ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 24 December 2008

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΜΑ: ΕΝΟΠΛΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΑΘΗΝΑΙ
ΜΕΣΩ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

////////////\\\\\\\\\\\///////////\\\\\\\\\\

ΘΕΜΑ: ΕΝΟΠΛΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑΙ 5-9-08

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ:
Ø ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛ.ΑΣ.
Ø ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ø ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ
Ø ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Ø ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ
Ø ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Ø ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ø ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. < ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ > ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. < ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ > ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ., ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΠΑΥΛΟ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Γ. KARA–ZAF–FERI.

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ” ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ 24ΗΣ/7/2008 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΟΡΚΕΣ “ΑΡΧΕΣ” ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΙΘ’ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΑΕΔ”.

ΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΑ “ΕΝΟΠΛΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΘΝIΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΗΘΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ CORRADO ή ΚΟΡΡΑΝΤΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΕΝ ή ΚΟΗ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ:

1. ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ ή ΦΡΙΖΗΣ ή ΦΑΡΕΖ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ ή ΛΕΣΠΕΡ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ “ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ”, ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΣΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΩΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΑΒΑΝΟ ή ΛΕΒΙ, ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ”, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ “ΑΜΕΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ”, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ΑΒΟΥΡΗ – ΕΒΕΡ, ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ” ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

2. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΕΝ ή ΚΟΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ “GANADAIR”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ “ALPHA”, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΚΟΕΝ-ΚΟΗΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ-ΚΟΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΑΡΚΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ: “ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ”, ΩΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α ΓΕΕΘΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ-ΚΟΗ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

3. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ “UCK” ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ “ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ-DANILO” ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ “UCK” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ή ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΕΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ “UCK” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ.

ΣΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΕΝ-ΚΟΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ” ΚΑΙ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ - ΤΣΑΚΡΑΣ”.

ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2007 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΤΖΑΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

10. ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ “ΓΕΕΘΑ” ΚΑΙ “ΓΕΣ”, ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ’ Σ.Σ.

ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ – ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Δ’ Σ.Σ. ΔΙΑ “ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ Δ’ Σ.Σ.”, ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ» ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ… ΨΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ”, ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ “ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ” ή Ρ.Ι.Κ. <ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ>, ΑΡΑ Η ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΗΣ “Ρ.Ι.Κ.”, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ – ΡΩΣΙΚΩΝ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΩΜΑΤΑΡΧΟΥ ΤΟΥ Δ’ Σ.Σ., ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ” ΚΑΙ ΤΗΣ “Ν.Δ.” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ή ΜΠΕΗ-ΟΜΑΡ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ “ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ”, Κ<Ω>ΛΟΓΕΡΟΥ ΤΟΥ “ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΟΤΙ «200.000.000, ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ “ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ” ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΗΠΑ».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΡΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΝ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΤΙ «ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΩΣΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ. ή ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΓΚΑΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

4. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ. ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΗΤΑΝ… ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΗΡΩΤΕΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΤΩΝ “ΜΑΤ”, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΥΠ/ΔΙΚ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΕΠΙΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” ΤΩΝ Κ<Ω>ΛΟΓΕΡΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ “ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ” ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ “ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ” Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΤΡΙΜΗΝΗ “ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΟΙΝΗΣ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ“, Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 20ης/3/08 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 20ης/3/08 ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΘ’ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. Γ. KARA-ZAFFERI, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΗΤΟΙ ΔΙΠΛΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ “MI-16” ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΜΙΤ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ “SECURIMI”.

ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Ι’ <10ο> ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM.

ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WWW.PA-SY-A.GR WWW.AMFIGONIA.GR WWW.DWDEKAEDRON.GR ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ “ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.”, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο..Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε..Α., ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΡΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ” ΗΤΟΙ ΧΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ. KARA-ZAFFERI ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ MI-16, MIT, ΚΑΙ SECURIMI, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ <17ν> ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΝΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” <ΕΚΔΟΤΕΣ: ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ή ΑΒΔΕΛΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΝΗΣ ή ΣΤΑΪΝ>, “STRANGE” <ΤΟΤΕ ΕΚΔΟΤΗΣ: ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΛΜΑΖΗΣ ή ΕΛΜΟΖΕΣ>, “NEW AGE NEXUS” <ΕΚΔΟΤΕΣ: ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΛΩΛΙΟΣ>, ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ WWW.ARGONAUTES DIMITRIADOS.GR, ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ “HIKARIKWAI JUDO” ΩΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ… “ΟΜΙΛΙΕΣ” ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ “ΕΣΟΠΤΡΟΝ - ΚΕΔΡΟΣ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ – ΣΤΙΝΗ ΤΟΥ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ”.

ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ “ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗΣ ΦΙΑΓΚΑΣ Ο.Ι.Ε. <”ΟΜΑΔΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ”, ΔΙΑΒΑΖΕ “ΟΜΑΔΟΣ ΙΟΥΔΑΪΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ”>, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ”, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ή ΠΑΝΟΣ, - ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΗΥΘΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ι.Ε. ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ “HIKARIKWAI JUDO”, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ, ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “STRANGE” Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΙΕΦΗΜΙΖΕ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ “ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.” ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗ Ο.Ι.Ε. ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΩΝ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΛΥΚΟΥΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΟΥ “HIKARIKWAI” ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.”.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ «ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΩΣ “ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.”, ΗΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο..Ε.Α.”, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ., ΩΣΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΘΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ” ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑ “ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝΥΜΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΝΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΕΛΑΛΥΨΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΩΣ “ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ” <ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ>, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ” <ΙΔΕ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ, ΜΕ ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΝΕΜΕΣΙΣ”>.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ – ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΣ ΔΙΑ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ”, ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΩΣ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ”, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ( - ) ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ “HONG” ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β..Α.Σ.Τ./Ρ., ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ »ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΞΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. < ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ > ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. < ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ >, “ΕΧΘΡΩΝ” ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.».

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. <<<<>>>> ΗΤΟΙ <<<>>>, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΥΦΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ “ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ” ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:

<<<<<>>>>>

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”.

Ο “ΣΟΥΦΙΣΜΟΣ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ” ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ – ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ 888 ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”, ΔΙΟΤΙ Ο Ο “ΣΟΥΦΙΣΜΟΣ 666” ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ., ΩΣ ΜΙΓΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ “HONG” ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ “ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. 666 ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. 888, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ή ΗΠ.Ε.Ι. 666, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ._

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΙΑ ΤΗΝ….ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ “ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑ.ΟΣ. 666, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ή “ΩΡΙΩΝ” ή “ΠΡΩΚΤΩΡΙΟΝ” ή “ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ” ή “ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ”, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ WWW.E-E-E.GR ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ “ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ”, ΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΡΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ? ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ή ΧΙΣΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΧΙΜΛΕΡ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ “SS”, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ …ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΜΟΜΦΗ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ” ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ” ή ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ή ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ “ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ”, ΜΕΣΩ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, - ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ <ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΕΣ> ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ” ή “ΣΕΝΤΑΪ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Η Ο.Ε.Α. ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΣΕΥΣΗ ΣΤΟΥ “ΠΡΩΚΤΟΡΙΩΝΑ” ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ <”ΕΠΟΠΤΕΙΑ”> ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΤΡΕΛΛΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ “ΠΡΩΚΤΟΡΙΩΝΑ” ΜΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ “ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ” ΚΑΙ “ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ” ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΙΑΧΩΒΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΥΠΟΥ “ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ”, - ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΤΙ «ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ – ΗΜΙΘΕΩΝ – ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ».

Η “ΕΠΟΠΤΕΙΑ” ΗΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑ”, ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΜ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ., ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΩΣ “ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΩΣΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ”, ΩΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ Η Ο.Ε.Α.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Ο ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑΣ ΕΠΙΕΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.

ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΘΟΔΕΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο..Ε.Α., ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΛΗ ΥΦΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΩΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΣ, Η “ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” <ΚΥΠ/ΕΥΠ> ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ “ΠΡΩΚΤΟΡΙΩΝΑ” ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ <><> ΔΙΑ ΤΙΣ “ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ” <><> ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΔΙΑ ΤΙΣ “ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ” <><> ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ., ΔΙΑ ΤΗΝ “ΑΟΑ” ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ “ΟΤΟ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΤΟ “ΖΕΝ” ΩΣ ΜΕΣΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΛΑΜΑΪΚΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ “HONG” <<>> + <<>> => <<>> ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ “ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ”.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η “ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ” <ΚΥΠ/ΕΥΠ> ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ “ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑ” ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ – ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ “HONG” ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ WWW.E-E-E.GR ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ WWW.E-E-E.GR.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ Ο “ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑΣ” ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι., Ρ.Ι.Κ., Θ.Ι.Μ., ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ «ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΤΙ «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΔΙ’ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. < ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ >», ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ - ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 – 2009 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΩΡΙΩΝ – ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΡΙΩΝ – ΣΚΑΤΟΜΑΛΘΑΚΑΣ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ” – ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ALFRED ROSENBERG, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΜΛΕΡ.

ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ 35%, ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΙΜΜΑ 65%ΩΣ ΔΕΙΚΤΗ ΜΙΚΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΤΕΡΟΣ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ” ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ”. Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 5/9/2008 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο “ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝ” ΚΑΙ Η “ΦΙΛΕΝΑΔΑ” ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΨΕΥΔΟΝΥΜΩΣ “ΑΡΙΑΔΝΗ”, ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ Γ’ ΡΑΪΧ»..

ΑΝ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΑ”, ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΟΠΤΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ή “ΑΡΙΑΔΝΗ”, ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΟΡΥΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ», ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ…. ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, 0 ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ.… ΑΡΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, .…”ΑΓΙΑ” ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ !!! -, ή ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΙΑΓΙΕΣ, «ΕΛΑ ΑΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ», - ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΙΘΩΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΕΝΤΡΟΜΟ ΑΚΟΥΓΕ ΠΡΩΚΤΩΡΙΩΝΙΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

Ο WWW.E-E-E.GR ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΛΑ.ΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ” <<>> ΣΟΥΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΑ 666 ΤΩΝ “ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ”, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ., ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΗΔΗ Η ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Η “ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΑΧΑΡΝΩΝ 19, ΑΘΗΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β..Α.Σ.Τ./Ρ., ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ, “ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ”, ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΙ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ “ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ” ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ <ΟΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ>, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ <ΟΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ>, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ <ΟΣΟ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ>._ ΤΕΛΟΣ._

Υ.Γ. ΤΟ “ΚΚΕ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗΣ ή ΙΣΜΑΪΛΗΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”, - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, - ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ._

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΑΘΗΝΑΙ.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν. ΙΩΝΙΑ – ΒΟΛΟΥ.

2 comments:

molemou said...

καλα χριστουγεννα

Anonymous said...

Ειρηνικό το 2009 !
Ισως, χωρίς τους "χουντισμούς" και τις υπερβολές μιλώντας απλή και άμεση γλώσσα στον κόσμο, να είχε νόημα...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις