ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 30 March 2010

ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ: Μια Προειδοποίηση
Οι αριθμοί που χρησιμοποιούμε σήμερα (1,2,3,4 κλπ) ειναι αραβικής-ινδικής προελεύσεως και μεταγενέστεροι.
Άρα με τι συμβόλιζαν οι αρχαίοι έλληνες τους αριθμούς και με τι αριθμητικά εργαλεία πέραν του αλφαβήτου πέτυχαν ολες αυτές τις εκπληκτικές μαθηματικές ανακαλύψεις και ενιαίες επιστήμες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Με τίποτα!!!

Διότι στην αρχέγονη προσελήνια και αρχαία κλασική Ελλάδα τα Γράμματα του Αλφαβήτου - οι Έννοιες - ΚΑΙ οι Αριθμοί ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
Το "Α" ήταν το 1, το "Β" το 2, το "Γ" το 3 κλπ
αθροιζόμενα τα γράμματα των λέξεων βγάζουν ένα σύνολο, μια αριθμολεκτική έννοια.
Υπενθυμίζουμε την προειδοποίηση της Ο.Ε.Α. για τη διάσπαση ελέω "Γιαχβε" (Και ...Γενοκτονικών εβραιοΜογγολικών Ορδών) της αρχικής προσελήνιας Ανδρομέδιας ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟ-ΓΛΩΣΣΑΣ σε τουλάχιστον 3 βασικά θραύσματα ( 1-την Αρχαία κλασική Ελληνική, 2-Την Λατινική, 3-και την Σανσκριτική διάλεκτο). (Βλ. Μύθο "Πύργου της Βαβέλ" στην δρακονιανή εβραική Βίβλο περί της Ελληνικής Βαβυλώνος και περι διασπάσεων-συγχίσεως της αρχικής ενιαιάς ανδρομέδιας πρωτο-γλώσσας που ομιλούνταν από την Λευκή Φυλή στον πλανήτη προ της εμφανίσεως της Σελήνης ...και των Κινέζων)
Λόγω αυτης της διάσπασης οι αριθμολεκτικές αντιστοιχίες της σύγχρονης ελληνικής γλώσσας και της αρχ.ελληνικής γλώσσας δεν παράγουν πάντα τα σωστά νοήματα.
Όμως μερικοί σημερινοί λεξάριθμοι αντικατοπτρίζουν ακόμα αμυδρά το μεγαλείο αυτής της μαθηματικής ανδρομέδιας Πρωτο-γλώσσας Συμπαντικής COBOL σε γαλαξιακούς ηλεκτρονικούς υπερ-υπολογιστές που εμπεριέχει μέσα της ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ πολλαπλών φραγματικών διαστάσεων και 16 (18-2) Γεωμετρικών Διαστάσεων!
Παραθέτουμε ορισμένους από αυτούς τους λεξάριθμους-αρχέγονα νοήματα, και προειδοποιούμε παράλληλα για τις έντεχνες και δόλιες απάτες των δρακονιανών και των γήινων ζόμπι ακολούθων τους (Μαρκάτοι, Ιωάννηδες της αποκάλυψης κλπ) περί λεξαριθμικών μαγγανειών του τύπου "6*6*6" - ΙΑΠΕΤΟΣ κλπ (Διότι αυτά τα Αρχικώς Καθαρώς ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ μετετράπηκαν σε Κρόνιες μαγγανείες - μαγείες - προφητίες - μελλοντολογίες και Κρόνιες Γεματρίες κατόπιν ...ελέω "Γιαχβέ" και δίχως κανένα επιστημονικό υπόβαθρο) με σκοπό την σύγχιση και την γενοκτονία Πελασγών Πλανήτου.

ΑΠΟΛΛΩΝ = 1061
ΑΡΤΕΜΙΣ = 656
ΑΠΟΛΛΩΝ / ΑΡΤΕΜΙΣ = 1,61737805...
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ "φ" ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΩΝ (ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΙΠΠΟΠΕΔΗΣ) = 1,618033989...
ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ = ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = 3999
ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ F (Δίγαμμα) Q (Κόππα) π (Σαμπί) = ΤΟ ΑΤΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = 4995
Το "ΑΤΕΛΕΣ" ήτοι το ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ: "ΑΠΟΛΛΩΝ"(ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ) ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΤΕΜΙΣ"(ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΠΟΛΟΣ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ "φ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
ΆΡΑ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Aντιστοιχία Αριθμών-Γραμμάτων σε...
Ιωνικό αλφάβητο:
Α = 1
Β = 2
Γ = 3
Δ = 4
Ε = 5
F(δίγαμμα) = 6
Ζ = 7
Η = 8
Θ = 9
Ι = 10
Κ = 20
Λ = 30
Μ = 40
Ν = 50
Ξ = 60
Ο = 70
Π = 80
Q(κόππα) = 90
Ρ = 100
Σ = 200
Τ = 300
Υ = 400
Φ = 500
Χ = 600
Ψ = 700
Ω = 800
π(σαμπί) = 900

Υ.Γ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ (δειγμα: ΑΡΡΗΝ ΗΛΙΟΣ = ΣΟ ΣΕΛΛΙΟΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.


ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Ε' ΓΕΝΕΑΣ:

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ANTIXΡIΣTOΣ ΚΑΙ 666, ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ PRODUCTIONS.
04-03-2006
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ 666.

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1998:

«ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ 10.000 π.Χ., ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 9.000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ, ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΛΚΕΥΑΝ” ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΙΔΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ “ΒΙΒΛΟΥ” ΠΕΡΙ “ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ”, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΒΑΘΜΙΑΙΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ (ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ COBOL ΓΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Η/Υ), ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΘΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΓΜΑ ΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΩΛΟΥΣΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΙΝΟΣ Κος ΜΑΡΚΑΤΟΣ …Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ 666, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 666 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ “ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ”, “ΘΕΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΑΣ”, “ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ”, “ΠΑΡΑΔ(Ε)ΙΣΟΣ”, ΚΑΙ “ΙΑΠΕΤΟΣ”.

…ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΛΕΗΖΕΡ ΤΟΥ BAR-CODE 666 (ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΕΩΣ) ΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ “ΑΜΝΩΝ ΔΙΑ ΣΦΑΓΗΝ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ 2009.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕΪΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ:

α) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΗΣΙΟΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΙΑΠΕΤΟΣ”=666.

β) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ, ΠΛΕΥΡΑΣ 6 ΜΟΝΑΔΩΝ, ΗΤΟΙ 6*6*6 Ή 666.

γ) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ”, ΚΕΦ. ΙΓ΄11-18, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ χ΄ξ΄ς΄ Ή 666 ΩΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΕΘΝΟΥΣ.

δ) ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΡΚΑΤΟΙ (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ: ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ) Ή MARCATI ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ 666 BAR CODE, ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΕΙΣ SCHENGEN.

ΓΙΑ ΤΑ α) ΚΑΙ δ) ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΑ β) ΚΑΙ δ), ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ “ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟΥ ΚΥΒΟΥ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΑ ΟΝΤΑ ΨΥΧΟΓΕΝΝΩΝΤΑΙ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΑΙΘΕΡΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΥΒΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘ΄ ΕΙΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ (ΚΕΦΑΛΗ-ΣΤΗΘΟΣ-ΚΟΙΛΙΑ), ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΞΟΝΕΣ) ΗΤΑΝ 6+6+6=18, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΑ ΚΟΙΝΟ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ 18 ΚΑΤΑ 2, ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ 6+6+6 ΣΕ 6*6*6 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ 
”ΙΑΠΕΤΟΣ”=666.

ΓΙΑΤΙ 666; ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ “Μ΄ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ” ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΙΑΠΕΤΟΣ”=666 ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΩΣ “ΛΑΤΕΙΝΟΣ”=666 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΙΑΧΒΕΪΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ… ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ Α΄ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΙΓ΄11-18 ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ”.

ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ BAR-CODE 666, ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ 666 ΩΣ “ΙΑΠΕΤΟΣ” ΚΑΙ “ΛΑΤΕΙΝΟΣ”; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ Ή ΨΥΧΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.»


ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", σελ.170-174.

Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί, το κύκλου μήκος ίνα ορίση διαμέτρω, παρήγαγεν αριθμόν απέραντον, καί όν, φεύ, ουδέποτε όλον θνητοί θα εύρωσι = "π" = 3,14159.... οο

(εξαιρουνται οι "θνητοι" υπερανθρωποι της Ο.Ε.Α.)

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις