ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 17 January 2010

Η λύση για τον οικονομικό απεγκλωβισμό της Ελλάδος είναι ΜΙΑ

Το μόνο που μένει για τους Έλληνες πλέον για να μην αναγκαστούν να παραδώσουν αμαχητί την Ελλάδα μέσω κατασχέσεως, δεν είναι να πάρουμε από τους Γερμανούς τα χρωστούμενα ήτοι της αποζημιώσεις από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο που δήθεν μας οφείλουν οι Γερμανοί, διότι την δεκαετία του 60 ο Καραμανλής ήθελε να στείλει 300.000 χιλιάδες εργάτες στην Γερμανία και όταν οι Γερμανοί αρνήθηκαν (και ελάτε τώρα οι Ναζιστές και Φασίστες να πείτε ότι δεν ήταν ορθή η άρνηση των Γερμανών), τότε πήγε η κυβέρνηση του Καραμανλή να διαπραγματευτή και παραιτήθηκε από κάθε είδους αξίωση των αποζημιώσεων για να επιτρέψει ο Καγκελάριος να δεχτούν τους Έλληνες εργάτες. Δηλαδή όλη αυτοί που φωνασκούν για τις αποζημιώσεις η είναι δόλιοι η δεν γνωρίζουν ότι ο ελληνοεβραιος Καραμανλής είχε υπογράψει παραίτηση επί των αποζημιώσεων από τότε!! Και έτσι με έναν σπάρο δυο τρυγόνια οι εβραίοι…. και έδιωξαν τα ελληνικά χέρια και δεν πήραν φράγκο σε αντίθεση με τους εβραίους μέσω του παραμυθιού των 6.000.000 νεκρών εβραίων (60.000 ήταν και αυτοί ελληνογενής της Μικρας Ασίας).

Έτσι μας δουλεύουν οι εβραίοι και τρέχετε και τους εξυμνείτε από πάνω..

Λοιπόν από το 1974 και μετά οι ελληνοεβραιοι και μασόνοι έχουν καταχραστεί πάνω από 700 Τρις δρχ. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_9802.html και επειδή οι ως άνω απατεώνες εκτός του ότι τα έχουν κάνει καράβια , κανάλια εφημερίδες, κόμματα κλπ κλπ , το ρευστό το χρήμα το έχουν σε ξένες τράπεζες εκτός Ελλάδος. Ε! με αυτά τα δεδομένα το μόνο που μένει είναι να τους συλλάβουν όλους αυτούς και τους συγγενείς τους, να κατασχεθεί η περιουσία τους και να ανοίξει το Γουδί για να εκτελεστούν αυτοί και οι οικογένειες τους αν και εφόσον δεν δεχτούν να φέρουν πίσω τα χρήματα που λήστεψαν. Μόνο αν τα φέρουν όλα πίσω, ακόμα και τις επιχειρήσεις τους από μογγολικά κράτη, θα γλυτώσουν την εκτέλεση.

Έτσι με αυτά τα χρήματα θα είναι εφικτό να πληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος που αυτοί οι απατεώνες δημιούργησαν και άφησαν τον Έλληνα να πεθαίνει ήτοι το πολύ πολύ να εργάζεται ως γκαρσόν ήτοι σαν υπηρετικό προσωπικό των εβραίων.
Και επειδή τα ανωτέρω χρήματα δεν θα φτάσουν ώστε να πληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος και θα μείνει ένα μικρό ποσό απλήρωτο, αυτό το ποσό θα πληρωθεί με ένα μικρό μέρος του Ορυκτού Πλούτου της Ελλάδος.
Αυτά πρότεινε η Ο.Ε.Α. στα τελευταία κείμενα της. Όταν παρέλαβαν τα κείμενα της οι τρεις Εξουσίες, μετά από μια εβδομάδα υπήρξε και η πρώτη αντίδραση από το τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/01/blog-post_5942.html
Το επιμελητήριο μίλησε! Τώρα αν οι ελληνοεβραιοι και μασόνοι πολιτικοί δεν πράξουν τις ως άνω λύσης απεγκλωβισμού της Ελλάδος από το οικονομικό αδιέξοδο, ας αυτοκτονήσουν καλύτερα!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις