ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 30 May 2010

Έλληνες στηρίξτε τον Βασίλη Λεβέντη και δεν θα χάσετε!

Αφού δεν ακούτε τα καλέσματα της Ο.Ε.Α. και δεν θέλετε να επαναστατήσετε εναντίον του σάπιου και απάνθρωπου πολιτικού συστήματος, η μονή λύση για την Ελλάδα είναι κατά κάποιο τρόπο μόνο ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων. Ούτε μασόνος είναι ούτε απατεώνας ούτε κανένας μαλακας. Είναι πανέξυπνος και ικανός για να αλλάξει πολλά πράγματα και προπάντων θα στείλει όλους τους πολιτικούς απατεώνες και κάθε λογής απατεώνες στον αγύριστο! Δεν απευθυνόμαστε στα κομματόσκυλα οι οποίοι κοιτανε μόνο το τομάρι τους ακόμα και αν η Ελλάδα εκλείψει, αλλά σε όλους τους βιοπαλαιστές και τίμιους Έλληνες, και σε όλους τους Αξιωματικούς τους οποίους ο Λεβέντης θα προστατευσει αυτούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις!!
Μπορει να μην συμφωνουμε σε όλα αλλα είναι σε αυτη τη φαση ο ικανοτερος και πιο καθαρός για να βγαλει από τα αδιεξοδα την Ελλαδα…. Αν δεν προλαβουν να την διαλυσουν και να την κανουν σταχτη...για να ρθούν μετά ως "εισαγόμενοι σωτήρες" οι εβραιoσάξονες μογγολoειδείς Γλυξμπουργκ να δώσουν την χαριστική βολή στον πλανητικό ελληνισμό τη λευκή και τη μαύρη φυλή.

ΥΓ. Αλλωστε εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τις συμπαιγνιακές ρυθμισμένες εβραιομογγολικές και σαξονικές εισαγόμενες ιδεοληψίες ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (Σοσιαλισμός) - ΚΕΝΤΡΟΥ - ΔΕΞΙΑΣ (Καπιταλισμός) ρυθμισμένες έτσι ώστε να διχάζουν τους έλληνες, αλλά απλώς εμείς διακρίνουμε και στηρίζουμε τους όντως ακόμη καθαρούς έλληνες.

Η ιστοσελίδα της Ένωσης Κεντρώων: http://www.enosikentroon.gr/







No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις