ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 17 June 2009

ΛΑ.Ο.Σ. ο δούρειος ίππος της Ανθελληνικής Εβραϊκής Μασονιας στην Ελλάδα.

Κίνδυνος συνταγματικής εκτροπής της Ελλάδος, και Νέας Εθνικής Καταστροφής κατά τα πρότυπα της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 απο την Εβραϊκή Μασονια δια μέσω του Γεωργίου Καρατζαφέρη.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα περισσότερα ΜΜΕ προωθούν συστηματικά, το κόμμα του Πράκτορα της Αγγλικής αλλά και Γαλλικής Μασονιας Γεωργίου Καρατζαφέρη, δεν υπάρχει δελτίο και εκπομπή που να μην γίνεται δεκτός ο ίδιος και οι Μασόνοι υποψήφιοι του. Μάλιστα υπάρχουν εκπομπές επί μόνιμου βάσεως που προωθούν συστηματικά το εν λόγο μασονικό κόμμα κατά προκλητικό τρόπο.

Η Μασονια παίζει το μεγάλο της χαρτί για να διαλύσει αυτό τον Λαό και αυτή την Χώρα, και για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να κατασκευάσει ένα ψευτοπατριωτικό κόμμα ένα κόμμα μαριονέτα που θα εξαπατήσει του Ελληνες και να το παρουσιάσει ότι είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για να βγούμε από τα αδιέξοδα.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μια πρωτη αφορμή.

Και αυτή η αφορμή ήρθε την νύκτα της 6 Δεκεμβριου με την δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, το ίδιο βράδυ και την ίδια ώρα της δολοφονίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δεξίωση σε νυκτερινό μαγαζί προς τιμή του Γαλλοεβραιου πατέρα του Νικόλα Σαρκοζι, Πωλ Σαρκοζι ( υπάρχουν πληροφορίες ότι υποκινητές και σχεδιαστές της εκτέλεσης του Γρηγορόπουλου ήταν η Γαλλική, η Αγγλική Μασονια, Και η Μ16 σε πολύ στενή συνεργασία με το εδώ κλιμάκιο της Μοσάντ και της CIA που δια μέσω πρακτόρων προδοτών της ΕΥΠ όπλισαν το χέρι του Αστυνομικού που ανήκει στο στενό κύκλο των πρακτόρων συνδικαλιστών της ΕΥΠ που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ) και ήταν εις γνώση του Μασόνου προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Η Πρώτη πράξη ήταν το χάος και αναρχία, ο στάτος ήταν στα στρατόπεδα και η αστυνομία είχε κρυφτεί, αλλά οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Ήταν σε πρώτη μετάδοση να ρίχνουν κατάρες στο Μασονικό Κράτος που δεν αντιδρά.

Πολλοί τότε ψηφοφόροι κύριος των μεγάλων κομμάτων που έιχαν απελπιστεί από την κατάσταση χάους και αναρχίας (που έντεχνος κατασκεύασαν οι Μασόνοι μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες) Άρχισαν να καλοβλεπουν το ΛΑ.Ο.Σ. Ως Σωτηρία, έξω οι Μασόνοι έβλεπαν ότι το εγχείρημα τους άρχισε να βγάζει τους πρώτους καρπούς.

Την άνοιξη ο Μασόνος πρόερος του ΛΑ.Ο.Σ. είχε ανεβάσει την ρητορική του κατά της Κυβέρνησης λέγοντας το καταπληκτικό στις τοπικές του κόμματος του, ότι σε ένα χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι κυβέρνηση, (Αλήθεια από που έχεις πάρει εγγυήσεις ότι θα είσαι κυβέρνηση σε ένα χρόνο άθλιε Μασόνε;;;).

Η Δεύτερη προσπάθεια ενίσχυσης του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν με την υποκινούμενη εξέγερση των Μουσουλμάνων τον Μάιο στην Αθήνα (λίγες μέρες πριν της Ευρωεκλογές) από πράκτορες της Μοσάντ που υποκίνησαν τους αριστερούς πράκτορες τους Εν Ελλάδι ώστε αυτοί να ξεσηκώσουν με την σειρά τους τους Μουσουλμάνους ( και οι οποίοι ετοιμάζουν και νέα και ποιο μεγάλη προβοκάτσια προσεχώς) ώστε να προκαλέσουν μεγάλη αγανάκτηση στον Ελληνικό Λαό και να τον εκτρεψουν εις το μόνο κόμμα που έχει πατριωτικό ψεύτικο μανδύα (εξου και το άνω των επτά μονάδων ποσοστό του).

Ο Σκοπός της Μασονιας δια μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο διακαής πόθος των Εβραιομασόνων Δια έναρξη Ελληνοτουρκικού πολέμου δια την απελευθέρωση την Χριστιανοεβραϊκης Βυζαντινης Κωνσταντινούπολης.

Ένα σχέδιο ακριβώς το ίδιο με τον πόλεμο που οδήγησε τον Ελληνισμό στην Μικρασιατική Καταστροφή, μόνο που το νέο σχέδιο αυτό που είναι εν εξέλιξη θα είναι ποιο οδυνηρό για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

5 comments:

Anonymous said...

Σύσκεψη Αναρχικών Πράκτορων της ΕΥΠ, με σύνδεσμο της Ισραηλινής Mossad, και ανδρών του παραστρατιωτικού σκέλους του ΟΥΤΣΕΚΑ αυτή την ώρα στο χώρο του Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την Ώρα "Αναρχικών" μασόνων πρακτόρων της ΕΥΠ Με σύνδεσμο των μυστικών Ισραηλινών υπηρεσιων.

Θέμα η δημιουργία προβοκάτσιας με θύματα μουσουλμάνους, στην περίπτωση που οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν επέμβαση στον χώρο του Εφετείου που έχουν καταλάβει οι Λαθρομετανάστες, και η δημιουργία εξεγέρσεως μεγάλου μέρους των μουσουλμάνων σε όλο το λεκανοπέδιο μετά από "τυχαία" δολοφονία λαθρομετανάστη από αστυνομικό.

Μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί η εγκατάσταση ενός μικρού αριθμού μιας μικτής ομάδας πρακτόρων από Από το Κλιμάκιο της Κατεχάκη και της Μοσάντ και ανδρων του Αλβανικου ΟΥΤΣΕΚΑ στο Κτίριο του Εφετείου, και η μεταφορά μεγάλου αριθμού όπλων από διάφορες μυστικές κρύπτες των Αλβανών ανταρτών δια τον αρχικό εξοπλισμό της πρώτης ομάδας κρούσης εντός του κτηριου.

Στην σύσκεψη περνούν μέρος, εκπρόσωποι των οικολόγων πρασίνων, του Σύριζα και ομάδα συντονισμού του indymedia.

Anonymous said...

Καλα χαλαρωστε λιγο...

Το οτι το ΚΙΣ καταγγελλει τον Καρατζαφερη για αντισημιτισμο,εσεις θα γυρισετε και θα πειτε οτι ειναι στημενο παιχνιδι μεταξυ των.

Σαν κατι θρηκοληπτους χριστιανους σκεπτεστε.

Οτι ολοι ειναι εχθροι μας και πρακτορες.

Οι του ΛΑΟΣ ειναι δηλαδη μασωνοι?Ο Αδωνις διαφημιζει την αρχαια Ελλαδα για να μας ριξει σταχτη στα ματια?

Καλα εσεις περιμενετε να ερθει η Ανδρομεδα να μας σωσει...την ωρα που εδω θα εκλεγεται ο Γιωργακης.Περαστικα.

Anonymous said...

ρε 1:29 αν οι έλληνες είναι όλοι λαγωνικά του είδους σου, στο πολύ σύντομο μέλλον δεν θα μείνει έλληνας ζωντανός

Ιωαννης Ελ Ελοχιμ said...

Επειδή έχω φάει κλοτσά από μουλάρι έχω πέσει από την κούνια με επανέφεραν από πνιγμό , έχω φάει ληγμένα, έχω περάσει τύφο και δύω φορές μηνιγγίτιδα , ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου εξηγήσει ο διαχειριστείς πώς γίνεται να είναι εβραιομασονος Καρατζαφερης και να βραβεύεται από την άρχουσα εβρεομασονηκοι στοά του Ισραήλ Ο αρχιεβροσιονειστεις ανθέλληνας Παπανδρέου ο οποίος χρηματοδοτεί από την στοα την ένωση κεντρώων και τους οικολόγους πράσινους ; Και γιατί σαν μασόνος Ο ΛΑ.Ο.Σ Να έχει βάλει στόχο να μην ξαναβγεί κυβέρνηση το ΠΑ.Σ.Ο.Κ αίνο η κεντρική στοά γνωρίζει ότι αίνε πιο εύκολο άμα κάνει εκλογές ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ παραδώσει την Κρήτη σαν ανεξάρτητη στην διοίκηση του Ισραήλ θα κλίση τις εκκλησίες θα απαγορεύσει την βάφτιση των γάμο την καμπανοκρουσια θα κατεβάσει της εικόνες από τα σχολεία και τα δικαστήρια θα απαγορεύσει να κάνουμε δημόσια των σταυρό μας θα κατάργηση την μνημόνευση των αγίων Φίλε μου εγώ για όλα αυτά που σου γράφο θα σου στείλω και υπογεγραμμένα έγραφα ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ;
Μηπος έχουμε χάσει την μπάλα και δεν το ξέρουμε , αν έχεις δείχτο μας να….ξυπνήσουμε και θα ψηφίσουμε ότι θέλεις

Anonymous said...

Το ότι είναι μασόνος θεοσοφιστής ο Καρατζαφέρης και μασονικό το κόμμα του αποδυκνύεται από το έμβλημα που επέλεξαν που είναι έμβλημα της ναζιστικής διεθνούς και είναι ο επεκτεινόμενος σταυρός, αυτό το σύμβολο αντίστοιχα χρησιμοποιήθηκε από το ουγγρικό φασιστικό κόμμα του 1930 με όνομα "το κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού" και αντιστοιχεί στην αριστερόστροφη σβάστικα που χρησιμοποίησε και ο Χίτλερ κατ'εντολές των στοών Θούλη και Χρυσή Αυγή που είναι παραρτήματα του αρνητικού θεοσοφικού ΟΤΟ ή ORDO TEMPLIS ORIENTIS. Το ίδιο έμβλημα χρησιμοποιήθηκε επίσης και από την ελληνική Χρυσή Αυγή της ναζιστικής διεθνούς. Αντίστοιχα η χρηματοδότηση του Καρατζαφέρη έχει γίνει με κεφάλαια από το εξωτερικό ενώ οι συχνές επισκέψεις του στο Λονδίνο για λήψη κατευθύνσεων παλιότερα είναι γεγονός (Κάθε μήνα και κάθε πανσέληνο). Παρατηρήθηκε ότι οι εκπομπές του εκείνο το διάστημα που έλλειπε παίζονταν μαγνητοσκοπημένες. Ο Καρατζαφέρης συσπειρώνει στο κόμμα του τους λεγόμενους έψιλον πέριξ του Φουράκη, Καλογεράκη, Λιακόπουλου, Βελόπουλου, Ακτουδιανάκη, Μασονική θεοσοφική στοά Κριναετών χριστιανοδωδεκαθειστών κλπ. με κεντρικό σκοπό και στόχο την προβοκάτσια επέκταση εναντίον των Τουρανομογγολικών αξόνων ΒΑΣΤ (Βουλγαρία Αλβανία Σκόπια Τουρκία) δίνοντας μας ως απρόσμενο δώρο την Κωνσταντινούπολη μετά από βαλκανικό πόλεμο κάτι που θα σχεδιάζεται να μας οδηγήσει σε νέα ασιατική εκστρατεία και νέα τελειωτική καταστροφή μας ελλείψη ισχυρού ανεξάρτητου ελληνικού στρατού-πολεμικής βιομηχανίας-λογισμικού πολέμου, όπως προφητεψε ο προφήτης του ΛΑΟΣ Φουράκης, "προ της νέας και τελικής μας σφαγής το υπαρμάχω να ακουστεί". Το σύμβολο του τηλεοπτικού του σταθμού Τηλεάστυ το 2004 ήταν τα 2 αντίθετα τρίγωνα (άνω και κάτω) που συνδιαζόμενα δίνουν το εξάκτινο άστρο του Ισραήλ και του διεθνούς σιωνισμού, το ίδιο σύμβολο των 2 αντίθετων τριγώνων είχε τοποθετηθει στο ιντερνετ καφε της ιπποκρατους οπου συναντιονταν η ομαδα αυτογνωσίας του Φουράκη ενώ υπήρξε εκεί και συναντηση με τον στρατηγό Καλογεράκη. Δεν υπάρχει κόμμα του κοινοβουλίου στην ελλάδα σήμερα που να μην ελέγχεται και χρηματοδοτείτε από την εβραιομασωνία σήμερα το ίδιο και η ναζιστική διεθνής που ελέγχει το ΛΑΟΣ καθως γνωστές οι χρηματοδοτήσεις του Χιτλερ από εβραίους τραπεζίτες, Κουν Λοεμπ, Ροτσιλδ, Βαρμπουργκ, και λοιποι.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις