ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 September 2012

Επιτελους! Οι φοροι απεδωσαν και η Ελλαδα πλεον με θετικους ρυθμους αναπτυξης!

Οι φόροι απέδωσαν... ήρθε το πρώτο πλεόνασμα της κρίσης
 http://www.reporter.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/208528-Oi-foroi-apedwsan-hrthe-to-prwto-pleonasma-ths-krishs 

Ε, βέβαια αφού πρώτα γάμησαν πέραν κάθε δυνατής αναγνώρισης την φτωχολογιά (με τις οριζόντιες περικοπές, τι ευγενική λεξούλα έ? οπως λενε για την εκτρωση "διακοπη κυησης"!!! ) και αφου γαμησαν την φτωχολογια με μισθους ουγκαντας και τιμαριθμο Εβλετιας, και 1.5 εκατομμυριο επισημως ανεργους (στην πραγματικοτητα πολύ περισσοτεροι... 1 στους 3 στη βόρεια ελλαδα ανεργος!) τωρα βγαινουν και μας το παρουσιαζουν και ως επιτυχια το πλεονασμα στο μηνιατικο πανω!!!

Δηλαδη φανταστειτε τώρα, μια νεκρή χώρα που οι μισοι ανεργοι, πεινανε, αυτοκτονουνε και αλλοι μισοι ειναι κατω απο τα ορια της φτωχιας και δουλευουν με συνθηκες σκλαβων, να λενε τι ωραια που εχουμε πλεονασμα!!! ...

Και ξερετε τωρα τι θα σας πουνε ε? Ελληνες υπομονη λιγα ακομα οριζοντια μετρα (λιγο ακομα οριζοντιο γαμησι των φτωχων) για 5-6 χρονακια ακομα γιατι πρεπει να κρατηθει το πλεονασμα!!!!

Που σε ρε Μαρκεζινη να τους μαθεις 5 πραγματα τα καθαρματα αυτα....

Το αλλο θα ειναι καλο, οταν θα εμφανισει η διαλυμμενη Ελλαδα θετικο ρυθμο αναπτυξης αν το πανε οπως το πανε. Σαν την Γουατεμαλα, με 8% ρυθμο αναπτυξης, περισσοτερο απο ιδιωτικη εταιρια που χεζεται στα χρηματα!!! Αλλα οι κατοικοι τρωνε απο τα σκουπιδια. και ειναι λογικο. Οταν καταργεις το κρατος γενικα, δλδ, προνοια, εκπαιδευση, νοσοκομεια, υδρευση, ενεργεια, και τα παντα εν γενει, αρα δεν εχεις εξοδα σαν "κρατος", παρα μονον εσοδα(στα χαρτια διοτι θα πηγαινουν στις πολυεθνικες) τοτε θα δειχνουμε θετικο ρυθμο αναπτυξης. Λογικοτατο! Αφου θα ζουμε οι μισοι ελληνες πλεον, οι αλλοι μισοι θα ειναι μεταναστες, δεν θα υπαρχει τιποτα παρα μονον εργοστασια και εξορυξεις. Ε! τοτε θα εχουμε αναπτυξη.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις