ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 28 June 2013

<< ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ CHEMTRAILS--- BIOTRAILS ME ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΜΕΛΙΤΑΙΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ , ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΟΥ " ΝΑΤΟ " >> . -------


ΘΕΜΑ: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΒΡΟΥΚΕΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ.

ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΝΟΜΕΝΑ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΩΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ.

1ΟΝ . ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΟΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,

2ΟΝ . ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ.

3ΟΝ .   ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ  ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤA ΒΑΚΤΗΡΙA.

4ΟΝ .   ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΡΗ.

5ΟΝ .  ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ .

6ΟΝ.   ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΒΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΦΥΜΑΤΙΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΖΩΟ ΣΕ ΖΩΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΓΙΗ.

7ΟΝ .   ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΦΥΜΑΤΙΝΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ.

8ΟΝ.   ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΑ 750 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 2000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ

9ΟΝ.  ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ.


ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Ι.Θ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΦΥΜΑΤΙΝΙΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ΄  ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ PSI ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.

ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ 90 ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Θ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ Γ΄ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ 7 ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΜΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.


ΑΤΥΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.  

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις