ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 14 December 2008

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 5-9-2005 - "ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ N.S.A. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ"

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 5-9-2005 ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

1. ΤΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ N.S.A. (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΤΩΝ Η.Π.Α., ΗΡΘΑΝ ΣTHN ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ TOY 2005, ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΙΛΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ N.D.I. (NATIONAL DEFENSE INTELLIGENCE) ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΛΛΗΝΟAMEPIKANOΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΟΝ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΝΤΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΠΟΪΝΓΚ.

2. ΤΟ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ N.S.A. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ - ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ - ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΑ - KAI ΔIAΣΩΣTIKA ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗN ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Π. - Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

3. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ N.S.A. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Π. - Ε.Υ.Π., ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

4. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ N.S.A. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΛΗΣΤΕΙΩΝ - ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ Κ.Υ.Π. - Ε.Υ.Π, ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.

5. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ - ANTIPPHΣΙΕΣ ΤΗΣ C.I.A. ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α..

6. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Κ.Λ.Π. Μ.Μ.Ε., ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ.

7. ΟΠΩΣ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΝΕΜΕΣΙΣ" ΙΟΥΝΙΟΥ - ΙΟΥΛΙΟΥ 2005, ΣΕΛΙΔΑ 14, ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΤΖΟΝ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.", Ο ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΣ D.I.A. ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α' Γ.Ε.ΕΘ.Α. TΩN H.Π.A., KAI TOYΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ AΔEIAΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ 'Η ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Α' Γ.Ε..ΕΘ.Α. ΤΩΝ Η.Π.Α..

8. Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ C.I.A. KAI THΣ D.I.A. ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ C.I.A. ΤΖΟΡΤΖ ΤΕΝΕT, ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ C.I.A., ΚΑΙ ΣΤΟ Γ.Ε.ΕΘ.Α ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Γ.Ε.ΕΘ.Α..Η C.I.A. ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠYPHNIΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΕΣΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - ΠΕΡΣΙΑΣ - Β.ΚΟΡΕΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΙΒΗΡΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ.

9. ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ N.S.A. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΣ N.D.I. ΤΟΜΑΣ ΦΙΝΓΚΑΡ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ THΣ N.D.I. AMEPIKANOEBPAIA ΜΑΙΡΗ MAPΓKAPET ΓΚΡΑΧΑΜ, ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (CLANDESTINE OPERATIONS) THΣ C.I.A..

10. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓEPAΣIMOΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ "ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ" ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΟΤΙ "Ο ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ XΩPΩN ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ".

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.-

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗΕΛΠΙΔΟΣ 12ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΒΟΛΟΣEΛΛAΣΤΗΛΕΦΩΝΟ: (+30) 6938 62 68 46

1 comment:

Anonymous said...

Αν έχεις βγάλτε και κανένα από τα παλιά κείμενα της ΟΕΑ Α' Β' Γ' Γενεάς για να πάρει ο κόσμος ιδέα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις