ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 13 January 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α., ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΤΟΥ «DEATH METAL» ΚΑΙ ΤΟΥ «NEAR METATRON» ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΟΤΙ «ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 5 ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.», Η Ο.Ε.Α. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ …ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΝΗΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009.

Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2010, ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΡΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ: «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ», «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ», «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ», ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151). ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΩΝ, ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ. ΤΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΩΝ.

ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΙΔΡΥΝΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ, Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ:
«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ (Ο.Ε.Α.). ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ: «ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ». ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΘΙΖΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΥΠΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΛΕΒΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (Ο.Ε.Α.), ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ:
«ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ».

Ο.Ε.Α. – ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

3 comments:

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΙ ΣΥΝΕΠΙΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΟΚΡΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Anonymous said...

ελλην vs χαος επειδή έχεις καταντήσει φτηνός υβριστής πρόσεχε τι δημοσιεύεις σου γιατί θα υποστείς τις συνέπειες τις νομικές. Για τις υπόλοιπες θα ενημερωθείς, αλλά να υπολογίζεις χοντρικά ότι για τις προδοτικές εργολαβίες σου , την σπίλωση έντιμων πατριωτών που μάχονται ανιδιοτελώς έχεις ήδη καταγραφεί από τη δίκη. Οσο αναφορά το βολιώτη δοσύλογο είναι ήδη νεκρός και δεν το ξέρει. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι το λοβοτομημένο τσιπαρισμένο μυαλό του

Anonymous said...

Ρε μεγάλε, δεν παίζεσαι ! Μου θύμισες το ανέκδοτο με τον κυνηγό και τον αρκούδο…

Βρίσκεται ο κυνηγός αντιμέτωπος στο δάσος με ένα δίμετρο αρκούδο με μια πουτσάρα σαρανταπέντε πόντους. Σηκώνει ο κυνηγός την καραμπίνα και τον σημαδεύει. “Ρίξε,” του λέει ο αρκούδος, χαϊδεύοντας τον πούτσο του, “Αλλά άμα δεν με πετύχεις, δεν θα σε φάω… ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.” Πατάει την σκανδάλη ο κυνηγός, αρχίδια, εμπλοκή το όπλο. Τρώει ένα ξεγυρισμένο πούτσο από τον αρκούδο και φεύγει μαζεύοντας τα σκισμένα βρακιά του. Την άλλη μέρα πάει και αγοράζει καινούργια καραμπίνα και ξανάρχεται στο δάσος. Να σου πάλι ο νταβραντισμένος αρκούδος μπροστά του. “Ρίξε,” του λέει ο αρκούδος-Γκουζγκούνης, “Αλλά άμα δεν με πετύχεις, ξέρεις τι θα γίνει.” Πατάει την σκανδάλη ο κυνηγός, αρχίδια, τζούφια τα φυσίγγια. Τρώει ξανά ένα ξεγυρισμένο καβλί από τον αρκούδο και φεύγει με τον κώλο του να τσούζει. Την άλλη μέρα, τρελαμένος τελείως, πάει και αγοράζει τα καλύτερα φυσίγγια της αγοράς κάνει και δοκιμές, όλα τέλεια. Το όπλο θερίζει. Ξαναπάει στο δάσος, κοιτάζει από ‘δώ, κοιτάζει από ‘κεί, πουθενά ο αρκούδος. Προχωράει πιο μέσα και ακούει ένα “ψίτ” πίσω του. Γυρνάει, και βλέπει τον αρκούδο με την πουτσάρα έτοιμη. Κάνει να σηκώσει το όπλο αλλά ο αρκούδος του το παίρνει από τα χέρια και το πετάει μακριά. “Μωρό μου, τώρα που γνωριστήκαμε δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι έρχεσαι εδώ για κυνήγι…”

Συνεπώς, ο Καραπερσεφον-όπιστας επιτίθεται με την όπισθεν για πολλοστή φορά, μάλλον, επειδή, του αρέσουν... οι πρωκτικές κατεδαφίσεις <>

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΕΡΟΥΛΟΣ…

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις