ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 11 November 2012

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://wwwtimezero.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ-ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

Ο  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. ,Γ.Ε.Α. , Γ.Ε.Ν. Γ.Ε.Ε.Θ.Α. ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ)  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. ΚΑΙ ΤΑ Γ.Ε.Ε.Θ.Α. ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ.
ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΝΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΓΚΑΓΚΕΛΑ.
ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   

1) ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
 ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F 16 KANIBAΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ???

2) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ???

3) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΙΜΕΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ????

4) ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ (ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΝΕΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ????

5) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ???
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΑ???

6) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??? 


ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.


7) ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η’ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ: ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΥΛΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


8) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΑΝ  ΤΑ 353 «LEOPARD 2/HEL» ΚΑΙ «2/Α4», ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ  ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΝ 120mm. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 353, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 120mm, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «LEOPARD» ΤΩΝ 120mm._

9) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΔΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ («ΕΛ.Β.Ο.» - «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.» - «ΜΕΤΚΑ») ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 500 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ» «BMP-1» ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ «BMP-3» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Η «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.» ΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΥΟ «BMP-1» ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ «BMP-3»._ 

10) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ «ΣΚΡΑΠ» ΓΙΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ, 894 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ:
- 312 «
M60/A3/TTS» 105mm
- 357 «Μ60/Α1/
RISE PASSIVE»
- 95 «
LEOPARD /1GR»
-130 «
LEOPARD /1V»
ΣΥΝΟΛΟ: 894 (ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΜΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 105
mm !!!, ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 894 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΑ 501 «LEOPARD /1A , ΚΑΙ ΣΤΑ 390 «Μ48Α5 / MOLF», ΚΑΙ ΣΤΑ 353 «LEOPARD 2HEL» ΚΑΙ «2Α4» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ: 894 + 501 + 390 + 354 => 2138, ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ 403 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 1735 ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ «CFE» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. («CFE» ΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: 3306 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ 3662 ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ «CFE» ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «CFE» ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.)._


11) ΠΡ0ΔΟΣΙΑ
MΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Η 111 Π.Μ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ 
http://greeknation.blogspot.de/2011/09/mega-111.html

12) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΛΕΙΝΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ F16  ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
http://www.inews.gr/116/kleinei-i-moira-F-16-stin-larisa.htm

13) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 
http://www.tsantiri.gr/katagelies/zitame-episimi-apantisi-irthan-evropaika-mat-stin-ellada.html

14) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
http://www.ekeo.gr/2011/06/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

15) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????

http://www.tsantiri.gr/ethnika-themata/choris-kafsima-ke-polemofodia-stratos-%E2%80%93-stolos.html
 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΑΚΗ: ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ NA ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ?????????

http://forapartida-forapartida.blogspot.de/2012/02/blog-post_1459.html

ΔΙΜΕΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ,ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ
http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=1089

36 ΓΕΦΥΡΟΦΟΡΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.
http://karfotiko.blogspot.de/2010/10/36.html

16) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
TOΥΡΚΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ ΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΓΑ.
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
http://www.defencenet.gr/defence/o/16363

17) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 20% 

http://www.defencenet.gr/defence/o/16422
 

18) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ 22000 ΕΥΡΩ KAI ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε..Α ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΕΞΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥΖΗΤΗΣΑΝ
http://staratalogia.blogspot.de/2011/07/22000.html


19) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

http://www.onalert.gr/stories/kinezoi-geetha-ekprosopoi

20) ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ:
http://isxys.blogspot.com/2010/12/blog-post_2167.html

21) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
50.250.000 ΕΥΡΩ ΔΙΑ 12.000 ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120mm, ΗΤΟΙ 4.187,5 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ 1.432.125 ΔΡΧ. ΑΝΑ ΒΛΗΜΑ (!!!), ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΕΑΣ» ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ «1/30» ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΗΤΟΙ 47.500 ΔΡΧ. ΑΝΑ ΒΛΗΜΑ (!!!), ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 4.187,5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΒΛΗΜΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ «ΚΟΥΡΑΔΟΣΑΥΡΟΣ», ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ Γ.Ε.Ε.Θ.Α. 

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 120 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 http://national-pride.org/2011/04/11/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84/
http://newworldorder-wakeup.blogspot.de/2010/01/leopard.html


 http://www.onalert.gr/stories/leopard-pyromaxika-sirial

22) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ 30 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΝΤΩΝ ΑΠΟ 21 ΣΕ 9
http://www.omogeneia.info/2010-03-27-08-37-50/2010-12-12-09-20-05/14645--30--.html


ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
http://www.defencenet.gr/defence/o/12311

ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
http://www.defencenet.gr/defence/o/11082

23) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ Μ.Ο.Ε. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΞΕΠΡΩΚΤΙΣΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ 
http://www.defencenet.gr/defence/o/12325

24) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ  ΕΒΡΟΥ
http://national-pride.org/2010/12/21/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%8d/

25) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο Α/ΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.paraskevi13.com/?p=2838


26) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Α/ΓΕΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.de/2010/11/blog-post_5399.html27) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο Α/ΓΕΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ – ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ ΜΠΕΓΚΛΙΤ Η’ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΑΡΜΑΤΩΝ – ΟΠΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ – ΠΛΟΙΩΝ – ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 70%, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
http://www.strategyreport.gr/?p=3656

28) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ 500 BMP-1 AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Τ.Ο.Μ.Α.
 http://elladasimera.blogspot.com/2011/06/wikileaks-bmp-1.html

29) ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  ΜΕ ΤΙΣ  ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.
ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:  ΑΥΤΟ AΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
 ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΝΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ???? 
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2010/04/ucc.html

ΕΑΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΚΟΤΩΣΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 134 ΕΩΣ 151, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????? 
ΕΛΛΗΝΕΣ KINΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ, Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. 
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΕΣΕΙΣΠΡΙΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΕ 
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ «ΜΜΕ», ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Α.Σ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 70%, ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


    
Υ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Κ.Υ.Π ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟ 

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ-ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. /Ε.Υ.Π

7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
 
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
 

8) ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΜΟΙ ΤΩΝ 88ΜΜ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η’ ΤΩΝ 160ΜΜ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΙΛΗ ΓΟΜΩΣΗ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ: ΕΠΑΡΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 20 ΕΩΣ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Η’ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.
 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ «ΛΕΓΕ - ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ», ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΩΣ «ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ …ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΜΗΝ.


ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις