ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 19 January 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΕΞΩ ΕΡΠΟΥΝ

Ειδικά για τον κρυπτόμενο αρουραίο ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ή αλλιώς «ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ», ειδικά για αυτόν η Ο.Ε.Α. θέτει ένα τρίτο ερώτημα. Το ερώτημα είναι:
Με ποιους συνεργάστηκε μέσα στην «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ώστε τμήμα της «ΚΥΠ-ΕΥΠ» να στείλει ένοπλους άνδρες στο σπίτι και στο γραφείο του Σπυρόπουλου δήθεν για να φυλάγουν τον Σπυρόπουλο από επίθεση άλλου συλλόγου που διεκδικούσε τον τίτλο του «ΠΑ.ΣΥ.Α.».
Οι χαμηλόβαθμοι της ΚΥΠ οι οποίοι πληροφορούν την Ο.Ε.Α. λέγουν άλλα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Λέγουν δηλαδή ότι: η ένοπλη ΑΣΠΙΣ αποτελείται από επιλεγμένους ένοπλους της «ΚΥΠ-ΕΥΠ» και ότι όλη αυτή η ιστορία στήθηκε με τον ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ και τον Σπυρόπουλο ως εξωτερικούς συνεργάτες της «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ώστε οι άνδρες της Ο.Ε.Α. να συμμετέχουν σε αυτό το έργο της ένοπλης φύλαξης του Σπυρόπουλου και να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα τους στους εκεί φυλάγοντες ήδη ένοπλους της «ΚΥΠ-ΕΥΠ» με το ψευδώνυμο των ανδρών της ένοπλης ασπίδος.
Προειδοποιούμε τους έλληνες και τις ελληνικές οργανώσεις ότι πρέπει να προσέχουν διότι η «ΚΥΠ-ΕΥΠ» μέσω των Σπυρόπουλων των Αντιμετατρόνηδων και των Εύμολπων ως εξωτερικών συνεργατών της «ΚΥΠ-ΕΥΠ» χρησιμοποιεί ύπουλες μεθόδους όπως αυτή η οποία αναφέραμε δια τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ελλήνων πατριωτών.
Το ερώτημα που θέτουμε στον ταλαίπωρο Κυπατζή ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ είναι το εξής:
Έως πότε ρε παλιοτόμαρο θα προδίδεις την Ελλάδα;
Παίζοντας το ρόλο του Κυπατζή τη μια φορά και την άλλη φορά παίζοντας το ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ, δηλαδή του ναζιστή ο οποίος είναι τάχα εναντίον των σιωνιστών της «ΚΥΠ-ΕΥΠ».
Το ερώτημα τελείωσε και καλείτε ο εν λόγω αρουραίος πριν δώσει απάντηση και στην Ο.Ε.Α. και στον ελληνικό λαό να απαντήσουν όλοι μαζί οι αρουραίοι εις τα προηγούμενα 6 ερωτήματα τα οποία θα τα επαναλαμβάνουμε έως ότου τα απαντήσετε:
1) ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΙΠΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΠΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

2) ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.;
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.
ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ;

3) ΓΙΑΤΙ ΕΥΜΟΛΠΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ Ή «
MATARON» ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ http://www.youtube.com/user/etherodromos, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΤΑΝIΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ “NAER MATARONH’ “NEAR METATRON” ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ “DEATH METAL” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΙΚΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ;

4) ΓΙΑΤΙ ΕΥΜΟΛΠΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΗΘΙΚΩΣ, ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ – ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΣΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ;

5) ΓΙΑΤΙ ΑΔΟΛΦΕ ΧΙΤΛΕΡ ΨΕΥΔΟΝΑΖΙΣΤΗ ΚΥΠΑΤΖΗ, ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ;

6) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΗΡΕΣ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΝΟΘΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Μετά από το κλύσμα που έφαγαν από την Ο.Ε.Α., ο αρουραίος ελεεινός προδότης και καραδαιμονισμένος Σπυρόπουλος επιμένει και επαυξάνει αφήνοντας μας ένα εμετικό σχόλιο εναντίον του Σταύρου Λαλα. Επίσης τα ίδια εμετικά γράφει και στον χάρτινο πύργο «ΠΑ.ΣΥ.Α.» :
«ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ» ΤΗΣ CIA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ-CIA ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ CIA_ΑΛΗΘΕΙΣ-CIA_ΦΑΙΕΣ-CIA_ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ (?) KAI ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΓΡΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ?

Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ Ο ΟΕΑ-ΟΕΑ (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ) ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΥΡΟΣ ΤΟ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:
http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-08-27_24-00.htm

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΒΟΛΟΣ:
http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/01/01/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-01-01_00-00.htm#plohghsh_05
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
6972571421 – 6972571421
Το έρπων σκουλήκι Σπυρόπουλος με λίγα λόγια μας λέει ότι το ευχαριστήθηκε μέσα από την καρδιά του όταν έβλεπε τον Σταύρο Λαλα να σαπίζει μέσα στην φυλακή γιατί του άξιζε και ότι τελικά ο εβραίος Μητσοτάκης Μπεν Σαλομ της ΝΔ ήταν απλά το θύμα της υπόθεσης διότι πιάστηκε κορόιδο από τον προδότη Σταύρο Λαλα!!! Πόσο γαμηση σηκώνεις Σπυρόπουλε ξέρεις; Θα το μάθεις στο πολύ πρόσφατο μέλλον εσύ και οι συμπαραμαρτυρουντες.
Μάθε λοιπόν Σπυρόπουλε και οι συμπαραμαρτυρουντες ότι ο Σταύρος Λαλας είναι στην συλλογική ψυχή των Ελλήνων ένας Ήρωας μαχητής που έπεσε πάνω στο καθήκον και ότι έκανε το έκανε για την ΠΑΤΡΙΔΑ από αγάπη σε αυτήν και μέσα από τα σπλάχνα του.
Πως βρε παλιοπουστα Σπυρόπουλε κρίνεις ότι οι πληροφορίες του Σταύρου Λαλα είναι μαύρες; Μας έγινες και αναλυτής απόρρητων πληροφοριών μυστικών υπηρεσιών; Θα μας πεις ποιο είναι το Τίμημα να κατηγορείς εκ του ασφαλούς με την κάλυψη της σιωνιστικής ΚΥΠ-ΕΥΠ (κλιμάκιο Mossad-CIA εντός της υπηρεσίας) τον Σταύρο Λαλα και συνάμα αφήνεις τους προδότες στο απυρόβλητο γαμημένε και δαιμονισμένε Σπυρόπουλε, που πήγαινες στην Ασφάλεια στον ίδιο τον Σφακιανάκη σαν καμιά αδελφή και ρωτούσες αν επιτρέπετε να ανεβάσεις κείμενα Ο.Ε.Α. φοβούμενος μην σε κλείσουν φυλακή και έρχεσαι τώρα θρασύδειλε και βρίζεις τον Ήρωα Σταύρο Λαλα ο οποίος σάπιζε για 14 ολόκληρα χρόνια στην φυλακή; Πόσα κιλά συνειδητός προδότης και λεσβιομαλάκας είσαι; Το ότι αυτά τα αίσχη που γράφεις σου τα υπαγορεύουν οι εβραιοδουλοι του κλιμακίου της σιωνιστικής ΕΥΠ, είναι πασιφανές διότι αυτά τα κείμενα που ανάρτησες εναντίον του Ήρωα Σταύρου Λαλα, όπως πληροφορούμαστε από την Ο.Ε.Α. και όπως φαίνεται ακόμα και από έναν άπειρο παρατηρητή, είναι γραμμένα ΕΜΦΑΝΩΣ σε υπηρεσιακή γλώσσα και ορολογία τις οποίες εσύ αγνοείς ως ανειδίκευτος εξωτερικώς χαφιές – συνεργάτης της ΚΥΠ-ΕΥΠ. Και εφόσον μιλάτε και σπιλώνετε τον Ήρωα Σταύρο Λαλα, αναρτήστε αμέσως στο διαδίκτυο αυτά τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία δήθεν αποδεικνύουν την δήθεν προδοσία του Έλληνα Ημίθεου Σταύρου Λαλα.
Αν δεν ήταν ο Λαλας να δίνει πληροφορίες για σχεδόν 10 χρόνια όχι μόνο για το σκοπιανό αλλά και όλες τις θέσεις των υποβρύχιων και των δυνάμεων των αεροναυτικών των Τούρκων μπορεί να είχαμε εμπλακεί σε πόλεμο και να χάναμε εδάφη και να χάναμε και τη Μακεδονία. Για αυτές τις «ασήμαντες» πληροφορίες μιλάτε ρε καραπροδοτες του κερατα; Δηλαδή μας λέτε ότι αυτές τις πληροφορίες ήταν άχρηστες και ζημιογόνες για την Ελλάδα και ο Σταύρος Λαλας ένας προδότης! Όχι σκουλήκια! Εσείς είσαστε προδότες και πουστάρες σε σώμα και ψυχή, άνανδρα αποβράσματα και όχι ο Ήρωας Σταύρος Λάλας.
Και έτσι αποδεικνύεται ότι πάντα οι χαμερπείς τιποτένιοι πουστηδες ανθρωπισκοι σαν τον Σπυρόπουλο και τους συμπαραμαρτυρουντες πάντα βάλουν ως κομπλεξικοί εναντίον των φύσει ανωτέρων τους και εναντίον όσων δεν μπορούν να αμυνθούν ώστε να φανούν ότι είναι κάποιοι και δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή μηδενικά! Ναι! Αυτά τα μηδενικά είναι εκείνα που με την πρώτη τουφεκιά θα το βάλουν στα πόδια για να κρυφτούν την στιγμή που «αμόρφωτοι» Έλληνες θα χύνουν το αίμα τους για την Πατρίδα! Μετά τις μάχες βέβαια, αυτοί οι άνανδροι θα βγαίνουν από τις τρύπες τους και θα αρχίσουν να κρίνουν και να λασπολογούν εναντίον αυτών των «αμόρφωτων» και μη, που έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα.
Βρε γαμημένε παλιοπουσταρα κρυπτομενε αρουραίε Εύμολπε που με αποκαλείς αμόρφωτο. Με το να με λες «αμόρφωτο» ρε σκουλήκι, δεν βρίζεις μόνο εμένα αλλά χιλιάδες άλλους «αμόρφωτους» οι οποίοι είχαν ένα σώμα και το έδωσαν και για την Ελλάδα ώστε να δύνασαι σήμερα εσύ αχάριστε προδότη και να βρίζεις αυτούς που θυσιάστηκαν για όλους μας, δηλαδή την αιτία της υπάρξεως σου, τους Ημίθεους Έλληνες Ήρωες όπως τον Ηλιακη, Σολωμό και Λαλα! Εσύ το σπουδαγμένο στην Αμερική γενιτσάρικο ναζιστικό πουστρονι , θα μας πεις πως σε ξέσκιζαν πατόκορφα οι Νέγροι του αμερικανικού ΝΒΑ η να το πούμε εμείς;
«Μορφωμένο» αποσκατο της κοινωνίας, Εύμολπε και συμπαραμαρτυρουντες, θα μας πείτε τι έχετε κάνει εσείς για την Ελλάδα; Εγώ παραδέχομαι τα ελληνικά δεν τα ξέρω. Εσείς οι μορφωμένοι γιατί δεν γράψατε κανένα επαναστατικό κείμενο εναντίον των ελληνοεβραιων και μασόνων προδοτών των τριών εξουσιών ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και εναντίον των κομμάτων- συντριμμιών της ελλάδας και εναντίον των ελληνοεβραίων και μογγόλων ηγετών τους; Διότι είστε μια ζωή ανάρχιδοι.
Και τώρα η έκπληξη… όχι της Ο.Ε.Α. αλλά του ιστολογιου. Όπως αποκαλύψατε τα ονόματα μας εμένα τον Παπανακο και τον Ζουρνατζή της ιστοσελίδας «ΠΕΡΣΕΥΣ» στην Ασφάλεια με σκοπό την εξαφάνιση των επαναστατικών κειμένων της Ο.Ε.Α. εναντίον ελληνοεβραιων και προδοτών μασόνων από το διαδίκτυο, έτσι λάβαμε μέσω e-mail τα πλήρη στοιχεία του Εύμολπου. Σοφή τελικά η παροιμία που λέει «ρόδα είναι και γυρίζει»!
Αυτό σημαίνει ότι στο πολύ κοντινό μέλλον θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε συγγενής γνωστούς και φίλους των Ηρώων Ηλιακη, Σολωμό και Λαλα αλλά και τα «σιδερικά» μικροκύματα και νετρίνο της Ο.Ε.Α. τα οποία θα βρίσκονται συνεχώς εστιασμένα πάνω σας για να σας προσφέρουν απεριόριστες ώρες πονοκεφάλων ταχυκαρδίας και κρύου ιδρώτα για αυτό που σας περιμένει ως αντίτιμο για την εργολαβική σας προδοσία εναντίον της Ελλάδας και των ηρώων της.
Τέλος
ΥΓ
Η ως άνω συμμορία ενώ βρίζει την Ο.Ε.Α., μεταφράζει τα σχετικώς πιο ήπια της κείμενα στα αγγλικά!!! Τα συμπεράσματα δικά σας ..
ΥΓ
Και αυτό σχόλιο του Σπυρόπουλου είναι
«ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΤΕ Ε?»

3 comments:

BillyellasAZ(ellasAZ) said...

Αν καί δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο Σπυρόπουλος φίλε ΕΛΛΗΝ, παραδέχομαι το θάρος και τον τρόπο πού μιλάς σε αυτούς τούς ανθέλληνες, αυτά τα υποκείμενα πού βρίζουν τούς ήρωες μας, όπως τον μεγάλο πατριώτη Σταύρο Λάλα. Μπράβο σου!!

Anonymous said...

ανεγκέφαλοι κατάσκοποι στυλ θου βου λαλα που χρησιμοποιήθηκαν ως φορείς της cia χωρίς να το γνωρίζουν μόνο ηρωες των ηλιθίων μπορεί να είναι.

Ετσι δεν είναι μιστερ "διελευσης" η Ελληνοχριστινέ σαιντελογε ομοφυλοφυλε αξιωματικέ θεοσοφιστή "αργοναυτη" ellas az της γνωστής εψιλονικής συμμορίας των "ολυμπίων"
αρνοναυτών, καλογερακηδων και των εμφανίσεων ουφο 10 -4 08 κτλ;

Γιατί πουστράκι στο δεύτερο ιιστολογιο σου ΑΡΓΩ έχεις πίσω απο το όνομα χριστινική εικόνα δρακονιανού κατά ο.ε.α. σκάφους;

Anonymous said...

Εαν ήταν χρήσιμος στην ΣΙΑ και στους εβραίους ο Λάλας ποτέ δεν θα τον αχρήστευαν με 14 χρόνια φυλάκιση. Βλάκες ε Βλάκες!
Τιμη και δόξα στον ήρωα πατριώτη Σταύρο Λάλα που παρείχε στα επιτελεία μας ζωτικές και χρήσιμες πληροφορίες εθνικής ασφαλείας!
Θάνατο στους μισέλληνες προδότες όπως επιτάσει το ελληνικό σύνταγμα!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις