ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 18 May 2012

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ «ΟΣΙΟΥ»

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ «ΟΣΙΟΥ», ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΣΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ.

https://rapidshare.com/files/2705059385/ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.pdf

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΟΣΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ.

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο «ΟΣΙΟΣ» ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΡΟΠΗ 666, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΕΝΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΥΦΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ), ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ (Σ’ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.: ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ «ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» (ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ (!!!). ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΠΑΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ «ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ(!!!) , ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ (!!!), ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΔΩ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ». ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ «ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο «ΟΣΙΟΣ» ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ Η …ΚΟΥΦΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΤΗ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ» ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΛΙΩΣΟΥΝ (ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑ!!!) ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΛΘΑΚΑ ΣΤΟ «ΑΓ.ΟΡΟΣ» ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ «ΤΡΙΑΔΕΣ» ΤΗΣ «HONG» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΔΩ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΓ.ΟΡΟΣ» ΔΙΟΤΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ 1/4 ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1/3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ «ΛΟΙΠΩΝ». ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΑΡΑ ΤΑ 2/3 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΔΥΣΗ, Η ΑΦΡΙΚΗ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ» (ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ) ..ΘΕΟΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ’ΑΝΑΤΟΛΩΝ» …ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΕΦΡΑΤΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ.. ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΗ.. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΜΕ 4 ΜΙΚΡΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ SUI-SING ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΓΗ».. ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΩΝ 2/3 ΔΗΛΑΔΗ.

ΤΟ ΣΟΥΦΙΚΟ ΠΛΕΟΝ «ΑΓ.ΟΡΟΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ.ΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» (!!!) ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG», ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΗΠ-Ε-Ι (ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΠ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20% - 30%. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 20% ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΘΡΟΙΖΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7.5 ΔΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ Ο ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ …ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 20%. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ Σ’ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ» ΚΛΠ ΚΛΠ.. ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΡΜΑΤΟ-ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΛΘΑΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΛΛΟ; ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ! ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ;;;; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ 2/3 ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ F-16 ΤΟ ΑΛΛΟ.. ΑΛΛΟ ΨΕΜΜΑ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΙ ΑΝΤΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ! ΑΜ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΜ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΟΕΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΙΔΙΟ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΛΠ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΜΕ ΟΙ ΜΑΖΕΣ,

 ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; Ε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ; ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΑΡΑΝΕ;;; ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΩ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ;;;

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΩΝ ΥΒΙΡΙΔΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ;; ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ;;; ΩΡΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ;;;; ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ;;;

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΒΑΣΑΝΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ....

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΣΑΝΟ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. Ε ΟΧΙ. ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΑΣ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΒΙΡΥΝΘΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις