ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 18 January 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17Ν, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΒΟΛΟΣ 18.01.2011

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ»

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ:

G.H.REES TO THE WORLD. COSMIC – ETNA: SECOND ALARM SIGNAL OF START OF THE THIRD WORLD WAR. ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ «Γ’ ΡΑΙΧ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΨΙΛΟΝ» ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΜΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) Ή «NATO – SEATO» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΘΦΗ ΗΔΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ, ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΕΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ «ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ».

ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

....................................

Και προτού παραθέσουμε το χειρόγραφο του δολοφονηθέντος και του πατέρα του, δολοφονημένο από το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάνο Δασκαλάκη (προσωπική επιλογή και σωματοφύλακα του Καρατζαφέρη) υπενθυμίζουμε στο μασονικό δικαστικό σύστημα την προδοτική δίκη εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

http://www.apodimos.com/arthra/09/May/THEODOROS_KOLOKOTRONIS_H%20DIKH_TOY_THEODOROU_KOLOKOTRONI/index.htm

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει ότι ο ελληνικός λαός είναι καταραμένος επειδή καταδίκασε τον άνθρωπο που τους χάρισε την ζωή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Προτού όμως αυτής της κατάρας έρχονται να προστεθούν άλλες δυο κατάρες. Η καταδίκη εναντίον του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα. Στην δίκη εκείνη τότε, τα πλήθη αντί να μπουν στο δικαστήριο και να σφάξουν στην ψύχρα τους αρχιπροδότες δικαστικούς, αυτά μείνανε απαθή και στην ουσία προδώσαν τον άνθρωπο που τους έσωσε την ζωή και τους απελευθέρωσε από την σκλαβιά των τούρκων. Τι ήταν όμως εκείνο που τους έκανε να μείνουν απαθείς; Τι άλλο από αυτό που βιώνουμε και σήμερα. Οι ξενόφερτοι νέο-Οθωμανοί (ottoman) και εβραιοσάξονες βασιλιάδες μοίραζαν …. ρουσφέτια. Αυτό ήταν που φοβόντουσαν ότι θα χάσουν μετά και γι’ αυτό μουγκάθηκαν και έμειναν άπραγοι.

Αλλά αυτές οι κατάρες θα κυνηγάνε τους έλληνες και δεν πρόκειται να προκόψει η Ελλάς στον αιώνα τον άπαντα, αν δεν μετανοήσουν έμπρακτα και με πράξεις εξιλεώσεως, για τις εμετικές προδοτικές συλλογικές πράξεις τους εναντίον ελλήνων ηρώων σήμερα και στο παρελθόν!

Και ένα τελευταίο:

Όταν τον Γκλετσο τον έσυραν στα κρατητήρια, ο κόσμος ήταν μαζί του. Εάν το ίδιο συμβεί και στον Καραγεωργίου θα πάει κανένας να συμπαρασταθεί; ΟΧΙ! Διότι ο νεοέλληνας (εκτός ελάχιστων ανεπαρκών εξαιρέσεων) γράφει στ’ αρχίδια του την εθνική και πλανητική ασφάλεια και την ελληνική αποκατάσταση σε ιδεολογικό και πρακτικό επίπεδο. Το μόνο του κίνητρο είναι το ρουσφέτι, τα φράγκα, η μάσα. Μόνο όταν αυτά αρχίζουν και θίγονται συγκινείτε ο καρκινικός φιλοτομαριστής νεοψευδέλληνας…

Με ηθικό αυτουργό τον Καρατζαφερη του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν δολοφονηθεί 2 Έλληνες

Αν όλοι εσείς οι αποδέκτες της παρούσης δεν κινητοποιήσετε και καταγγείλετε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τα παρακάτω στα οποία αποδεικνύετε ο σατανιστικος ρόλος του ΛΑ.Ο.Σ. καλυπτόμενος από όλα τα υπόλοιπα συμπαιχνιακα κόμματα των μασωνων και ελληνοεβραιων, τότες θα είστε άξιοι της μοίρας σας !!! Επίσης θα κατανοήσετε τι εννοούν τα τελευταία κείμενα της Ο.Ε.Α. όταν γράφουν για πνεύματα, σατανιστικες τελετουργίες, μαύρη μαγεία κλπ.!!! Διαβάστε το χειρόγραφο του θανόντος και του πατερά του!!!

Καρατζαφερης: «Ο Δασκαλάκης είναι προσωπική μου επιλογή»

Αποσπασματικά:

14) Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ «Ο ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ 17Ν ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΩΘΗΣΕΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ._
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΠΕΤΡΟΥ ΞΥΔΑΚΗ Ή “ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑ” ΚΑΤΟΙΚΟ ΜΥΚΟΝΟΥ <ΙΔΕ “ΣΧΕΤΙΚΟ 9Α”> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΗΘΩΣ <ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ> ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ 17Ν ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΜΑΓΟ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟ, ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ»._
ΟΜΟΙΩΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ <ΙΔΕ “ΣΧΕΤΙΚΟ 9Β”> ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΣ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ “ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ,ΜΕΣΩ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΞΥΔΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ “ΦΥΛΑΚΤΩΝ” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΤΥΦΛΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ._
Η ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΥΔΑΚΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΣ, ΕΠ΄ΑΜΟΙΒΗ ΤΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ “ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ” ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΞΥΔΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ 3.000.000 ΔΡΧ “ΔΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ”. ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΞΥΔΑΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ “ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΡΕΛΛΑΣ”, ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΧΑΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΞΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ._
ΟΜΟΙΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΤΙ «ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ 17Ν, Ο ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΞΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “Ο.Ι.Ε.” ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕΣΩ ΧΡΗΣΕΩΣ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ <ΙΔΕ “ΣΧΕΤΙΚΟ 10”>._
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΧΕΤΙΚΟ 15” ΤΟΥ “NEW TIMES NEXUS” ΑΡΙΘ.19, ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003, ΟΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ “Ο.Ι.Ε./HIKARIKWAI JUDO”, ΤΕΛΟΥΣΑΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ “ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ” “HIKARIKWAI” ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ Ή “ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ”, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ._ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΟΤΙ «ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ», ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ “Χ4” ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΞΩΘΗΣΕ Ο ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ WWW.E-E-E.GR ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 29-11-2005 ΣΤΟ Θ΄ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ._

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ:

Α) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΣ
ΜΥΚΟΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Β) ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΚΟΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΞΥΔΑΚΗ

Γ) ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΑΧΕΙΛΙΔΗ-ΞΥΔΑΚΗ
ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΣ, ΜΕΣΩ Α/Τ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δ) ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ “Χ4” ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ
“Α.Β.Ω.:Τ-05/241”, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ 21/5/2007
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ,
ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ,
ΤΟΥ WWW.E-E-E.GR

Ε) ΒΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΞΥΔΑΚΗ._
ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΕΣΩ Α/Τ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟ ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ” ΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ 17Ν, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ Ή “ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ” ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ «ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.»ΔΗΘΕΝ «ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ»._
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ Ή ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ “ΘΕΩΝ” ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤ΄ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ “ΚΑΛΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ” ΚΑΙ “ΑΓΙΩΝ” ΚΑΙ “ΧΡΙΣΤΟΥ” ΚΑΙ “ΠΑΝΑΓΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ “ΣΑΤΑΝΑ”, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ-ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΔΕΙΛΙΑΣ-ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ-ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ-ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ-ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ-ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ-ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ- “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ”-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ “ΚΩΔΙΚΑ ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ”._
ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ “ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ” ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ, ΑΛΛΑ “ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ” ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ._

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία και πράξτε κατά συνείδηση
http://perseysteam.blogspot.com/2007/09/blog-post_15.html
http://perseysteam.blogspot.com/2007/09/blog-post_29.html


Χειρόγραφα του Πέτρου Ξυδάκη και του πατερά του Γεώργιου ΞυδάκηΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ». ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΠΟΙΝΩΝ, Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΔΡΑΝΕΙΑΚΩΣ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ._

8: «Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ». ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:O “ΤΑΛΕ-ΚΟΥΑΛΕ” ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΔΕΛΦΗ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ», ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΘΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΘΟΥΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ...ΟΠΙΣΘΕΝ._ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ-ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ...ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΚΤΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ». ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ», ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Ο Κος ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ» ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. «ΔΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ»._

9: «Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΝΟΥΚΑΣ». ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ “ΧΑΝΟΥΚΑ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ “ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ”._Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ “ΧΑΝΟΥΚΑ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ._ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ... “ΚΑΚΟΗΘΗ” ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ”. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΘΩΤΕΡΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ”._


ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΛΑΜΟΓΙΑ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ “ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.”, ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΑΛΦΑ-ΕΝΑ” ΤΗΣ 24Ης /12/2006 ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ...ΑΡΧΙΑΔΕΛΦΗΣ... “ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ” Ή ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΗΤΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ «ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ-ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ 54/36 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΜΜΕ” ΣΤΙΣ 3/11/2006, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ “ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM ΣΤΙΣ 22/12/06._

ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 2,6% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΩΣ,ΗΘΙΚΩΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ Ο.Ε.Α. ;»,-ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΟΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ” ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ “ΟΤΟ” ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ “ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ” ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. , ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ “ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΠΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ-ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Ρ.Ι.Κ” <ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ>, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2012._ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α.

2 comments:

Menelaos Gkikas said...

μόνο αν μηδενίσεις την παρεμβολή

OD said...

Κυριε Καραγεωργίου ανακοινώστε εάν συμβεί την ημερομηνία εκδίκασης και εγώ θα προσπαθήσω να έρθω.
Ανδρέας

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις