ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 8 September 2012

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ (ΚΑΤΟΧΗ "ΗΠΑ" ΑΠΟ ΚΙΝΑ 888 ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ)

ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012):

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!

http://asimpiestos.blogspot.com/2012/08/11-300.html

ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΧ:

Α. ΓΡΑΦΤΕΊΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, 

Β. ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΊΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠAΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ 

Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΜΠΌΔΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙΣ ΚΌΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ (ROTH CHILD) . 

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΎΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 100ΕΤΙΑ (ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ), ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ (ΠΧ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΣΚΑΝΔAΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ,

ΟΥΤΩΣ Η AΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧAΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤA ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ Τ'ΑΧΟΥΝΕ ΠAΡΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥAΛΩΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛAΒΕΤΕ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΈΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜAΘΕΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ 

Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.

Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.

Απολαύστε και... μορφωθείτε!

Copyright @ http://www.youtube.com/user/theamericandreamfilm

Το υψηλής ανάλυσης φιλμ διατίθεται στο: http://www.theamericandreamfilm.com

BΙΝΤΕΟ 1:

http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0

ΒΙΝΤΕΟ 2:

http://www.youtube.com/watch?v=MZSLeHs72pM&feature=related


 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΤΟΥΝ: 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΝΑΛΕΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ (ΓΕΛΩΣ!) ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΩΣ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΓΕΛΩΣ!! ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΗΔΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!). ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΧΑΖΑΡΟΙ) ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ, ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ - ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ) ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΩΡΑ ΩΣ "ΥΙΟΣ" ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ (ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ "ΤΙΓΡΕΩΣ", ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ).. Π.Χ. ΙΔΕ ΑΙΤΙΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΛΗΣΤΗ ΣΙΝΗ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ.

ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ ( 888 + 777 ): 
ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. 

Υ.Γ.: ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΣ = ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ = ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ = ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG-ΗUNG = ΚΟΚΚΙΝΟ .... ΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ - ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΦΑΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.. ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ...ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΜΙΝΓΚ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α..

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ελλάς - End National Debt – Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! Απάντηση ντόπιων πολιτικών μασόνων προδοτών: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε (τα κινεζοεβραικά) αφεντικά μας!».
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end-national-debt.html

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ E.N.D.: USD $50 δισεκατομμύρια δολάρια κυρίαρχο δάνειο στη Δημοκρατία της Κύπρου για 100 χρόνια (400 δις. Ευρώ προσφέρονται για την Ελλάδα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 με παρόμοιο με την Κύπρο διακανονισμό)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end-usd-50-100-400-9-2012.html

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/52-48-400-70011.html

Ο.Ε.Α. προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/09/blog-post_4137.html

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/777korea-666-888.html

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΜΑΖΙ ME 100 "ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/888.html

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις