ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 1 April 2011

ΠΡΟΣ "ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!" ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ "ΜΜΕ" ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Πανικόβλητο το προδοτικό ιστολόγιο του συρμού (ήτοι της άβουλης μάζας) "ξυπνήστε ρε!" (διάβαζε: κοιμηθείτε ρε!) της ντυμένης (συγκαλυμμένης) και μισής αλήθειας-μισού ψεύδους μας απέστειλε το κάτωθι εμετικό e-mail:


Από: Δάσκαλος Δάσκαλος (ksipnistere1@gmail.com)
Θέμα:
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Ημερομηνία: Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011, 21:06

DEN KANEIS KALA MAS DIMIOYRGEIS PROVLIMA STO BLOG STAMATA NA GRAFEIS TA IDIA KAI TA IDIA STA SXOLIA EINAI ENOXLITIKO DEN TO KATALAVENEIS ????

DEN KANEIS ETSI TIPOTA ..SE KOROIDEVOUN OLOI ...AFTO THELEIS ???

--
www.ksipnistere.blogspot.com


Ασφαλώς ο ιδιοκτήτης του παρόντος ιστολογίου "Ελλην & Χαός" δεν έχει διαθέσιμο χρόνο για ...σκότωμα ώστε να ανατρέχει νυχθημερόν σε εμετικά ιστολόγια του κατεστημένου του τύπου "κοιμηθείτε ρε!" και να αναρτά σωρηδόν μαζικά σχόλια υπέρ του ιστολογίου "Ελλην & Χαος" και υπερ των κειμένων της ΟΕΑ, διότι απλώς αναγκαστικώς ο περισσότερος χρόνος του αναλίσκεται στην καθημερινή κοπιώδη έντιμη εργασία του για τα προς το ζην, και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος του στο διαδίκτυο αναλίσκεται με ατελείωτα ξενύχτια στα όρια της υπερκόπωσης για αναρτήσεις του ιστολογίου "Ελλην & Χαος", για καταγραφή ηχητικών σημάτων της Ο.Ε.Α. εθνικής & πλανητικής ασφαλείας και οδηγιών επιβίωσης, για ανάγνωση των καθημερινών θλιβερών ειδήσεων του αποτρελαμένου πλανήτη προς συλλογή στοιχείων και για προώθηση αυτών των αναρτήσεων και των κειμένων της Ο.Ε.Α. σε πρεσβείες κρατών και λοιπούς καίριους αποδέκτες υψηλής σημασίας, με απώτατο σκοπό την επιβίωση των αχάριστων παρτάκηδων νεοελλήνων και την αποτροπή του κινεζοεβραικού αρμαγεδδώνα.
Συνεπώς είναι αυταπόδεικτο ότι τα ως άνω σχόλια στο ιστολόγιο "κοιμηθείτε ρε!" δεν τα ανάρτησε ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Ελλην & Χαος" αλλά αναρτήθηκαν από άγνωστους σε αυτόν αυτόκλητους υποστηριχτές και αναγνώστες του ιστολογίου "Ελλην & Χαος" οι οποίοι και πείσθηκαν από την γυμνή αλήθεια και τα συντριπτικά στοιχεία και αποδείξεις που αναρτά το ιστολόγιο καθημερινώς.
Όπως θα δειτε παρακάτω, εντελώς πανικόβλητο το προδοτικό ιστολόγιο "κοιμηθείτε ρε!" εκήρυξε εκστρατεία διαγραφής και εξαφάνισης αυτών των σχολίων!!!


Ανώνυμος είπε...
κυριε διαχειριστα τα σχολια του ο.ε.α. γιατι τα σβηνετε?
οταν σκοτωθηκαν οι αστυνομικοι της διας και καποιοι εβριζαν τους νεκρους τοτε μας λεγατε πως δεν σβηνετε σχολια...
ντροπη σας.....

1 Απριλίου 2011 12:22 π.μ.
Από σχόλιο στο: http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/video.html



Ακόμα και τα σχόλια υπερ της Ο.Ε.Α. φοβίζουν τους πουσταράδες μπουχέσες κλασομπανιέρες ιδιοκτήτες τους.
Διότι ο μεγαλύτερος τρόμος αυτών των ελληνοεβραίων και μασόνων προδοτών πολιτικών και των ομοϊδεατών τους και υποστηριχτών τους προδοτών όπως οι ιδιοκτήτες δημοσιοκάφροι του "κοιμηθείτε ρε!", είναι να πάρουν ευρεία και μεγαλύτερη δημοσιότητα τα επαναστατικά κείμενα και κείμενα γυμνής αλήθειας της ΟΕΑ και του ιστολογίου "Ελλην και Χαος".
Ζούνε πραγματικά στιγμές γνήσιου ανόθευτου τρόμου και έντονων αϋπνιών και κατατονίας φέρνοντας στο νου τους αυτό το εφιαλτικό για αυτούς ενδεχόμενο.
Πληροφορούμε τα προδοτικά ως ανω αλητοκαθάρματα ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι και σύντομα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους αυτούς.
Το ελληνικό λιοντάρι αργεί να αφυπνιστεί αλλά εντέλει ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ και τότε αλίμονο σε κάθε προδότη του έθνους και στο γένος του προδότου.
Επι τη ευκαιρία το ιστολόγιο θα ήθελε να ευχηθεί .... "χρόνια πολλά" (εντός των ταρτάρων-καιάδα) (!!!) στους ελληνοεβραίους και μασόνους προδότες πολιτικούς όλων των κομμάτων της βουλής-αβουλίας των Ελλήνων.. σήμερα είναι η ημέρα τους, "Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ"..
και τους κοινοποιεί επίσης ότι ΛΙΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, και ότι ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ, "ΖΩΝΤΑΝΟΙ"(ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟΙ) Ή ΝΕΚΡΟΙ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ), μαζί με τους ομοϊδεάτες τους και υποστηριχτές τους προδότες των ιστολογίων τύπου "κοιμηθείτε ρε!" και των όμοιων προδοτικών διαπλεκόμενων ΜΜΕ των λήσταρχων ολιγαρχών «επιχειρηματιών» ..και αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.....ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Τέλος καλούμε τους νεοέλληνες να αποδεσμευτούν το συντομότερο δυνατόν από την ανάγνωση προδοτικών εμετικών ιστολογίων ψευδών και ανούσιων ειδήσεων παραπλάνησης του συρμού και να ευθυγραμμιστούν το συντομότερο δυνατόν και ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του παρόντος ιστολογίου διαδίδοντας τα στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ, εάν επιθυμούν να επιβιώσουν σε δυνητικό περιβάλλον τρίτου παγκοσμίου πολέμου ΚΑΙ διαστημικού πολέμου.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις