ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 18 May 2012

ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "Α.Ο.Α." ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Α’ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ο ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ +/- «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ  (ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 και ORDO ASTRUM ARGENTINUM 888). Η «Α.Ο.Α» (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,  ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ «ΕΣΠΑΣΕ» Η Ο.Ε.Α..

Ο ΚΡΟΟΥΛΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «Ο.Τ.Ο.» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ (ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ) «- Ο.Τ.Ο.» (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS) ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (GOLDEN DAWN LONDON Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER») ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΧΘΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ 72 ΥΠΕΡ-ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ «ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ»  ΤΗΣ +/- «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑΣ LINCOLN VON TREMPITS (ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΛΑΜΑ ΣΤΑ +/-ZEN ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-HONG ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ - ΥΠΕΡΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ). ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ VERNER GERSON «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΜΠΕΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΩ Ο ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ: «ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» , Ο ΜΠΕΚΕΤ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: «ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΩΣ ΠΤΩΜΑ» (!!!) ΣΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ KAPP ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΥ TREMPITS ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΧΙΤΛΕΡ ΕΔΩ:

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ "Ν.Κ.Ε." ΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/blog-post_819.html
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ:

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΔΗΛΑΔΗ Ο LINCOLN VON TREMPITS ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ Ο TREMPITS ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΩΝ 4.500.000 ΜΕΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ «ΤΡΙΑΔΩΝ»(!!!).
ΓΙΑ ΤΗΝ HONG ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

Ο ΚΡΟΟΥΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΦΥΛΟΣ ΜΑΓΟΣ, ΕΝΑ ΕΚΦΥΛΟ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ (!!!), ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΡΟΟΥΛΥ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (!!!)
ΗΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΗΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ LINCOLN VON TREMPITS ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΚΕΤ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ο ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ (ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ) ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΡ-ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ» ΤΩΝ 72 ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» (Ή «HERMETIC BROTHERHOOD OF LUXOR») ΔΗΛΑΔΗ: ΥΨΗΛΗ (ή ΕΡΜΗΤΙΚΗ) ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΘΕΤΙΚΗ «+ Α.Ο.Α.» ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ) ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ (ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΘΕΤΙΚΗ «ORDO ASTRUM ARGENTINUM» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ «ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ» ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΒΛΕΠΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ή ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΣΕΛΗΝΗ)


(ΣΗΜ: Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.
La Golden Dawn of the Outer (l'Aube d'or de l'Extérieur. Les initiés la nommaient aussi A.A (Astrum Argentinum ) ) est la "fille" d'une autre association très secrète appelée High Brotherhood of Light, ou bien High Brotherhood of Luxordont, affirme-t-on, Abraham Lincoln aurait fait partie (?)

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Ε.Α. - ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

ΑΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΑΛΗΤΟΣΚΥΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ;

7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY (ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).
ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN (ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή GOLDEN MORGEROTE ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ - ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ):
http://www.hermeticgoldendawnlondon.org.uk/
(προσεξετε τι εχει φατσα-καρτα το site της χρυσης αυγης λονδινου: Σεληνιακο ημερολόγιο (Lunar Calendar) και τις φάσεις της σεληνης. ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ !!! )

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ:
http://www.outercol.org/
(Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ Α.Ο.Α.)

ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑΣ LINCOLN VON TREMPITS:

ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΓΓΛΙΑΣ:
http://www.hogd.co.uk/

ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ Α.Ο.Α.):
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Brotherhood_of_Luxor

Α.Ο.Α. ή.A.’.A.’. Atlantean Adepts – Astrum Argentinum
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4

ΠΕΡΙ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. - ΜΕΡΟΣ Β
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html

Β’ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ - ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ (
GOLDEN DAWN GREECE)

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΑ – ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ, Ο ΠΑΝΑΣ ΩΣ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΥΠΟΘΕΟ ΣΕΞΟΜΑΝΗ ΤΡΑΓΟ ΜΕ ΠΕΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΥΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΗ ΘΕΟΝΤΑ «ΘΕΟ» ΠΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟ ΣΕΞΟΜΑΝΗ ΜΑΛΘΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑΧΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΑΧΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ Β’ΡΩΜΗΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ) ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΩΡΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΘΕΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΔΙΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΝ ΔΟΛΙΩΣ - ΔΙΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΠΟΝΤΕΣ) ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΜΗ ΘΕΟΝΤΑ «ΘΕΟ» ΠΑΝΑ (ΠΑΝ ή ΣΥΜΠΑΝ = ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ή ΠΑΝΌΣ) ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (ΓΙΟΥΤΡΑΠΒΔΑ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΙ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» (=ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ=>ΔΕΛΦΑΣ=>ΔΕΛΦΟΙ =>ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΗΤΡΑ=>ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!!.
ΕΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΡΜΗΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ  ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (GOLDEN DAWN OF THE OUTER) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο «ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑ» ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ «ΠΑΝ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΟΣΜΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΑΣΤΡΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΚΑΙ …ΤΡΑΓΟΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ (ΚΥΤΤΑΡΑ) ΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΓΙΗ ή ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.
ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΗ ΕΚΔΟΧΗ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ -ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ-, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ …ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΣ «ΧΑ» ΓΕΡΜΕΝΗ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΡΟΠΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΑ ΤΗΣ HONG) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΚΔΟΧΗ – ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙ ΕΚΦΥΛΟΥ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΥ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ «ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΠΑΝΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ..

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΡΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ  ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (ΑΡΝΗΤΙΚΗ «Α.Ο.Α.» ή
Golden Dawn), ΤΟΤΕ ΠΟΥ …ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ (ΘΕΤΙΚΗ «Α.Ο.Α.») ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ…
ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ +/-«HONG» ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΝΑ «ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑ» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ «ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ» ΝΕΟΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

Από το βιβλίο "Τα Ορφικά" του Ιωάννου Δ. Πασσά, εκδόσεις "Εγκυκλοπαίδειας Ηλιου" Σελίς 205, Ύμνος Ορφέως 11: "Υμνος Πανός":
"ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΟΥΡΑΝΟΝ, ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ, ΗΔΕ ΧΘΟΝΑ

ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ,
ΚΑΙ ΠΥΡ (ΑΙΘΗΡΟΣ) ΑΘΑΝΑΤΟΝ.
ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ.

... ΠΑΝΤΟΦΥΗΣ, ΓΕΝΕΤΩΡ ΠΑΝΤΩΝ,
ΠΟΛΥΩΝΥΜΕ ΔΑΙΜΟΝ.
ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ, ΑΥΞΗΤΑ, ΦΑΕΣΦΟΡΕ,
ΚΑΡΠΙΜΕ ΠΑΙΑΝ.
...ΣΟΙ ΓΑΡ ΑΠΕΙΡΕΣΙΟΝ ΓΑΙΗΣ ΠΕΔΟΝ ΕΣΤΗΡΙΚΤΑΙ,
ΕΙΚΕΙ Δ'ΑΚΑΜΑΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΥΡΡΟΟΝ ΥΔΩΡ,
ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΕ ΠΕΡΙΞ ΕΝΙ ΥΔΑΣΙ ΓΑΙΑΝ ΕΛΙΣΣΩΝ.
ΑΕΡΙΟΝ ΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΟΦΗΣ,
ΖΩΟΙΣΙΝ ΕΝΑΥΣΜΑ,
ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΦΥΠΕΡΘΕΝ ΕΛΑΦΡΟΤΑΤΟΥ
ΠΥΡΟΣ ΟΜΜΑ.
ΒΑΙΝΕΙ ΓΑΡ ΤΑΔΕ ΘΕΙΑ ΠΟΛΥΚΡΙΤΑ
ΣΗΣΙΝ ΕΦΕΤΜΑΙΣ.
ΑΛΛΑΣΕΙΣ ΔΕ ΦΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑΙΣ ΣΗΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,
ΒΟΣΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΕΗΝ ΚΑΤ'ΑΠΕΡΙΟΝΑ ΚΟΣΜΟΝ.
...ΑΓΑΘΗΝ Δ'ΟΠΑΣΟΝ ΒΙΟΤΟΙΟ
ΤΕΛΕΥΤΗΝ,
ΠΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΕΜΠΩΝ ΟΙΣΤΡΟΝ
ΕΠΙ ΤΕΡΜΑΤΑ ΓΑΙΗΣ."

ΣΧΕΤΙΚΑ
LINKS:

Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου
http://www.iefimerida.gr/news/49497/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85
(ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ + ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.)

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

Καταγγέλλουμε την πλαστοπροσωπία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις