ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 March 2011

Η μασονία από έναν μασόνο 90ου βαθμού


http://www.youtube.com/watch?v=1KDCifjnFxw

Στο παραπάνω βίντεο ο υψηλόβαθμος αυτός πρώην μασόνος αποκαλύπτει αρκετά πράγματα που επιβεβαιώνουν και την Ο.Ε.Α.
Πρώτον ανέβηκε με την καθοδήγηση δαιμόνων γρήγορα τους χαμηλότερους πρώτους βαθμούς πέρασε από το 33ο-βάθμιο Σκωτικό Δόγμα και έχει πάρει μέχρι και τον 90ο βαθμό και άρα μπήκε στο πρωτοβάθμιο για εθνικούς-γκοιμ M.T.M. ή Memphis Templis Misraim, ήτοι ο πρώτος όροφος της εσωτερικής μασονίας, εντελώς άγνωστος σε πολλούς χαμηλόβαθμους μασόνους - μαριονέτες, όπως μας λέει.
Ο συγκεκριμένος "υψηλόβαθμος" μασόνος όμως δεν είναι αρκετά ...υψηλόβαθμος διότι δεν φαίνεται να γνωρίζει ή σκοπίμως δεν αποκαλύπτει ότι αυτός βρίσκεται μόνο στο ισόγειο και ότι από πάνω του υπάρχουν άλλοι δύο τεράστιοι όροφοι, ήτοι το δευτεροβάθμιο Ο.Τ.Ο. Λονδίνου και η τριτοβάθμια ΜΟΝΟΝ για μογγολοεβραίους Α.Ο.Α. Λονδίνου ή Σανχένδριν των 72 αρχιραββίνων και σαξόνων Λόρδων -απόλυτα και συνειδητά δρακονιανά δαιμονιζόμενων- οι οποίες με τη σειρά τους κατευθύνονται από την HONG Κίνας μέσω του ΖΕΝ του Θιβετ -απόλυτα και συνειδητά δρακονιανά δαιμονιζόμενων-.
Δεύτερον αποκαλύπτει την κατάσταση απόλυτα τηλεκατευθυνόμενου σεληνιακού ζόμπι στην οποία καταλήγουν όλοι οι μασόνοι αργά η γρήγορα. Αναφέρει ότι ο ίδιος είχε "Πνεύμα Οδηγό" (Διάβαζε: συνεχή κατάσταση υπό καταλληψία Δρακονιανού Ερπετικού Δαίμονος μέσω των δυο κατώτερων Τσάκρας ή Σεφιροθ συμφωνως με την εμετική μασονική ορολογία) ως πνεύμα-οδηγό που του καθοδηγούσε ολόκληρη τη ζωή, τι να κάνει, τι να πει, τι να σκεφτεί και μάλιστα του έλεγε και τα μέλλοντα, όπως π.χ. ότι επρόκειτο να μυηθεί στο Μ.Τ.Μ. κλπ.
Τρίτον αποκαλύπτει το σεξουαλικό ανώμαλο συμβολισμό και τις σεξουαλικές διαστροφές που διεξάγονται μέσα στις στοές (Τελετές Πέρασμα της Αβύσσου, και Διαχωρισμός των Σεφιρόθ-Τσάκρας) με αποτέλεσμα όπως λέει να διαλύονται οι οικογένειες, δηλαδή ο ιστός της κοινωνίας.
Ο συγκεκριμένος αντιρρησίας μεταμελημένος μασόνος και πρώην παγανιστής, μέσα στη χριστιανική βλακεία του φαίνεται να αποκαλύπτει και άλλα πολλά, όπως π.χ. την ψευδή εικονική διαμάχη καθολικισμού-μασονίας ή χριστιανισμού-μασονίας σε ανώτερο επίπεδο ιεραρχίας, αλλά αγνοεί ότι αυτοί οι ίδιοι οδηγοί - δαίμονες της μασονίας είναι οι ίδιοι που οδηγούν συμπαιγνιακά και τους χριστιανούς και τις υπόλοιπες θρησκείες ...υπό τη Σελήνη, (ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ) ανέξαρτητα εάν αυτοί οι πιστοί ανήκουν ή όχι σε στοές και συστήματα στοών!
Μας λέει ολόκληρες χαζοχαρούμενες χριστιανικές ιστοριούλες χριστιανικού (υποκριτικού - διπρόσωπου) ήθους και αγάπης, αλλά αγνοεί τα εδάφια της γενοκτονικής Παλαιάς και Καινής Διαθήκης όπου προγραμματίζεται-προφητεύεται η γενοκτονία των Ελλήνων από την άνω και κάτω Σιών, όπου προγραμματίζεται η γενοκτονία των Ρως και Μεσέχ (Ρώσων και Μοσχοβιτών) επίσης από την άνω και κάτω Σιών, όπου περιγράφεται η γενοκτονία των Ελλήνων Κρητών Παλαιστινίων-Φιλισταίων, όπου εξυβρίζονται οι Έλληνες και όπου η Μαύρη φυλή - Χαμ αναφέρεται ως η καταρραμένη από τον Θεό(!!) σε αιώνια σκλαβιά, και όπου προγραμματίζεται η γενοκτονία των 2/3ων της ανθρωπότητας στον Αρμαγεδδώνα από τα 200.000.000 στρατού των Δρακονιανών Κινέζων Βασιλέων εξ ανατολών ηλίου. Που είναι το ήθος και η αγάπη σε όλα αυτά τα γενοκτονικά εναντίον ολόκληρων φυλών ακόμα και γυναικόπαιδων; (Ο όρκος σε μάρανε...) Αλλά ξέχασα ο δικός σας ο Θεός γενοκτονεί από την πολύ αγάπη...αγάπα με ή κάηκες! προσκύνησε με σαν βασιλέα της Σιών ή θα σφαγείς... δεν σου μάθανε ρε παλιάτσε Γιεχοσουα ότι ουκ ελληνικόν το προσκυνείν; Οι πραγματικοί Έλληνες δεν προσκυνάνε κανέναν και εμπαίζουν και ξεχέζουν τέτοιους άθλιους ψευδόθεους κλόουν και το συμπαιγνιακό τους τσίρκο "αγγέλων του καλού" και "δαιμόνων του κακού".
Δρακονιανέ Σεληνιακέ ψευδοθεούλη μεγα-απατεώνα ψευδοδημιουργέ-καταστροφέα πλαστογράφε του Αληθινού Θεού-Σύμπαντος-Πάνα, σχεδιάζεις μεθοδικά εδώ και πάνω από 2000 χρόνια τη γενοκτονία των 2/3ων της ανθρωπότητας από τα γενετικά σου τέκνα τους ερπετικούς Κινέζους ώστε να αρπάξεις γρηγορότερα όλο το χρυσό και τους κρυστάλλους και τις πρώτες ύλες της Γης βγαλμένες στην επιφάνεια από τους ..."Δούλους του Κυρίου". Όμως το τέλος σου θα είναι άθλιο και αντί για την ανθρωπότητα εσύ και η πειρατική σελήνη σου θα γενοκτονηθείς και θα πας στου διαόλου τη μάνα καταδικασμένος αιώνια σε κάποιο απόμακρο κάτεργο του γαλαξία εγκληματικέ δράκε, επαναστάτη του κώλου ληστοπειρατή Σεντάϊ-Τζεντάϊ-Σκατάϊ, αλλιμονό σου γιατί Ο Κόσμος ξυπνάει και αποσυνδέετε απο την τεχνολογική τηλεκατεύθυνση σου του υπερόπλου σου της Μέδουσας υπό τον απατηλό μανδύα του "απόκρυφου, της μαγείας και του θαύματος", ήτοι απο τις θρησκείες και τα συστήματα στοών - φανερών και κρυφών ιερατείων.
Ο Περσέας της Ο.Ε.Α. ξανακόβει πάλι το κεφάλι της Μέδουσας.

Y.Γ.1
Θαυμάστε τα παράσημα του βιογραφικού του συγκεκριμένου υψηλόβαθμου ζόμπι 666-888:
Το 1968 έγινε ιερέας Wicca, Το 1972 ένας πνευματιστής της Συμμαχίας για τη θεική Αγάπη, το 1973 έγινε ιερέας του Αλεξανδρειανού δόγματος της Wicca, το 1973 έγινε υψηλόβαθμος ιερέας Δρουίδης, επίσης το 1973 έγινε 3ου Βαθμού Αλεξανδρινός Ιερέας, το 1974-74 έγινε ιερέας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας (ναι σπούδασε θεολόγος!), το 1975 έγινε δεύτερου βαθμού μέλος της Εκκλησίας του (συμπαιγνιακού) Σατανά(!!!), το 1977 έγινε Διδάσκαλος Μασόνος, και "Ναίτης Ιππότης" του δόγματος της Υόρκης, το 1978 ένας γνωστικός επίσκοπος στο Μοναστήρι των 7 ακτίνων, το 1980 έγινε 32ου βαθμού μασόνος στο Σκωτικό Δόγμα, και κατόπιν 90ου Βαθμού Μασόνος του Αρχαίου Δόγματος του Memphis Misraim, To 1985 έγινε ξαναγενημένος ευαγγελιστής χριστιανός!!! πραγματικός δρακονιανός χαμαιλέων!

Υ.Γ.2 Για την Δρακονιανή Πλανητική Μασονική Ιεραρχία το κείμενο της Ο.Ε.Α. ΙΑ' ήδη από το έτος 1988 είναι αποκαλυπτικότατο.

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις