ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 12 June 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΘΕΜΑ:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΘΈΤΟΥΜΕ ΜΈΣΟ ΤΗΣ  Ο.Ε.Α, ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΥΜΕ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΤΥΠΏΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΊΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΩΝ ΈΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ, ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΑΛΗΘΉΣ ΓΝΏΣΗ ΜΕ ΕΠΑΚΌΛΟΥΘΟ ΤΗΝ ΠΊΕΣΗ ΑΠΌ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΈΤΩΠΑ.

1ΟΝ   ΑΝΤΊΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΈΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΙΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ Η ΝΈΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΔΟΜΉ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΎΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΎΣ ΤΩΝ ΤΕΑ,  ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΊΔΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Ο ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ.

2ΟΝ   ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΝΤΊΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΎΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΌΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΈΧΗ  ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ, ΚΑΙ ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ. ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΚΑΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΙ ΔΙΌΤΙ Ο ΚΎΚΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΌΣ.( ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΝΏΣΕΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΊ ΥΠΌ ΨΙΝ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΌΣ ΤΟΜΈΑΣ. ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΌΤΑΝ ΘΈΤΕΙΣ  ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ  ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.)

3ΟΝ   ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ Ο ΑΝΔΡΙΚΌΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΌΤΙ Η ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΓΊΝΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΌΤΙ ΚΑΤΆ ΠΡΏΤΟ ΛΌΓΟ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΝΊΚΑΝΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΊ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΠΈΛΘΕΙ ΕΥΚΟΛΌΤΕΡΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΌΣ ΤΟΥ. ΕΝΌΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΌΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ, ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΆΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΟΎ. ΝΑ ΣΤΑΛΕΊ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ΚΥΝΗΓΏΝ  ΓΙΑ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΥΧΌΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΟΎΝ ΤΑ ΌΠΛΑ ΜΕ ΔΌΛΙΑ ΠΡΟΣΧΉΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΑΥΤΌ ΤΩΝ ΤΕΑ. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΌΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

4ΟΝ   ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΔΙΌΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΑΝ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΆ ΝΑΡΚΩΜΈΝΗ  ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΊ ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΉΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ. ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΌΝΗ ΔΙΈΞΟΔΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΑΝΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ( ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΆΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ) ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ, ΆΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΆ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΑ ΆΤΟΜΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΈΣ ΑΠΌΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΆ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΚΕΊ ΜΈΛΟΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΈΣΟ ΑΛΛΑΓΉΣ ΤΑΚΤΙΚΉΣ.

5ΟΝ   ΚΑΤΑΓΡΆΦΟΝΤΑΣ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑΣ ΜΑΣ  ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΠΕΡΊ ΓΝΏΣΕΩΣ Ο.Ε.Α., ΚΛΕΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΊ ΤΟΥΣ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΕΣΤ, ΕΊΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΊ ΤΙΣ Ο.Ε.Α, ΕΊΤΕ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΌ, ΑΚΌΜΑ ΌΤΑΝ ΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΚΠΕΎΔΕΥΣΗ  Η ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ MAIL.

6ΟΝ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΔΊΝΕΤΕ ΣΧΈΔΙΑ ΠΛΉΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ.

7ΟΝ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΏΝ  ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΌΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΆΛΕΤΕ ΜΗΝΙΑΊΑ ΣΥΝΔΡΟΜΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ  Ο.Ε.Α.

8ΟΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΊ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ ΌΤΙ ΠΛΈΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΑΣΙΣΘΕΊ ΠΟΥΘΕΝΆ, ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΟ ΈΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ,
ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΎΝ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΌΤΑΝ ΑΦΉΣΟΥΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΎΣ.. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΉΤΗΣ.

9ΟΝ  ΝΟΜΊΖΩ ΠΛΈΩΝ ΌΤΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΆΣ ΜΕ ΓΝΏΣΗ Ο.Ε.Α ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΩΣ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΎΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ Η ΠΊΕΣΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΌ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΛΌΓΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ Η ΕΛΛΆΔΑ.

 10ΟΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΓΝΩΣΤΌ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΜΕ ΈΝΤΥΠΑ ΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΌΤΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΎ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΌΓΟ.

ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΎΝ ΤΡΌΠΟΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ ΑΛΗΘΉΣ ΓΝΏΣΗ ΜΈΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΉΣ ΛΟΓΙΚΉΣ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΌΣΟΣ ΧΡΌΝΟΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΑΠΟΜΕΊΝΕΙ.
ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α,  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΑΛΕΎΕΙΣ ΜΕ ΈΝΑ ΘΗΡΊΟ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΌ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΉ, ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΉΣΕΙΣ ΠΟΤΈ.  Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΏΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΊΣΕΙΣ ΣΙΓΆ, ΣΙΓΆ.
ΜΌΝΟ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΉΔΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΎΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ, ΔΙΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΤΡΏΕΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΊΡΟΥΝ ΜΈΣΟ ΜΜΕ.
 ΚΎΡΙΟΙ  ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΈΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΏΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ TOY ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΉ ΤΟΥ ΌΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΈΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΆ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΎΜΕ ΧΡΉΣΙΜΟΙ.

ΦΙΛΟΙ  ΤΗΣ Ο.Ε.Α   ΑΠΟ       ΑΡΙΔΑΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.  

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις