ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 12 May 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ A' ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ"

 ***ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ***

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ K.Y.Π./E.Y.Π.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΟΤΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 06/05/2012 ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ Η' ΙΟΥΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ F.S.B.-K.G.B.) ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "PRAVDA" ( http://e-cy.blogspot.de/2012/02/3-2012.html - http://filosofia-erevna.blogspot.de/2011/03/pravda-scenarios-o-3-2011.html ) ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ", ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "PRAVDA").
ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ - ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ (ΙΔΕ ΤΡΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΙΔΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ") ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑXΙΑ». ΟΜΟΙΩΣ ΙΔΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ DIAMANTE ΤΟ 1946 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΩΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ».
ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΩΝΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ (ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ, ΚΛΠ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) ,ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ,  ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ: «ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012, ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑΥΑΡΧΟ – ΑΡΧΗΓΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΗ (ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ), ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI) Η' ΑΞΟΝΟΣ «P.Ι.K.» (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ), ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «P.I.K.»,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η' ΚΩΔΙΚΩΣ: «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ».

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
A.   ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «N.Δ.», «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

1.    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «E.A.Σ.» (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΜΑΤΑ), ΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ «ΠΥΡΚΑΛ» ΚΑΙ «E.B.Ο.». ΤΟ ΤΜΗΜΑ «ΠΥΡΚΑΛ» ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΑΡΙΘΜΟ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120mm (ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ 360 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD-2HEL» ΚΑΙ «LEOPARD-2A4», ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ EXOYN ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 120mm, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 360 (357) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ "LEOPARD" ΤΩΝ 120mm ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΤΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ 850 ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΕΑΣ (M48, M60, LEOPARD-1) ΤΩΝ 105mm, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ «LEOPARD-2A4» ΚΑΙ «M60-SABRA-3» ΤΩΝ 120mm, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 8-10χλμ ΗΤΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ. ΑΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ 120mm, ΤΟ ΤΜΗΜΑ «E.B.Ο.» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 11-12χλμ._

2.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η «EΛ.B.Ο.» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) ΝΑ ΠAΡΑΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ M48, M60, ΚΑΙ LEOPARD-1 ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Π.E.B.-304 ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΩΣΤΕ Η «EΛ.B.Ο.» ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ «ΤΟΜΑ» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 8 ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΩΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η «EΛ.B.Ο.» ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ «ΤΟ.ΜΑ» «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-3», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 «ΤΟ.ΜΑ», ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΜΑΧΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΡΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ. ΤΑ «ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1» ΚΑΙ «ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2» ΤΗΣ «ΕΛ.ΒΟ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ.ΜΑ.» ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ «TOMΠ» ΗΤΟΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ, ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΠΥΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟ._

3.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ «E.B.Ο.» ΤΗΣ «E.A.Σ.» ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΣΕ 24-ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ "ARTEMIS-30" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ - ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ - ΚΛΠ, ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ - KΛΠ, ΩΣ «ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΟ» ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΠΙ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ «E.A.Σ/E.B.Ο.» ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ «ARTEMIS-30» ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ AΠO ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. ΤΟ «ARTEMIS-30» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟ.ΜΑ» «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-3», ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «B.A.Σ.T./Ρ.». ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΜΟ Η «E.A.Σ.» ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ» «ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-TOURGOUT ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ-BEGLIT. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ._

4.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η «E.A.B.» ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ 700 ΔIΣ. ΕΥΡΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ - ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ 50.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 50 ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ F-16, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16 ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΙΠΤΑΜΕΝΑ F-16, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ F-16, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ – ΚΟΡΒΕΤΩΝ – ΦΡΕΓΑΤΩΝ - ΜΙΚΡΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΥΡΑΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ - ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 1100ΔΙΣ(!!!) ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «OFF SHORE» ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΔΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛOΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ «MIL-GEM», ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΕΛΘ «F-35», ΑΠΟ ΤΑ NEA ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «SABRA-3» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ.

B: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
1.    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ «Η.D.R-ΝΑΤΟ». ΤΟ «Η.D.R-ΝΑΤΟ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ «Η.Π.Α.», ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "B.A.Σ.T./P." ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΑΞΥΠ» ΚΑΙ «ΣΥΠ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ A' Σ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΟΥ B' Σ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ' Σ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ, ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΝΕΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «B.A.Σ.T./P.» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ AΠO ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ «Η.D.R.-ΝΑΤΟ» ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ.

2.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ Α' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ - ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ «B.A.Σ.T./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

3.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ, ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «A.Σ.Δ.E.N.» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

4.    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΠΥΡΓΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ «SAAB» Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ Η ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟMΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ._

5.    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ «ΜΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΠΕΖΙΚΟΥ.ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΧΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, «T.Ο.M.A.», «ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ», ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, KΤΛ.

6.    ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΛΟΧΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΖΙΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ Η.Π.A.-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ TΗN ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ.

7.    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΡΠΙΛΕΣ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΡΠΙΛΕΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΡΠΙΛΕΣ». ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «E.A.Σ./E.B.Ο.» ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞ’ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

8.    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Η «E.A.B.» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 4ης Η' 5ης ΓΕΝΕΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

9.    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 3ων ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ TOMEΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

10.     ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 3ων ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ._

ΑΘΗΝΑ,10/05/2012


Y.Σ 1) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΒΟΛΟΥ» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2012.
Y.Σ.2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:: ΑΡΧΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ.
ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΙΣ 03/05/2012 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.  http://greeknation.blogspot.de/2012/05/blog-post_3472.html
K.Γ.

Y.Σ.3) ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩPΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ SECURITY ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
K.Γ.

Y.Σ.4) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 134 - 151 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ,ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ._

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις