ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 2 April 2011

Σωρεία πετρελαιοπηγών στην Αλβανία. Στην υπό κατοχή Ελλάδα ούτε για δείγμα!



Το πλέον αναπάντεχο θέαμα στην Αλβανία είναι οι πετρελαιοπηγές. Το Patos - μια κοιλάδα με μια κωμόπολη στο κέντρο της - είναι γεμάτη από τέτοιες.

Αν η Αλβανία μοιάζει, λόγω της ανομίας της, με ένα «Φαρ Ουέστ της Ευρώπης», οι πετρελαιοπηγές τη συμπληρώνουν σαν σκηνικό από παρατραβηγμένο αστείο. Δεν μπορείς να μη χαμογελάσεις βλέποντας στην πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης το απώτατο σύμβολο του πλούτου.



ΣΧΟΛΙΟ: "Φτωχοί" ΞΕ-ΦΤΩΧΟΙ (η δική μας ψευδελλάδα είναι σε καλύτερη μοίρα άραγε;;) οι κινεζογενείς μογγόλοι Αλβανοί ρουφάνε εδώ και δεκαετίες τα πετρέλαια της πλούσιας σε πετρέλαιο ζώνης Ηπείρου - Ιονίου. Στην υπό Κινεζοεβραική κατοχή Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια πετρελαιοπηγή ούτε για δείγμα, ενώ το πετρέλαιο στο Κερι Ζακύνθου, παρά τις ...φιλότιμες προσπάθειες των επικυρίαρχων να μπαλώσουν τις φυσικές αυτές πηγές με τσιμέντο, ακόμη αυτό το πετρέλαιο αναβλύζει στην επιφάνεια (!!!) και έχει την ποιότητα να κινεί οχήματα άνευ διυλίσεως(!!!)

Τι περιμένετε λοιπόν, να καταλάβουν οι Αλβανοί ΚΑΙ την Νότια Ήπειρο ("Τσαμουριά" σύμφωνα με την ορολογία τους) και να στήσουν και εκεί πετρελαιοπηγές;; ...με τις υγείες σας μαλθάκες νεοέλληνες της μηδενικής ενεργειακής αυτονομίας και άρα και της μηδενικής εθνικής ανεξαρτησίας και της μηδενικής εθνικής κυριαρχίας και της μηδενικής εθνικής υπερηφάνειας!!

Που σε βρε άριστε δημιουργέ Σοφιανόπουλε να τους πάρεις τα κεφάλια και να πετάξεις τα αποκεφαλισμένα κουφάρια από τα προδοτικά εβραιοτόμαρά τους στον Καιάδα...



ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ”ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ”!!! ΒΙΒΛΙΑ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ Σ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

O Έλληνας Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος στις πετρελαιοπηγές στο Κερι Ζακύνθου. Τα λόγια περιττεύουν...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/o.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις