ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 11 April 2010

Προς τον γεροντόμαγκα - κουραδόμαγκα ψύλλο των ασήμαντων ειδήσεων pressbank.gr και προς έλληνες δημοσιογράφους

Αξιότιμε γεροντόμαγκα ασήμαντων ειδήσεων,

Λάβαμε το θρασύτατο e-mail σου γραμμένο σε υποκοσμική γλώσσα ανάξια για γέροντα της ηλικίας σου και ανάξια για έλληνα μαχόμενο υπέρ της ελληνικής εθνικής ασφαλείας.

Το email σου δεν μπορεί να βγει από τον κατάλογο των e-mails εις τα οποία εμείς στέλνουμε τα κείμενα μας, διότι θα πρέπει να διορθωθεί ολόκληρος αυτός ο κατάλογος πράγμα το οποίο δεν προτιθέμεθα να κάνουμε, διότι δεν αξίζει να ξοδέψουμε από τον χρόνο μας για χάρη σου ούτε 30 δευτερόλεπτα.

Σε ότι αφορά τώρα το περιεχόμενο του e-mail σου, και την ουσία του e-mail σου, σου ανακοινώνουμε ότι σε αντίθεση με τις ασήμαντες ειδήσεις, τις οποίες όπως μας δήλωσες σε προηγούμενο e-mail σου, πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να πουλιούνται εις τους εκφυλισμένους νεοέλληνες, ήτοι να πουλιούνται ως πορνοκασέτες της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ αντιθέτως εμείς και από την πλευρά μας ως ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» και από την πλευρά της η Ο.Ε.Α. αλλά και άλλα ιστολόγια και άλλες ελληνοκεντρικές οργανώσεις, ματώνουμε καθημερινώς για την ελληνική εθνική ασφάλεια.

Επομένως, η ιστοσελίδα σου η οποία κατά τις υπάρχουσες ενδείξεις είναι προέκταση της ΚΥΠ/ΕΥΠ όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ελεγχομένων άνωθεν πρακτορείων ειδήσεων, ήτοι η ιστοσελίδα σου ως ιστοσελίδα κουδουνίστρα ναρκώσεως των ελλήνων με ασήμαντες ειδήσεις δεν έχει καμία σχέση με την δική μας ιστοσελίδα και με τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία αναρτά το παρόν ιστολόγιο ως κείμενα απορρήτων πληροφοριών εθνικής ασφαλείας.

Στο θρασύτατο e-mail σου φαίνεσαι να συμπεριφέρεσαι ως ψύλλος ο οποίος συνουσίασε τον ελέφαντα και σύμφωνα με το ανέκδοτο ο ελέφαντας αμέσως μετά λιποθύμησε, έχοντας την εντύπωση ότι έχεις πέος ελέφαντα.

Τελικά όλοι εσείς οι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι της ελεγχόμενης δημοσιογραφίας έχετε εγκέφαλο και διανοητικό πέος ψύλλου, ο οποίος ψύλλος όσο και να διογκώσει το ανάστημα του δεν θα γίνει ποτέ ελέφαντας, διότι εσείς οι ασήμαντοι δημοσιογράφοι, εσείς οι υποταγμένοι δημοσιογράφοι και εσείς οι συμβιβασμένοι δημοσιογράφοι της μολυσμένης και ξεπουλημένης συνειδήσεως, από τη φύση σας είστε ανίκανοι να ακουμπήσετε θέματα εθνικής ασφαλείας, και δια ταύτα τριγυρίζετε γύρω από τον κύκλο των ουσιωδών θεμάτων και δεν μπαίνετε πότε μέσα σ’ αυτόν, ήτοι ασχολείστε συνεχώς με επουσιώδεις και ασήμαντες ειδήσεις ναρκώσεως των ελλήνων.

Τελικώς θα κριθούμε και εμείς και εσείς από τους έλληνες αναγνώστες, όσοι από αυτούς έμειναν Έλληνες.

ΥΓ.
Δια να διαπιστώσεις πόσο ανόητος και ασήμαντος είσαι ελεγχόμενε δημοσιογράφε θα σου θέσουμε ένα αίνιγμα δημοσιογραφίας στο οποίο αν έχεις δημοσιογραφικούς όρχεις, αρχίδια δηλαδή, απάντησε:

Διατί μετά την ανακοίνωση της Ρωσικής Κυβερνήσεως στις 29 του Μηνός κατά την εκεί επίσκεψη του έλληνα ΥΠ/ΑΜ Βενιζέλου, περί του ότι από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2010 θα εκτελεστούν 15 αεροναυτικές ασκήσεις μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων Ρωσίας και Ελλάδος στο Αιγαίο Πέλαγος, διατί αμέσως μετά από αυτήν την ανακοίνωση ήτοι την ιδία μέρα της 29ης του Μηνός Μαρτίου, ο Αμερικανός Πτέραρχος διοικητής του CC-AIR Σμύρνης (Αεροπορικού Στρατηγείου του ΝΑΤΟ Σμύρνης) ανακοίνωσε την αφαίρεση του επιχειρησιακού ελέγχου του Αιγαίου από την Ελληνική πολεμική αεροπορία και την ανάθεση αυτού του ελέγχου στην Τουρκική πολεμική αεροπορία;;

2ο Ερώτημα.

Ποιοι συγκεκριμένα ήταν αυτοί οι οποίοι διέταξαν τον διοικητή του CC-AIR Σμύρνης να εκδώσει την ως άνω διαταγή μεταβιβάσεως του αεροπορικού ελέγχου του Αιγαίου στην Τουρκική αεροπορία;;

ΥΓ2.
Θα θέσουμε ένα ακόμα αίνιγμα το οποίο βέβαια δεν απευθύνεται μόνο σε σένα αλλά σε όλους τους ελεγχόμενους από την ΚΥΠ/ΕΥΠ δημοσιογράφους της ελληνικής δημοσιογραφίας, και το αίνιγμα αυτό έχει ως ακολούθως:

Τι συνέβη μεταξύ της 4ης Απριλίου 2010, όταν το ιστολόγιο μας κοινοποίησε στην Ρωσική Πρεσβεία Αθηνών το κείμενο Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «FSB» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/fsb.html ) το οποίο είναι αναρτημένο και το οποίο σου απεστάλει και απεστάλει επίσης και σε άλλα 7.000 e-mails Κυβερνητικών - Αρμοδίων, Μ.Μ.Ε., και προς όλους τους έλληνες Δημοσιογράφους, τι συνέβη λοιπόν μεταξύ 4ης Απριλίου Κυριακής του Πάσχα, και της Τρίτης ήτοι 6 Απριλίου 2010, ως ημέρα ανακλήσεως και δημοσίου ανακοινώσεως της ανακλήσεως της εν λόγω ΝΑΤΟικής διαταγής από τον Αμερικανό Πτέραρχο του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου Σμύρνης;;

Απαντήστε κύριοι Έλληνες Δημοσιογράφοι των ασήμαντων ειδήσεων και δημοσιογράφοι ελεγχόμενοι από την ΚΥΠ/ΕΥΠ._


Παραθέτουμε το e-mail του αυτούσιο:

Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ blogs... EΤΣΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΧΑΒΑΛΕ!

Καλά ρε μαγκάκια της αρπαχτής ενημέρωσης... εμείς σας έχουμε ως ΛΙΝΚ , εσείς γιατί δεν μας έχετε;-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ!-ΑΥΤΌ ΔΑ.. ΕΛΛΕΙΠΕ... .. Εμείς να ζητήσουμε τι κι από ποιούς; Το αφήσαμε στο φιλότιμο σας!
Σας φιλοξενούμε με τα όσα βγάζετε ... (καλά-κακά και πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα φτουρούσαν ΟΛΑ τα δικά σας στον κλασσικό Τύπο- αλλά γράφετε στους όρχεις σας , τα όσα και σπουδαιότερα βγάζουμε εμείς...; Τι συμβαίνει;
Επειδή το χωράφι είναι απόλυτα δικό μας...(εσείς είστε τσόντα... ειδησεογραφική καθέτως κι ευτυχώς ή ατυχώς, ρόλον σημαντικό στο γίγνεσθαι δεν μπορείτε να διαδραματήσετε... ψευδαισθήσεις βέβαια θα έχετε... Μήπως δα πρέπει να σας παραδώσουμε όχι μόνον μαθήματα δημοσιογραφίας, αλλά και ισοροπιστικής επικοινωνίας...;
Εν τάξει ξέρουμε πως βγήκατε στο σεργιάνι της ιντερνετικής ενημέρωσης... αλλά πληζ κρατάτε ισοροπίες...
Να ξεράσουμε κι άλλα; ..Απλά αν σας βάζουμε...να μας τη βαζετε( την www.press-bank.gr) ..στο αναλόγιό σας-ιστολογιο...Αλλιώτικα μην επικοινωνείτε μαζί μας με τα φτωχοειδησάκια σας.,. ΞΕΡΟΥΜΕ!.. ΤΟΠΑΡΟΝ υπάρχει και στην σημερινή ειδησεογραφία της www.press-bank.gr

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις