ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 16 June 2009

makelio: "ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ" ο μισελληνισμος έχει Πρόσωπο.

γράφει ο 'Ελληνας αναγνώστης:

Τα τελεταία χρόνια η πατρίδα μας περνάει την ποιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορία της.

Ανεργία, φτώχεια, ακρίβεια ταραχές στους δρόμους, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Η Ισλαμική λαθρομετανάστευση μέρα με την μέρα διαλύει την χώρα, υποχώρηση στα Εθνικα μας θέματα με σκυφτό το κεφάλι, ο Στρατός διαλυμένος, η Αστυνομία διαλυμένη η παιδεία μας διαλυμένη, οικογένειες διαλυμένες.

Ένα Κράτος μέσα στο ψέμα, ένα Κράτος Μασονικό και όχι Ελληνικό, ένα κράτος Εβραϊκό και Μισελληνικο, ένα Κράτος που μισεί τον Ελληνα, μισεί την κοιτίδα του Πολιτισμού γιατί ο πολιτισμός αυτός είναι λαμπρός και Ελληνικός, και όχι Εβραϊκός.

Η Μασονια σε συνεργασία με τους Ορθόδοξους ιερείς μασόνους από την ίδρυση του Κρατιδίου της Ελλάδος, είχε μια και μόνη αποστολή, να μην αφήσει τους εξεγερμένους Ελληνες να φτιάξουν μια αυτοκρατορία, μια Ελληνική αυτοκρατορία της Επιστήμης και του Πνεύματος, η μασονια ήθελε πάντα τους Ελληνες μικρούς και ανίσχυρους να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, γι αυτό από την σύσταση του πρώτου κρατιδίου ξεφύτρωσαν σε όλες της μεγάλες πόλεις ξενόφερτα μασονικα τάγματα.

Μασονικα Τάγματα που ήταν φορείς διαφθοράς, αυτή την διαφθορά την πέρασαν και στους εκάστοτε πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες από την ίδρυση μέχρι σήμερα σε αυτό το Ελληνοφωνο κρατίδιο.

Η Σημερινή πολιτική και θρησκευτική διαφθορά έχει πατρότητα, και δεν είναι άλλη από την Ξενόφερτη Εβραϊκή Μασονια, κανένας πολιτικός δεν γίνεται βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, αν δεν είναι μέλος της Μασονιας.

Κανείς δεν γίνεται Αρχηγός του στρατεύματος αν πρώτα δεν έχει περάσει τα σκαλοπάτια της Μασονιας, Κανένας δεν γίνεται αρχηγός της Αστυνομίας αν πρώτα δεν γίνει μέλος μασονικόυ τάγματος, Κανείς δεν γίνεται Αρχηγός της Πυροσβεστικής αν πρώτα δεν έχει δώσει όρκο στην Στοά.

Τότε μην σας κάνει εντύπωση γιατί δεν αντιδρούν όλοι αυτοι. γιατί αυτή η δειλία απέναντι στην Τουρκία; γιατί δεν συλλαμβάνουν τους γνωστούς αγνώστους; γιατί καίγονται τα δαση μας; γιατί πολύ απλά αφού υπηρετούν την μασονια και δίνουν όρκο μέχρι θανάτου στο όνομα του Εβραιομογγολου Χιραμ, περιμένεις εσυ Ελληνα πατριώτη να σε σώσουν αυτοί οι άθλιοι προδότες;

Μια άθλια μασονια που υποδύεται με Ελληνικό πρόσωπο και όταν βγάλει την μάσκα τότε φαίνεται το Εβραϊκό της αποκρουστικό προσωπείο της.

Ελληνες στην δικιά μας εξέγερση στην Εξέγερση των Ελλήνων και όχι των μογγολών, ο στόχος είναι ένας οι μασόνοι και οι στοές τους, μόνο τότε θα απαλλαγούμε από αυτή την Σιωνιστικη μισελληνικη γάγγραινα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο του εβραιομογγόλου Χιράμ, αλλά και κάθε μασονικός ναός "στοά" είναι μια μικρογραφία του ναού του Σολωμόντα με τις στήλες BOAZ και JACHIN,ενώ στις συνεδρίες τους ασκούν εβραική καμπαλιστική μαγεία.
Τα δήθεν ελληνοπρεπή και τις ελληνικές σημαίες τις βάζουν μόνο για ξεκάρφωμα.
Το πιο τραγελαφικό όμως είναι ότι οι μεγάλες ανατολές ΜΤΜ της ελλάδος υπακούουν ιεραρχικά σε αυτές της Τουρκίας ενώ το έδαφος τους θεωρείτε Αγγλικό έδαφος.

1 comment:

Anonymous said...

ΛΑ.Ο.Σ. ο δούρειος ίππος της Ανθελληνικής Εβραϊκής Μασονιας στην Ελλάδα.

Κίνδυνος συνταγματικής εκτροπής της Ελλάδος, και Νέας Εθνικής Καταστροφής κατά τα πρότυπα της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 απο την Εβραϊκή Μασονια δια μέσω του Γεωργίου Καρατζαφέρη.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα περισσότερα ΜΜΕ προωθούν συστηματικά, το κόμμα του Πράκτορα της Αγγλικής αλλά και Γαλλικής Μασονιας Γεωργίου Καρατζαφέρη, δεν υπάρχει δελτίο και εκπομπή που να μην γίνεται δεκτός ο ίδιος και οι Μασόνοι υποψήφιοι του. Μάλιστα υπάρχουν εκπομπές επί μόνιμου βάσεως που προωθούν συστηματικά το εν λόγο μασονικό κόμμα κατά προκλητικό τρόπο.

Η Μασονια παίζει το μεγάλο της χαρτί για να διαλύσει αυτό τον Λαό και αυτή την Χώρα, και για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να κατασκευάσει ένα ψευτοπατριωτικό κόμμα ένα κόμμα μαριονέτα που θα εξαπατήσει του Ελληνες και να το παρουσιάσει ότι είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για να βγούμε από τα αδιέξοδα.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μια πρωτη αφορμή.

Και αυτή η αφορμή ήρθε την νύκτα της 6 Δεκεμβριου με την δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, το ίδιο βράδυ και την ίδια ώρα της δολοφονίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δεξίωση σε νυκτερινό μαγαζί προς τιμή του Γαλλοεβραιου πατέρα του Νικόλα Σαρκοζι, Πωλ Σαρκοζι ( υπάρχουν πληροφορίες ότι υποκινητές και σχεδιαστές της εκτέλεσης του Γρηγορόπουλου ήταν η Γαλλική, η Αγγλική Μασονια, Και η Μ16 σε πολύ στενή συνεργασία με το εδώ κλιμάκιο της Μοσάντ και της CIA που δια μέσω πρακτόρων προδοτών της ΕΥΠ όπλισαν το χέρι του Αστυνομικού που ανήκει στο στενό κύκλο των πρακτόρων συνδικαλιστών της ΕΥΠ που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ) και ήταν εις γνώση του Μασόνου προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Η Πρώτη πράξη ήταν το χάος και αναρχία, ο στάτος ήταν στα στρατόπεδα και η αστυνομία είχε κρυφτεί, αλλά οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Ήταν σε πρώτη μετάδοση να ρίχνουν κατάρες στο Μασονικό Κράτος που δεν αντιδρά.

Πολλοί τότε ψηφοφόροι κύριος των μεγάλων κομμάτων που έιχαν απελπιστεί από την κατάσταση χάους και αναρχίας (που έντεχνος κατασκεύασαν οι Μασόνοι μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες) Άρχισαν να καλοβλεπουν το ΛΑ.Ο.Σ. Ως Σωτηρία, έξω οι Μασόνοι έβλεπαν ότι το εγχείρημα τους άρχισε να βγάζει τους πρώτους καρπούς.

Την άνοιξη ο Μασόνος πρόερος του ΛΑ.Ο.Σ. είχε ανεβάσει την ρητορική του κατά της Κυβέρνησης λέγοντας το καταπληκτικό στις τοπικές του κόμματος του, ότι σε ένα χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι κυβέρνηση, (Αλήθεια από που έχεις πάρει εγγυήσεις ότι θα είσαι κυβέρνηση σε ένα χρόνο άθλιε Μασόνε;;;).

Η Δεύτερη προσπάθεια ενίσχυσης του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν με την υποκινούμενη εξέγερση των Μουσουλμάνων τον Μάιο στην Αθήνα (λίγες μέρες πριν της Ευρωεκλογές) από πράκτορες της Μοσάντ που υποκίνησαν τους αριστερούς πράκτορες τους Εν Ελλάδι ώστε αυτοί να ξεσηκώσουν με την σειρά τους τους Μουσουλμάνους ( και οι οποίοι ετοιμάζουν και νέα και ποιο μεγάλη προβοκάτσια προσεχώς) ώστε να προκαλέσουν μεγάλη αγανάκτηση στον Ελληνικό Λαό και να τον εκτρεψουν εις το μόνο κόμμα που έχει πατριωτικό ψεύτικο μανδύα (εξου και το άνω των επτά μονάδων ποσοστό του).

Ο Σκοπός της Μασονιας δια μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο διακαής πόθος των Εβραιομασόνων Δια έναρξη Ελληνοτουρκικού πολέμου δια την απελευθέρωση την Χριστιανοεβραϊκης Βυζαντινης Κωνσταντινούπολης.

Ένα σχέδιο ακριβώς το ίδιο με τον πόλεμο που οδήγησε τον Ελληνισμό στην Μικρασιατική Καταστροφή, μόνο που το νέο σχέδιο αυτό που είναι εν εξέλιξη θα είναι ποιο οδυνηρό για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις