ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 24 June 2009

HeLLeNiCReVeNgE: Αϊνού (Ο πανάρχαιος Πελασγικός αποικισμός της ανατολικής Ασίας)στην Ιαπωνία

Αποσπασμα απο εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2008/12/3-10-07.html
Μελετηστε και αυτο: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_31.html

Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΓΙΟΥΝΑΝ” ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ ΗΤΟΙ “ΕΛΛΑΣ”, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΙΩΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ” ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ. ΟΜΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ “ΣΙΝ” ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ “ΙΑFΩΝΙΑ” Ή ΙΑΠΩΝΙΑ Ή ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΒΑ Ή ΙΑΒΩΝΙΑ Ή ΙΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΙΝΟΥ Ή ΙΑFΩΝΩΝ Ή ΙΩΝΩΝ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΨΕΥΔΟ-ΙΑFΩΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, «ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ._ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΑFΩΝΩΝ Ή ΙΑΠΩΝΩΝ Ή ΙΩΝΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ._ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΑΓΡΙΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΟΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ Ή ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΤΖΕΝΤ Ή ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΙ Ή ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ Ή ΣΙΝ Ή ΣΗΜ Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑΙ Ή ΣΙΝΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΩΝΟΜΑΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ» ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.

ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΝΟΤΙΟΥ ΚΙΝΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΗΓΕΡΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΝΤΟΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ HONG ,ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ «ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ




Άντρας Ainu

Το ιαπωνικό κοινοβούλιο αναγνώρισε σήμερα την ύπαρξη του αυτόχθονος λαού Αϊνού, ο οποίος ζει εδώ και χιλιετίες στο αρχιπέλαγος, και υποσχέθηκε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής του. Στην απόφαση, η οποία ψηφίσθηκε ομόφωνα από τους βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αναφέρεται για πρώτη φορά πως οι Αϊνού "είναι ένας αυτόχθων λαός με τη δική του γλώσσα, θρησκεία και πολιτισμό". Επίσης καλείται η κυβέρνηση να λάβει "άμεσα" μέτρα για να υποστηρίξει τους Αϊνού, οι οποίοι παραμένουν σήμερα από τους φτωχότερους κατοίκους της Ιαπωνίας. (περισσότερα εδώ)

Οι αρχαίοι κάτοικοι της Ιαπωνίας, πριν την επικράτηση της σύγχρονης Ιαπωνικής φυλής πάνω στην παλιά, ονομαζόταν Αϊνού. Η προφορική και γραπτή γλώσσα που φαίνεται να χρησιμοποιούσαν είναι η συλλαβικής δομής "κατακάνα" μια μορφή της γιαπωνέζικης γραφής που χρησιμοποιείται λόγω της ακρίβειας και ευελιξίας της για περιγραφή επιστημονικών όρων μέχρι και σήμερα. Πριν το 600 μ.Χ. θεωρούταν η γλώσσα κάποιου μικρού κύκλου λογίων και αργότερα βρήκε ευρύτερη εφαρμογή παράλληλα με την κινεζικής προέλευσης γραφή "κάνζι".

Σπίτι Ainu

Οι Αϊνού λοιπόν σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους δεν είναι Ιάπωνες αλλά μάλλον Καυκάσιοι. Η γραφή "κατακάνα" έχει πολύ ενδιαφέρουσες ομοιότητες με την αρχαία Κρητική συλλαβική γραφή. Η γλώσσα τους και τα έθιμά τους έχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τα αντίστοιχα της αρχαίας Ελλάδας, και το όνομά τους θυμίζει και πάλι παραφθορά του "Ίωνας"!

Μεγάλη ήταν η έκπληξη των Ευρωπαίων, όταν ανεκάλυψαν ότι σε ωρισμένες περιοχές της Άπω Ανατολής κατοικούσαν λαοί λευκοί, τελείως διαφορετικοί από τους μογγολικούς λαούς, οι οποίοι αποτελούσαν λευκές νησίδες μέσα στη μογγολική θάλασσα που τους περιέβαλλε.

Χωριό Ainu

Λευκοί πληθυσμοί ανεκαλύφθησαν στην Χοκάιντο, το βορειότερο από τα ιαπωνικά νησιά, στην Σαχαλίνη, στις εκβολές του ποταμού Αμούρ και στις Φιλιππίνες νήσους. Αργότερα οι ανθρωπολόγοι και οι αρχαιολόγοι (όπως γράφει ο Ι. Πασσάς) εξακρίβωσαν ότι οι λευκοί κάτοικοι της Ανατολικής Ασίας άλλοτε, προ της νεολιθικής εποχής, ήσαν εξαπλωμένοι στο σύνολο σχεδόν της ανατολικής Ασίας.

Οι επιστήμονες ονόμασαν αυτούς τους πρωτόγονους λευκούς παλαιοκαυκασίους.

Γυναίκες Ainu

Υπολείμματά τους αποτελούν σήμερα οι Νίχβοι ή Γκιλιάκοι των εκβολών του Αμούρ και της Σαχαλίνης, οι Αϊνού της Ιαπωνίας καθώς και μικρές ομάδες στις Φιλιππίνες. Ο αρχαιότατος λαός των Αϊνού, όπως διδάσκουν οι ελλιπείς, εν γένει πηγές, αντιμετώπισε την εισβολή και την καταπίεση των διωκτών του, των Ιαπώνων.

Αντιστάθηκαν γενναία, πολέμησαν επίμονα με πρωτόγονα όπλα εναντίον πανόπλων εχθρών και απομονώθηκαν τελικώς ως μουσειακό κατάλοιπο στην νήσο Hokkaido. Ίσως οι εχθροί διέγνωσαν την αξία και την σπουδαία τους καταγωγή και θέλησαν να τους αφανίσουν αφομοιώνοντάς τους και φυλετικώς και γλωσσικώς.

Όμως, όπως και στην Ελληνική Μητρόπολη, δεν κατάφερε ο κατακτητής να αφανίση την γλώσσα.

Γυναικείο Κόσμημα των Ainu

Η ανά χείρας μελέτη μας λοιπόν είναι πρωτογενής διερεύνηση της γλώσσας, τα λοιπά δε ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία που περιελήφθησαν, βοηθούν τον αναγνώστη να συμπληρώση την εικόνα από τα γλωσσικά στοιχεία, με χαρακτηριστικά του καθ ημέραν βίου, των πεποιθήσεων και της Κοσμογονίας των Αϊνού, που κι αυτά, παραπέμπουν σε ελληνικές πηγές και δοξασίες.

1 comment:

Anonymous said...

Η Γάγγραινα της Τρομοκρατίας Έχει Πολιτικό Πρόσωπο, και αυτό δεν είναι άλλο από την κοινή Σεχτα Τρομοκρατών ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.

Την έκτη Δεκεμβρίου του 2008 το βρώμικο Μασονικό παρακράτος έβαλε σε εφαρμογή και σε αγαστη συνεργασία με την mossad την ΝSΑ την Τουρκική ΜΙΤ την CΙΑ Και της Αγγλικές Μυστικές υπηρεσίες την Αγγλική Μασονια και την Γαλλική που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα Γεγονότα, το Σχέδιο Χάους και Αναρχίας. Το βράδυ της Έκτης Δεκεμβρίου ο Μασόνος Γιώργος Καρατζαφέρης είχε Συνάντηση σε νυχτερινό μαγαζί με τον Πατέρα του Εβραίου Νικόλα Σαρκοζί, Πωλ Σαρκοζί που είναι εκπρόσωπος της Γαλλικής Μασονιας και είχε παίξει μεγάλο ρόλο στα γεγονότα με τα επισόδεια με τους Λαθρομετανάστες στο Παρίσι, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν ο οργανωτής του Σκηνικού Χάους στην Χωρα μας, ενώ την ίδια ώρα ο Αστυνόμος Πράκτορας της ΕΥΠ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κορκονέας είχε πάρει εντολές να προβεί σε δολοφονία Νεαρού Ατόμου στην περιοχή των Εξαρχείων, ώστε να μπει το Σχέδιο σε εφαρμογή.

Ένα Σχέδιο φθοράς και αναρχίας ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία προς όφελος του ΛΑ.Ο.Σ. Αφού η οποία Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα καταρεύσει πολύ γρήγορα Εντός ενός Έτους καθώς θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει την Κατασταση Χάους καθώς είναι ένα κόμμα Διεφθαρμένο όπως και η Κυβέρνηση της ΝΔ, Εξου και οι συνεχείς δηλώσεις του Καρατζαφέρη στα κομματικά του Στελέχη ότι σε Ένα Χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. Θα κυβερνήσει τον Τόπο, ένα σχέδιο δια να έρθει στην Εξουσία και να δημιουργήσει τις Προϋποθέσεις δια Ελληνοτουρκικό πόλεμο δια να απελευθερώσει την Εβραιοχριστιανικη Κωνσταντινούπολη, που στο Τέλος το Μόνο που επέλθει από αυτή την παραφροσύνη θα είναι η Διχοτόμηση του Αιγαίου και ο Ακρωτηριασμός της Μακεδονίας μας για λογαριασμό των Σιωνιστών που εξυπηρετεί ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις