ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 12 September 2012

ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ

http://www.disclose.tv/news/Huge_Impact_Flash_spotted_on_Jupiter_Is_it_a_hit/85945

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο ή 4ο ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΛΛΕΣ 2 - 3 ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2010.

ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ IKANH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ. ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΨΕΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 1994 ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comet_Shoemaker%E2%80%93Levy_9

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ (=ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ) ΘΑ ΘΡΙΨΑΛΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1994.

TO TI EINAI ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 2012, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 118 ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1999 ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΩΣ ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ 360 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΛΟΙΟ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ-"7 ΑΣΤΕΡΩΝ"ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΖΕΝΤΑΪ ή ... ΣΕΝΤΑΪ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ...

ΑΥΤΑ ΤΑ 118 + 360 ΝΕΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΝΑΣΑ" ΚΑΙ ΤΟ "JPL" ΩΣ ...."ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ" ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΤΟΣ 3 ΕΤΩΝ (!!!!)

ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΟΔΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ... Υ.Γ.: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ "JPL" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "JACK PARSON'S LABORATORY" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "JPL" ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ KAI ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "JPL" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ - ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ O.T.O. ORDO TEMPLIS ORIENTIS ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ..."ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΜΑΓΟ ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Κοσμοιστορικά αστρονομικά γεγονότα στον Πλανήτη Δία
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_8572.html

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_18.html

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις