ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 13 June 2013

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

13062013
ΠΡΟΣ:
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ 16ην ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο.Ε.Α.
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΥΠΟΨΙΝ κου ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

---------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (Α) ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥ.Σ.Ε.Α.

ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΠΩ  ΚΑΝ ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΝΑ  ΣΧΟΛΙΑΣΩ  ΤΗΝ  ΑΝΕΥ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ  ΗΓΕΣΙΑΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΝΟΠΛΕΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ  ΚΑΙ  ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ  ΤΗΣ  ΓΙΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ  ΕΧΘΡΙΚΩΝ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ  ΤΟΥ  ΚΥΣΕΑ  ΔΙΑ  ΤΗΝ ΝΕΑ  ΔΟΜΗ  ΤΩΝ  ΕΝΟΠΛΕΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΔΕΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΠΑΡΑ  ΜΙΑ ΜΟΝΟ  ΠΡΑΞΗ  ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΠΑΙΖΕΤΑΙ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ).  ΗΤΑΝ  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ  ΣΥΝΕΧΟΥΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ  ΤΗΣ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΜΥΝΑΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ  ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ :

α’. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ  ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ  ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ  ΑΜΥΝΑ. ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κ.Α.

β’.  ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ  ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΕ ΑΜΕΣΟ  ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ  ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

γ’. Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  ΔΕΚΤΗΣ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΜΕ  ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...) ΤΗΝ ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΛΠ.

δ’. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ.
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ, Η ΣΗΨΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ, ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.)

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥ Β’ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩΜΕΝΩΝ (ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ) ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ-ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

----------------------

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (Β) ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥ.Σ.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

α’.  ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ή ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΤΟ 100% ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΑΦΙΣΣΕΣ, ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ  ΘΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ - ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ή ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.  Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.

β’. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΕΑ Ή ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ  ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΔΩΡΕΕΣ ΚΛΠ.)

γ’. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟ-ΟΜΑΔΑ (ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΛΔ. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ). ΤΟΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ α΄. ΚΑΙ  β’. ΤΟΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ/ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΛΠ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ», ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

--------------------------------------------------


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. 

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ..........

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ


- «Μη φοβάστε τους εχθρούς σας.
Σας τρέμουν όταν μαθαίνουν την ομόνοιά σας» - Γ Καραϊσκάκης –
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!! 
ΔΥΝΑΜΙΣ!!!!!!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Β’ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις