ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 11 January 2010

Σκυλάκια των Μογγολοεβραιων μέσω πνευματικής αφασίας οι Έλληνες

Λύστε και την εξίσωση στο τέλος της παρούσης

«Πειθομενοι τοις κεινων ρημασι» ανοίξαμε όσα Αρχεία Ορθού Λόγου δεν είχαν καεί από ιουδαιομουσουλμανους στην Αλεξάνδρεια και από ιουδαιοχριστιανους του Βυζαντίου στην Ακαδημία του Πλάτωνος . Διαπιστώσαμε με απογοήτευση ότι απέμειναν μόνον όσα το ιουδαιοχριστιανικο κατεστημένο επέτρεψε να κυκλοφορούν, ώστε να μπορεί να τρέφει τον ψευδοπολιτισμο του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ με ολίγα στοιχεία Ορθολογιστικής Επιστήμης, δίκην σταγονόμετρου, ώστε να δημιουργεί τεχνολογία που θα του επέτρεπε να ασκεί εξουσία. Πέραν τούτου ουδέν Διαπιστώσαμε όμως ότι το ίδιο κατεστημένο έχει επιτρέψει να κυκλοφορούν και άλλα Αρχεία από τα οποία δεν αντλεί τίποτε το χρήσιμο για την τεχνολογία του, αλλά τα χρησιμοποιεί συστηματικά και σταθερά για να αποδείξει ότι «οι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες», ότι «οι Έλληνες ήταν μυθομανείς ηλίθιοι», ότι «οι Έλληνες υστερούσαν πνευματικά και ήταν δεισιδαίμονες», ότι «οι Έλληνες δεν γνώριζαν τον Ένα αληθινό Θεό», ότι «οι Έλληνες έπλασαν ανθρωπόμορφους θεούς ανύπαρκτους», ότι «οι Έλληνες επομένως δεν είχαν υποδομή να δημιουργήσουν πολιτισμό και ο πολιτισμός τους είναι αβαθής, ηλίθιος, ελαττωματικός, ανεπαρκής, πλαστός, ανίκανος να εκπαιδεύσει, ανίκανος να δώσει ψυχική ανάταση, ανίκανος να πει την αλήθεια για τον άνθρωπο, για τις επιστήμες, για τις Τέχνες, για το υπερβατικό θειο, για το Σύμπαν, για όλα.

Και επομένως ο ελληνικός πολιτισμός πάει στο καλάθι των αχρήστων, και ιδρύουμε Ανώνυμη Εταιρία παραγωγής «πολιτισμού» με τίτλο «Ιουδαιοσοσιαλιστικος Χριστουλης Α.Ε.», και προωθούμε MARKETING TV με σλόγκαν «εδώ ο καλός πολιτισμός- παπαρα, για περάστε παρακαλούμε δια της βίας».

Αλλά ασπονδως προσφιλείς και απαισιως αγαπητοί και διεστραμμένοι Ιουδαίοι, ΑΛΛΑ, η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ και η Ησιόδεια ΘΕΟΓΟΝΙΑ που αφήσατε να επιζήσουν, μόνο και μόνο για να τις χρησιμοποιείτε για διακωμώδηση και μείωση και εξευτελισμό του ελληνικού πολιτισμού, αυτή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΓΟΝΙΑ, σαν αποθέωση της Ειρωνείας, θα γίνει ο τάφος του ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΛΟΓΟΥ και του ψευδοπολιτισμου που ιδρύσατε.
Διότι «ουδέν καλόν αμιγές κακού», που σημαίνει ότι δεν υπολογίσατε σωστά τον κίνδυνο που διατρέχατε αν κάποιος η κάποιοι κατόρθωναν να αποσυμβολισουν και να ερμηνεύσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, μέσω ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Ούτε εσείς Κύριοι των «ελληνικών τεκτονικών στοών» εξετάσατε ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Εμείς όμως το εξετάσαμε. Γιατί ήταν αδύνατο να δεχτούμε ότι τα ιερατεία – Πανεπιστήμια που έτρεφαν κορυφαίους Ορθολογιστές σαν τον Αριστοτέλη και τον Πυθαγόρα, έτρεφαν και «ηλίθιους» Ησίοδους και Αισχύλους.
Εδώ αρχίζει Κύριοι η «διανοητική ακροβασία» της Ο.Ε.Α., και παρακαλούμε εκ των προτέρων να μην την επιχειρήσετε μόνοι σας, γιατί ο αγύμναστος εγκέφαλος σας δεν «ισορροπεί» σε τέτοια εγχειρήματα, με αποτελέσματα οδυνηρά για την πνευματική σας υγεία. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

Τα κείμενα της Ο.Ε.Α. , εκείνα που έχουν αποκωδικοποιήσει τα γενοκτονικα προγράμματα της «Αγίας (εγκληματικής) Γραφής» εναντίον Ελλήνων και γενικός της λευκής και μαύρης φυλής, όπως αυτό http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html , έχουν δοθεί σε καθηγητές θεολογίας πανεπιστημίων, σε Αρχιεπισκοπές και Μητροπόλεις ορθόδοξων, σε «Ιερές» Μονές ορθόδοξων νέο – ημερολογιτών και παλιό – ημερολογιτών. Όλοι οι ανωτέρω έμειναν άφωνοι (όσοι από τους οποίους είναι Έλληνες διότι υπάρχουν και πολλοί στημένοι εβραίοι και πράκτορες) και μέχρι σήμερα αποφεύγουν να σχολιάσουν και να χαρακτηρίσουν έστω, τα κείμενα αυτά ως «αιρετικά» η ως «απαράδεκτα..». Η ψυχολογική καταστήσει των ανωτέρω κρέμεται από μια κλωστή έως ότου καταρρεύσουν πνευματικά και ψυχολογικά. Το ποιο βασανιστικό ερώτημα για τους ίδιους είναι το «πώς θα πουμε την αλήθεια στο Ποίμνιο»!!!

Λυστε την απλη εξίσωση:

Πως γίνεται η εβραϊκή μπουρδελοθρησκεια και η εβραϊκή (ανύπαρκτη) ιστορία να καλύπτει όλη την ύλη της Γ΄και Δ΄ δημοτικού και το 1/3 της ύλης της Ε΄ και Στ΄ τάξης και η ελληνική μυθολογία να διδάσκεται ΜΟΝΟ στο πρώτο τετράμηνο της Γ΄ τάξης;
Πως γίνεται να προωθούν την εβραιλα στα σχολεία και από την άλλη να έχουν επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις τους με σκοπό την πλήρη εξαφάνιση της Ελληνικής Ιστορίας, της Ελληνικής Προϊστορίας, της Ελληνικής Μυθολογίας και το κάθε τι Ελληνικό από τα θρανία των σχολείων;

Αντιλαμβάνεστε τώρα τα αυτονόητα; Αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι; Αντιλαμβάνεστε ποιον πολεμά ο Σιωνισμός μέσο του Σορου και της παρέας του, άπαντες πιόνια-μαριονέτες - ζόμπι; Αντιλαμβάνεστε πόσο κορόιδο πιάστηκε ο Έλληνας τώρα; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΥΓ
Επαναλαμβανουμε:
Είναι πραγματικά θλιβερό από τη στιγμή που οι νεοέλληνες έχουμε στα χέρια μας ένα υπέροχο δώρο που ειναι η ελληνική γραμματεία μας (όση από αυτή δεν κατέστρεψαν) με συγκεντρωμένη την σοφία των αρχαίων πατέρων προγόνων μας που είχαν λύσει στην κυριολεξία όλα τα υπαρξιακά προβλήματα του ανθρώπου, όλα τα προβλήματα φυσικής δομής του σύμπαντος κόσμου, όλα τα προβλήματα λογικης-μαθηματικών, όλα τα προβλήματα περί ψυχής, όλα τα προβλήματα περί φιλοσοφίας, με αποτέλεσμα μοντέρνοι φιλόσοφοι να "καταριούνται" τους έλληνες επειδή δεν άφησαν τίποτα να ανακαλυφθεί από αυτούς, παρόλο αυτά οι νεοέλληνες να είναι ακόμα αποκοιμισμένοι από την "δρακονιανή μάγισσα κίρκη" και να μην απαιτούν την υποχρεωτική διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και της αρχ.ελληνικής γραμματείας από το δημοτικό και αντίθετα να επιμένουν να καθοδηγούνται από τα γενοφάσκια τους από πενιχρές Κινεζομογγολικές θεολογικές διδασκαλίες εβραίων Θεών γενοκτόνων τους, καθοδηγούμενες με τη σειρά τους από εβραιοτεκτονικές στοές και ιερατεία που σε ανώτατο επίπεδο αποκωδικοποιούν την προσχηματική θεολογία σε στυγνές φάσεις γεωπολιτικής (με κωδικούς 666,777,888) με σκοπό τη γενοκτονία Πελασγών πλανήτου και την επικράτηση μιας χριστιανοσοσιαλιστικής ισοπεδωτικής ενιαίας παγκοσμιοποιημένης νεκρής κοινωνίας στην καλύτερη περίπτωση ή στη χειρότερη την πλήρη γενοκτονία και των λευκοκίτρινων σχιζοφυλετικών μπάσταρδων και την επικράτηση μόνον των Κίτρινων δρακονιανών Κινέζων και Κορεατών κατά τον Αρμαγεδώνα ή 3ο Π.Π.Το ότι δεν γίνεται τίποτα με τους νεοέλληνες διαπιστώθηκε εδώ και καιρό και πολύ νωρίς από την οεα. Εμείς οι ελάχιστοι απλώς επιμένουμε ουτοπικώς διότι τουλάχιστον αρνούμεθα να πέσουμε άκαπνοι και τραγουδώντας ως ηλίθιοι τζίτζικες λίγο πριν την προσχεδιασμένη γενοκτονία και εκμηδένιση μας.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις