ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 18 January 2010

Πετάξτε στα σκουπίδια όλες τις ιδεολογίες και εφαρμόστε την Αριστοτέλεια πολιτικολογία

Από τo 1821 μέχρι σήμερα βρισκόμαστε υπό την κατοχή των εβραίων με ελληνική υπογραφή Δηλαδή με αντάλλαγμα ένα ρουσφέτι και άλλα φιλοτομαριστηκα πάνε και ψηφίζουν εβραίους δίχως να τους ενδιαφέρει τίποτα. Ενώ γνωριζουν πλεον την εβραικη καταγωγη του Σαμαρα (Μπεν Χιραμ) του Μινεικο , του Έβερτ, του Σημίτη κλπ κλπ, πάλι εκεί θα ρίξουν την ψήφο τους μη νοιαζομενοι ούτε καν για τις απατεωνιές τους, μη νοιαζομενοι ότι η αιτία του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος (και όλων των κρατών) έγινε μεθοδευμένα από εβραίους και μασόνους, μη νοιαζομενοι για το κατάντημα της Ελλάδας να μην παράγει απολύτως τίποτα αλλά μόνο να εισάγει και μη νοιαζομενοι ότι τους Άξιους αυτής της χώρας τους σκοτώνουν σε όλα τα επίπεδα διότι αν τους άφηναν ελευθέρους να δημιουργήσουν, θα τιναζόντουσαν τα σιωνιστικά σχεδια τους εξ αρχής στον αέρα αλλά και τώρα ακόμα οι Άξιοι θα μπορούσαν να βγάλουν την Ελλάδα από τα θανάσιμα αδιέξοδα που την περικυκλώνουν εντος ολιγων μηνών. Αυτό μας λέει ότι τελικά και αμετάκλητα η οχλοδημοκρατια μηδενίζει έναν λαό κάνοντας τον να συμπεριφέρεται σαν σκουλήκι… και μιλάμε για τον Έλληνα..

Έλληνες απεγκλωβιστείτε τώρα αμέσως από τις στημένες πολιτικές ιδεολογίες Κομμουνισμού, Σοσιαλισμού, Φασισμού και της Οχλοδημοκρατίας. Το λέμε και θα το ξαναλέμε, ο Πατέρας Αριστοτέλης, την Δημοκρατία την θεωρούσε παρεκτροπή της Πολιτείας, και ήταν ένα από τα τρία πολιτεύματα (Βασιλεία, Αριστοκρατία, Πολιτεία αναλυτικά εδω http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html ) και όχι όπως σήμερα με κόμματα-συντρίμμια για να επικρατεί η εβραϊκή αρχή του "Διαίρει και Βασίλευε"
Έτσι, μετά από 200 χρόνια κατοχής ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε την προδομένη επανάσταση του 1821! Φτάνει ποια, πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν με το θέατρο που παίζουν μέσα από την εβραϊκή και μασονική φωλιά της βουλής ενώ το βράδυ μαζί τρώνε ,πίνουν και γελανε εις βάρος μας!
Το παρακάτω σιωνιστικό σχέδιο, θέλανε να το επαναλάβουν ξανά στον τελικό πόλεμο του Αρμαγεδδώνα για την πλήρη γενοκτονία μας, μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. και του συμπαιγνιακου συμπαίκτη ΠΑΣΟΚ, που απέτυχε όμως λόγο του μικρού ποσοστού που έλαβε το ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές. Τώρα μετά τα τελευταία κείμενα της Ο.Ε.Α. αν δεν εφαρμόσουν τις λύσης που προτάθηκαν μέσα από τα κείμενα, θα χυθεί πολύ αίμα και ούτε θα προλάβουν να φύγουν εκτός Ελλάδος


O Ε.Βενιζέλος Mπεν Ζελόν (κατ'άλλους Venisthal, παράλληλου εβραικού κλάδου Visenthal) εν μέσω πολεμικής εκστρατείας των ελλήνων στην τουρκική ενδοχώρα εγκαταλείπει τον ελληνικό στρατό στην τύχη του δίχως πολεμοφόδια και διοικητική μέριμνα (logistics ** βλέπε παρακάτω), με πρόφαση "πολιτιακή διαμάχη" με τον βαυαρό ξενόφερτο βασιλιά Κονσταντίν Γλυξμπέργερ, προκυρήσσει εκλογές (όλα αυτά εν μέσω εκστατείας!) τις χάνει μεθοδευμένα με μεθοδεύσεις μασονικής στοάς θεσσαλονικής και τοπικού εβραικού στοιχείου (που τον στήριζε ανελλιπώς), νυμφεύεται αμερικανοεβραία σύζηγο και δραπετεύει για γαμήλιο ταξίδι στις ινδίες (ώστε να μη του χρεωθεί η επερχόμενη μεθοδευμένη καταστροφή). Την ίδια στιγμή ο τεκτονικός αδερφός Κεμάλ Ατατούρκ και οι τουρκικές ορδές αφανίζουν τον ελληνισμό της μικράς ασίας. Καταστρέφουν σχεδόν τα πάντα εκτός από το πατριαρχείο και κάποια φημισμένα μνημεία των ιώνων τα οποία κατόπιν διαφημίζουν ως δικά τους!
Ευθύνες για την προδοσία υπάρχουν και στην αντίπαλη του μπεν-ζελον φιλοβασιλική πλευρά που ενώ προεκλογικά εκκύρητε το "οίκαδε!" φέρτε τα παιδιά μας πίσω,,, κατόπιν προχώρησε αυτοκτονικά την εκστατεία δίχως υποστήριξη και λογισμικό πολέμου. Ο Πλαστήρας σκότωσε έξι αλλά κανονικά θα πρεπε να σκοτώσει χίλιουςέξι!
Το όλο θέμα και μιας που μιλάμε για εβραίους είναι ότι στάθηκαν εναντίον μας κατά την διάρκεια αυτών των γεγονότων και όχι υπερ μας. Και αναφέρομαι ιδίως στους ισχυρούς στην εξουσία και στις οργανώσεις τους και όχι στον κάθε μεμονωμένο και ανυποψίαστο άνθρωπο τους. Οι σιωνιστές είχαν κάθε συμφέρον να μας εξοντώσουν καθώς είμασταν σημαντικός οικονομικός ανταγωνιστής, ένα αγκάθι γι'αυτούς στην περιοχή, και μακροπρόθεσμα πάντα εφαρμόζουν το ρητό σκότωσε τον σκορπιό με το χέρι του εχθρού σου.

**: Αθλιος επίσης υπήρξε ο ρόλος του Μπαζίλ Ζαχάρωφ. Ο Ζαχάρωφ, εβραίος έμπορος όπλων από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Ελληνα. Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της πολεμικής βιομηχανίας «Βίκερς».
Ο Ζαχάρωφ, προσωπικός φίλος του Ε. Βενιζέλου, αρχικά προμήθευσε τον Ελληνικό στρατό με ελαφρύ και βαρύ οπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες του, έναντι πραγματικά εκπληκτικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ο Ζαχάρωφ, ισχυριζόταν ότι... βοηθούσε τον Ελληνικό στρατό, ωθούμενος δήθεν, από πατριωτικά κίνητρα. Μόλις όμως οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εισέδυσαν στην Μικρά Ασία και ο «ομόφυλός του» Ε. Βενιζέλος «εγκατέλειψε» την εξουσία, οι αποστολές του Ζαχάρωφ σταμάτησαν ολοσχερώς ενώ ο μέχρι τότε παραδοθείς οπλισμός απεδείχθη προβληματικός, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες άχρηστων όπλων και ελαττωματικών πυρομαχικών.
*: στο μνημείο του οποίου προσκύνησε ο ομόφυλος του Γ.Παπανδρέου ο νεότερος.
Από την εποχή του Ώθωνα μέχρι σήμερα δεν μας κυβερνούν έλληνες (με ελάχιστες εξαιρέσεις)
Μπορεί η Ελλάδα να "διπλασιάστηκε" μετά τον Βενιζέλο, ο ελληνισμός όμως "χαντακώθηκε" τελείως με την πολιτική του. Εκεί που ήταν απλωμένος σε όλες τις ακτές της Ανατολίας, από Αττάλεια έως Τραπεζούντα, κατέληξε στις παράγκες της Αθήνας και της Θεσ/νίκης. Και μην πει κανείς ότι δεν ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής του Βενιζέλου αυτό... η μικρασιατική εκστρατεία ήταν δική του ιδέα, και σε αυτήν δεν πίστευαν καθόλου οι αντίπαλοί του.

Οι εκλογές αυτές ήταν "ύποπτες" πρώτον πρώτον γιατί όταν μία χώρα βρίσκεται σε πόλεμο δεν κάνει ποτέ εκλογές. Δεύτερον, η συμπεριφορά του Βενιζέλου μετά την ήττα του είναι ύποπτη. Αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα. Πρώτα πήγε εις τα Παρίσια... έπειτα άρχισε να κάνει πολυήμηνα ταξιδάκια (παντρεύτηκε και έκανε.. ταξίδι του μέλιτος) στην Λατινική Αμερική και στον Ειρηνικό Ωκεανό.. Πέρα βρέχει...
Η έξαρση του τουρκικού εθνικισμού οφείλεται ακριβώς στην απόβαση στη Σμύρνη και στην μικρασιατική εκστρατεία. Οι αντίπαλοι του Βενιζέλου παγιδεύτηκαν στην ολέθρια αυτή πολιτική, γιατί ήταν φανερό ότι αν αποσυρόταν ο στρατός από την Μικρά Ασία (με αυτό το σύνθημα είχαν κερδίσει τις εκλογές) θα τον ακολουθούσε και όλος ο ελληνικός πληθυσμός, που θα έφευγε για να αποφύγει την εκδίκηση των Τούρκων.
Ο Βενιζέλος θα ήταν πράγματι "μεγάλος" η τουλάχιστον "Εθνάρχης" αν ο Ελληνισμός είχε σήμερα έναν κυρίαρχο ρόλο που είχε στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως είχε μέχρι το 1922. Αντιθέτως ο Ελληνισμός συρρικνώθηκε μέσα στα όρια του ελλαδικού κράτους. Αυτό ήταν όλο κι όλο το αποτέλεσμα της πολιτικής του. Δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζεται "Εθνάρχης" και "μεγάλος". Πραγματικά...
Και να! Αποδειγμένα το πλήρες στημένο θέατρο http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=6074

2 comments:

Anonymous said...

Ο εβραιομογγόλος Μπενι Ζελομ συρρίκνωσε την Ελλάδα και σε συνέργεια συμπαιχνία με τον Βαυαρό Μογγόλο Γλυξμπουργκ και τον εβραίο μογγόλο μασόνο αδελφό γενοκτόνο Κεμαλ Μουσταφά εξολόθρευσαν τον άρρενα ελληνισμό μικράς ασίας (Τρωάδος) στειρώνοντας την ελλάδα και κάνοντας την τελείως ανίκανη να γεννήσει πλέον πολιτισμό για τον κόσμο. Βόθρος να ναι το χώμα που τους σκεπάζει.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1920,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ(ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΩΣ ΛΕΓΟΥΝ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις