ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 28 June 2013

ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! ΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ!!

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ:


ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..."

(it has discovered an unexpected layer in the boundary that separates our solar system from the interstellar medium.)

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ VOYAGER1 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΡΙΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΠΡΩΤΗ Η ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΝΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙ:

"ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕ!!!"

(This is a totally new region, not a region predicted by any of our models)

(ΣΧΟΛΙΟ: Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ)

ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ VOYAGER ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ή ΛΙΓΑ ΕΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΝΕΟ ΣΤΡΩΜΑ (ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ "ΦΟΥΣΚΑ" ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ…

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ......
ΕΝΩ ΤΑ "ΜΜΕ" ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ VOYAGER ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ......

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΤΟ VOYAGER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΑΣΑ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/voyager.html

Η Ο.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ-ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΟΤΑΝ Η ΝΑΣΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ..
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΥ Η ΝΑΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΦΥΣΑΛΙΔΑ" ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ VOYAGER 1 ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.. ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α.

ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. - έτος 1998:
"Η Ο.Ε.Α. έχει απορρίψει ως ψευδή την ερμηνεία "Λευκοφρύδη - Κατράκη - Ε", διότι (αυτή η ερμηνεία) αναφέρεται σε ευθύγραμμη πτήση από πλανήτη Γη προς πλανήτη Μ' Λαγού. Η ευθύγραμμη πτήση είναι αδύνατη στο έξω διάστημα λόγω των νετρονιακών σφαιρικών μανδύων στερεουφής των αστρικών συστημάτων, οι οποίοι αφήνουν διεξόδους ή "οπές" διελεύσεως μόνον στους "βόρειους" και "νότιους" πόλους τους. Αυτό είναι ακόμα άγνωστο για τους αστροφυσικούς της ΝΑΣΑ, οι οποίοι θα το διαπιστώσουν όταν επιχειρήσουν (δεν θα προλάβουν... ) να κάνουν διαστρικές πτήσεις σε άλλα ηλιακά συστήματα."
και εξηγεί παρακάτω ότι ο μόνος τρόπος διαφυγής από το ηλ.σύστημα είναι να μπει το σκάφος στον κάθετο άξονα και να περάσει από τους πόλους.. Οποιαδήποτε ευθύγραμμη πτήση αποτυχαίνει διότι χτυπά στην στερεοϋφή αραιάς (αόρατης) ύλης β'διαστάσεως!


*** ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ» ΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «
NETRINO-NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις