ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 8 January 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΆΓΙΟ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«ΌΣΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ Τ' ΑΨΥΧΑ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ»



Αυτός ήταν ο Ορθός Λόγος" των Αρχαίων Πατέρων, Γιγάντων του Πνεύματος, που κατά την πονηρή και πουτανα Ορθοδοξίαν ... "οι σοφοί των Αθηνών εμωράνθησαν".



Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία επινόησαν τον Δούρειο Ίππο του Χριστιανισμού για να τον πωλησουν ως «φιλέλληνα» στους Έλληνες ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατια υπέκλεψαν από την θρησκεία Διός το Δωδεκάθεο και το επαναπωλησαν στους Έλληνες με περιτύλιγμα – συσκευασία τους «δώδεκα μαθητές του Χριστού» και τις «δώδεκα Φυλές του Ισραήλ», θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Ελληνική Θρησκεία ανεγνώριζε τον Μονοθεϊσμό του Άγνωστου Θεού (Συμπαντικού Νοήμονος Οργανισμού) ή Φάνη ή Φαν ή Φαινόμενου (μέσω ορατής Ύλης), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ αλλά ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που χρησιμοποιούσαν τον αριθμό «12» συμβολικός για να εκφράσουν τον σεβασμό τους προς τους Φυσικούς Νόμους των Ενδοκοσμικων Δωδεκαεδρων (Θεμελιώδης Γνώση Κανονικών Στερεών προς Κατανόηση Ενιαίων Επιστημών), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ διότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ειδικά «θαυματουργά» αγάλματα μεταξύ των αγαλμάτων του ιδίου συμβολικού θεού, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους εβραιοχριστιανους που αποδίδουν ειδικές θαυματουργικές ιδιότητες στο … εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Τήνου, τύπου «εισαγωγής» των GLUXBERGERS, δηλαδή σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με νοημοσύνη αμοιβάδας ή κωλοβακτηριδιου…. ,θα σας το μάθουμε ομοίως.
Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα θρησκεύματα του πλανητου είναι εικονικές αντιθέσεις ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός – Εβραϊσμός – Βουδισμός – Ταοϊσμός κλπ.).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο ορος «Παγαν» ή «Παγανιστής» προέρχεται από την Απολλώνια Προσφώνηση «ιηιε Παιαν» («ιηιε ΠαFαν» με δίγαμμα), προς τιμή του «υποθεου» (υπό τον Ένα Άγνωστο Θεό) Ήλιου, ως ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ του φωτοβόλου Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα ονόματα των Δώδεκα Θεών του Όλυμπου συμβόλιζαν ταους 12 και όχι 9 Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, θα σας το μάθουμε ομοίως.
Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο εβραιοχριστιανισμος ΣΥΣΚΟΤΙΣΕ το φωτοβόλο Ελληνικό Πνεύμα, μέσω πλαστών αμαρτημάτων και πλαστών ενοχών εδραζομενων στο συναίσθημα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα σας το μάθουμε ομοίως. Με διανοητική και πολεμική βία.


1 comment:

Anonymous said...

Συνέχισε τις αποκαλύψεις Αγαπητέ !
Συμφωνώ ότι η περίοδος της Σωκρατικής Διαλεκτικής θα πρέπει να δώσει την θέση της στην Σπαρτιατική τακτική !
Η πλειοψηφία του Νεο-έλληνα είναι υπνωτισμένη και υποταγμένη στα Ραβινικά παραγγέλματα !!!
Γεννηθήκαμε και είμαστε ΕΔΩ ώστε το Ψέμα η Αδικία και το σκοτάδι να ολοκληρώσουν την Θητεία τους !


V P X

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις