ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 4 March 2010

Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων θα γίνουν...κινέζικα!!!Υπάρχει ρε κανένας Έλληνας;;;

Απόψε,2/3/2010,ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση των κατακτητών ετοιμάζεται να αποχαρακτηρίσει την περιοχή που έχουν ταφεί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ,ως μη...αρχαιολογικού ενδιαφέροντος!!!!!!!!!!!!!!,με σκοπό να πουληθεί στους Κινέζους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε φτάνει ρε καθίκια που διαλύσατε τα πάντα.Δε φτάνει ρε οπισθοπροωθούμενοι,σκουλίκια,που θα πεθάνετε όλοι σας από καρκίνο,φτάσατε πλέον στο άκρον άωτον της υπομονής των πνευμάτων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.

Να γνωρίζετε ότι,όπως ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ που δεν τρομοκρατήθηκε και δεν λιποψύχισε μπροστά στον...μεγάλο βασιλιά ολόκληρης της Ασίας(κάτι σαν τον Ομπάμα σήμερα) και στάθηκε αντιμέτωπος,μόνος εκείνος με τους τριακόσιους του και άλλους δύο χιλιάδες λιονταρόψυχους εθελοντές(καμικάζι σήμερα),απέναντι σε...έξι εκατομμύρια(6.000.000) εισβολείς και σε όλο τον χρυσό ριγμένο στα πόδια του...εκείνος έστειλε τον Αριστόδημο να πει στη Σπάρτη ότι του φτάνουν μια χούφτα...ελιές!

Έτσι και μεις,όσοι τέλος πάντων έχουμε απομείνει,ορκιζόμαστε στα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ότι θα υπερασπιστούμε τους τάφους τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Θα λέγαμε ότι είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ...αλλά δεν σας λέμε έτσι γιατί απλά...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η συνεχεια εδω http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_02.html

«Το όνειρο της Κίνας» για κυριαρχία.

Quantcast

«Ο μεγάλος στόχος της Κίνας για τον 21o αιώνα είναι να γίνει το νούμερο ένα του κόσμου, η κορυφαία στρατιωτική δύναμη»! Αυτός είναι ο στόχος που θέτει ο συνταγματάρχης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας, Λιου Μινγκφού για τη χώρα του, στο νέο του αμφιλεγόμενο βιβλίο που φέρει τον τίτλο «Το Ονειρο της Κίνας».

Μάλιστα, όπως τονίζει ο συνταγματάρχης: «Εάν η Κίνα δεν γίνει το νούμερο ένα του κόσμου τον αιώνα που διανύουμε, εάν δεν γίνει η κορυφαία δύναμη, τότε αναπόφευκτα θα βραδυπορήσει και έτσι θα παραγκωνιστεί». Σύμφωνα με τους κριτικούς, πάντως, το εν λόγω βιβλίο είναι ακραίο στις τοποθετήσεις του, ακόμα και αν ληφθεί υπόψη η συνολική στροφή προς μια πιο εθνικιστική αντίληψη για το μέλλον της Κίνας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.


http://nationalpride.wordpress.com/2010/03/02/%c2%ab%cf%84%ce%bf-%cf%8c%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82%c2%bb-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b1/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις