ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 9 March 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΒΟΛΟΣ 7.3.2010
ΘΕΜΑ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.», ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΤΥΠΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΗΤΟΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ http://www.pa-sy-a.gr/ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ http://www.eumolpos.blogspot.com/ , Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ http://www.diasvsmetatron.blogspot.com/ , ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Π.Ο. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ http://etinarcadia-ego.blogspot.com/ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ME «ΥΒΡΕΙΣ» ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ) ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΕΙΛΕΣ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ «MATARON» Η’ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ Ο Π.Ο. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» ΕΜΠΙΓΝΥΟΝΤΑΣ ΠΑΣΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΠΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΠΟΛΥΦΗΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ «Ο ΚΑΝΕΝΑΣ» ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Ο. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΝΕΝΑ» ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ».

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ …….. ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ Η «ΕΝΟΠΛΗ ΑΣΠΙΣ» (ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ), ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΗΤΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ Π.Ο. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ… ΜΑΡΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΔΙΑΟΛΟ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ: «ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ 6 ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΤΙΜΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΤΙΜΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΤΙΜΑΣΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΩ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΚΡΙΚΟΥ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΛΑΡΙΣΗΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» .

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ – ΘΙΒΕΤΙΑΝΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ – ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΞ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΠΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ) ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΛΟΣ – ΙΕΡΕΙΑ – ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»;;;.-

ΠΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ ΕΥΜΟΛΠΟ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ;;;

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ: «ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΟΤΕ… ΚΑΚΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΑΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΣΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ».

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις