθίους των ανθρώπων και τα βάσανά τους, μην ενδιαφέρεσαι καθόλου! Νιώθουν ελάχιστα. Αυτό που είναι, ισορροπείται από αδύναμες χαρές. Αλλά εσείς είστε οι επίλεκτοι… Κατά συνέπεια οι βασιλείς της γης θα είναι Βασιλείς για πάντα. Οι σκλάβοι θα υπηρετούν…»

Ζώντας την περισσότερη από τη ζωή του σαν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος ουρολάγνος και μαθημένος να είναι προσεχτικός, η δολιότητα, η πανουργία και η διπλωματική περσόνα της Mandy, είναι η σφραγίδα του. Απλά μην μπλεχτείς στα πόδια του. Ζει υπό τον κώδικα τιμής της οδού της αριστεράς χειρός, της πίστης και της εκδίκησης. Ο Μάντελσον ήταν αυτός που ενορχήστρωσε το θάνατο του James Rusbridger, ειδικά τον ελεεινό τρόπο με τον οποίο η «αυτοκτονία» του φτιάχτηκε να μοιάζει.

PRINCESS DIANA
Η Εκάτη και η Diana είναι και οι δύο θεές της Νύχτας και η σήραγγα της Γέφυρας Alma βρίσκεται κάτω από σταυροδρόμι. Πράγματι, όταν κοιτάς το αναμνηστικό κτίσμα στο ισόγειο του Harrods- ολόκληρο με τη φανερή μεμβράνη ιχθύος και το δισκοπότηρο- λίγα μένουν στη φαντασία. Και ο φλεγόμενος πυρσός –βρίσκεται παντού, ακόμα και στον τάφο της. Πράγματι, ένα από τα πράγματα που αντιπροσωπεύει ο φλεγόμενος πυρσός-εκτός από το μαγικό ραβδί- είναι το χρυσό σπέρμα των 13 βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Η Diana εν πολλοίς κρατήθηκε εκτός των εσωτερικών εργασιών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κυρίως λόγω της ανικανότητας της να συνδέει τις γραμμές. Μετά τον William κρίθηκε αναλώσιμη και δικαίως. Υπηρέτησε το σκοπό της. Ο θάνατος της ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Η Diana ήταν ένα πρόβατο ανάμεσα σε λύκους. Επιλέχτηκε λόγω της καταγωγής της γενετικά από το αίμα των Stuart, ο θετός της πατέρας Peter Shand Kydd έκανε περισσότερα στις αποικίες από το να ανατρέφει πρόβατα. Είχε μυηθεί στη Στοά Άλφα μερικά χρόνια πριν πεθάνει ο Norman Lindsay ή τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει. Δεν έχω ιδέα αν συναντήθηκαν αλλά δεν θα με εξέπλησσε. Και οι δύο λάτρευαν το ελευθεριάζον σεξ και η μονογαμία αποκλειόταν.

Η αποστολή του ήταν να διαλύσει τον ήδη προβληματικό γάμο των γονέων της Diana με βλέψη να δημιουργήσει συναισθηματικά προβλήματα σε εκείνη. Η κακομοίρα, πανέμορφη ηλίθια δούλα Diana δεν κατάφερε τίποτα σε διανοητικό επίπεδο και γι’αυτό ήταν τέλεια για το ρόλο της. Ο πρίγκηπας William σίγουρα δεν είναι γιος του Καρόλου. Ούτε ο πρίγκηπας Harry, μολονότι η σύλληψή του ήταν εκτός προγράμματος και λανθασμένη. Ο πατέρας του William είναι πολίτης του κόσμου αλλά έχει τη βάση του στην Ευρώπη. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά αυτοί που το έχουν κάνει, έμειναν εντυπωσιασμένοι και τρομοκρατημένοι. Εάν ο Σατανάς έχει έναν αντιβασιλέα στη Γη, είναι αυτός.

Τέλος.

Αγγλικό κείμενο:
http://www.henrymakow.com/insiderexposesfamous.html

[ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Ένθεος άθρησκος]


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Δρακονιανη Ιεραρχεία


Law is the product of man.
What God can create man can destroy!
It is always politics.
Even when people obey the law, it is a political decision.
Spirituality is a tool. The State has employed it, always.
For Homo sapiens are herd animals.
Hate yourself enough and the World hates with you.
Freedom is a two-edged sword.
Count Hans Kolvenbach Ο Μαύρος Πάπας.
The "Black" Pope Count Hans Kolvenbach—The Jesuit’s General
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm

Superior General of the Society of Jesus
http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus

'Hell' as an invention of the church


Satanist Insider Gloats Over Dire Prospects
http://www.henrymakow.com/al_fozdyke.html

Satanic Conspiracy: Confessions of a Dead Satanist(continued)
http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=126&contentid=6566&page=2

Australian Adept Unveiled World Satanic Control
http://www.henrymakow.com/australian_satanist_exposes_wo.html

Satanist Insider Responds to "Disbelievers"
http://www.henrymakow.com/response_to_disbelievers.html

The Satanic Epistles of Aloysius Fozdyke
http://www.rense.com/general94/SatanicEpistlesofAloysiusFozdyke.pdf

13.500 έτη σεληνιακής … παρουσίας του Κυρίου. Παραθέτουμε κατάλογο διπολικών αντιθέτων θετικών και αρνητικών ιδεολογημάτων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/13500.html

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_30.html

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ "ΜΑΤΡΙΞ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/youtube.html

ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ vs ΑΦΥΠΝΙΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/vs.html

Η μασονία από έναν μασόνο 90ου βαθμού
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/90.html

ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_03.html

Περί Γιαχβεχ ο λόγος … απαντούμε στον φίλο αναγνώστη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_03.html

Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/1.html

BILDERBERG 2011, ST. MORITZ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/bilderberg-2011-st-moritz.html

"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις