ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 7 December 2008

ΠΡΟΩΘΟΎΝ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΌ ΚΊΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΜΟΓΓΌΛΟΙ

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!
Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά καιάτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.
Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων "παράξενων ειδών τέχνης", παρουσίασε την "τέχνη" ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από ...την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης" κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να "νομιμοποιήσει" την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η ...κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο "ανθεί" τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι ..."πεντανόστιμα" στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται ...συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.


ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ

ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ !!
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
I IPO DEMONIKI KATALIPSIA "AGIOI PROFITES" PROFITEPSAN OTI THA KATEVOUN 200.000.000 GIA NA SOSOUN TOUS ADIXRISTOUS DLD EMAS TIN SATANIKI DISI....TO EROTIMA TI THA TRONE STO PERASMA TOUS; SIGOURA ANTHROPOUS!!! TO GRAFOUN EUTHEOS KAI STIN "AGIA EGLIMATIKI GRAFI" APOSPASMA :
ΟΜΟΙΩΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΖΑΧΑΡΙΑΣ Θ΄ 9-15»: «ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΙΩΝ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΟΥ <ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ> ΕΡΧΕΤΑΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ....ΔΙΟΤΙ ΙΟΥΔΑ <ΙΟΥΔΑΙΟΙ> ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΙΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΛΑΦΗΣΩ <ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ> ΣΑΝ ΞΙΦΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ....Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ "ΓΙΑΧΒΕΧ + ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΣ" ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ <ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ-ΣΙΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ>, ΚΑΙ ΑΥΤΑ <ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ> ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ <ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ> ΑΥΤΟΥΣ <ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ>, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ <ΤΟ ΑΙΜΑ> ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ <ΑΙΜΑ> ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΥΑΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΩΜΩΝ ΘΥΣΙΩΝ <ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ>».

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις