ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 20 June 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ 5ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ

1. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΟΠΛΙΤΗΣ.

2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΙΒ' ΥΓΕΙΑΣ

3. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.

3. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Ε.ΕΦ.ΕΔ.). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΕΦ.Υ.ΕΣ).

4. ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΕΦ.ΕΔ. ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

5. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.ΕΦ.ΕΔ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

6. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΔΙΠΛΗΣ Ή ΤΡΙΠΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ (DUAL / TRIPLE BAND) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ.

7. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΟΡΣ.

8. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΑΧΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ 5ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις