ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 12 June 2013

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :   «  ΔΙΑΛΥΟΥΝ  ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ......ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ’, ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ  ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α ΜΕΛΟΥΣ  ΤΗΣ « ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (Ο.Ε.Α.) , ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.  ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΙΩΝΕΙ  ΕΩΣ ΚΑΙ 50% ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ  ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΑ , ΔΥΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΡΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ( ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ—ΑΛΒΑΝΙΑ—ΣΚΟΠΙΑ—ΤΟΥΡΚΙΑ—ΡΟΥΜΑΝΙΑ), Ο Κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ,ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ , ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥ Β΄’ Σ.Σ.  ΩΣ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ( ΕΒΡΟ/ΑΙΓΑΙΟ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΡΟΥΣΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ?.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ 50% ΤΑ 4 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ( ΑΓΡΙΝΙΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΤΥΜΠΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ) , ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ?? (ΑΛΒΑΝΙΑ).
ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ,ΕΝΩ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΗΣΥΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ , ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ.
 
 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
 
1)--- ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ,ΑΞ/ΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤ΄’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΕΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΥΣ), ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΑΦΟΡΟΥΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

2)---ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.

3)---ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ , ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΥΡΟΥΣ.

4)---ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΦΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ.

5)---ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ , ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΟΠΛΙΤΩΝ/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

6)---ΤΕΛΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΟΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤ΄ ΙΔΙΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΗΡΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις