ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 16 January 2010

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

Απαντηση στα τελευταια σχολια

Ο πράκτορας του αντιμετατρον (Αδόλφου Χίτλερ) της ΚΥΠ, Σπυρόπουλος, μας διδάσκει ότι πρέπει να κλείσουν όλες οι ιστοσελίδες διότι είναι άχρηστες.
Εκεί κατέληξε η όλη ιστορία και εκεί πήγαινε, να κλείσουν όλες οι ελληνικές ιστοσελίδες γιατί τα κείμενα τάχα δήθεν δεν κάνουν τίποτα. Τώρα το πως γίνετε τα κείμενα να μην κάνουν τίποτα αφού ο διανοητικός πόλεμος γίνετε ΜΟΝΟ με κείμενα και αφού σήμερα η πλειοψηφία των "πολέμων" και των "επιλύσεων συρράξεων" γίνεται ΜΟΝΟ μέσω ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (psyop) θα το μάθουμε αμέσως τώρα από τον δόλιο και προδότη Σπυρόπουλο πράκτορα του αντιμετατρον της ΚΥΠ, διότι όσο κουτοπόνηρος και να είναι βλάκας δεν είναι ώστε να μην κατανοεί τα αυτονόητα ... Λοιπόν, πριν ένα χρόνο όταν οι εβραίοι δολοφονούσαν τους παλαιστήνιους, ο Σπυρόπουλος μετά από το ξεβράκωμα που έφαγε από την Ο.Ε.Α. , άρχιζε και ισχυριζόταν ότι η Ο.Ε.Α. δεν έκανε τίποτα για τους παλαιστήνιους και ότι τους παράτησε. Το γελοίο της υποθέσεως δεν ήταν τα ψέματα που εκτόξευε αλλά το ότι νόμιζε ότι ήταν αυτός η μόνη αιτία που σταμάτησε ο πόλεμος λόγω της … πλάγιας υποστήριξης που παρείχε στους παλαιστίνιους…. μέσω … διανοητικού πολέμου κείμενων… μέσω της ιστοσελίδας του!!!
Επομένως πως δεν κάνουν τίποτα τα κείμενα όταν οι εβραίοι και κινέζοι του πλανητου μας συνουσιάζουν τον εγκέφαλο και την καρδιά για χιλιάδες χρόνια με κείμενα όπως της σινοσιωνιστικής Αγίας Γραφής, των σινοσιωνιστικών πολιτικών ιδεολογιών ναζισμού, φασισμού κτλ κτλ κτλ….
Τα κείμενα και οι ιδέες ξεφτιλισμένε θρασύδειλε παπαρα πάντα καταφέρνουν να αλλάξουν τον κόσμο. Η πένα πάντα είναι ισχυρότερη από το ξίφος.
Εσύ όμως προφανώς ως κρίνοντας εξ υπαρκτών ιδίων τα ανύπαρκτα σεξοδιαστροφικα αλλότρια δεν δύνασαι να διαχειριστείς κανένα από τα δυο παρά μόνο να συμπεριφέρεσαι ως αμερικανικός αρουραίος σε νεουρκεζικο υπόνομο.


Δηλαδή μας καλούν οι πράκτορες να σταματήσουμε τον διανοητικό πόλεμο. Άρα είναι αυταπόδεικτο ότι πρόκειται για προδότες.
Και εξηγούμαστε: Ο εκφυλισμένος αρουραίος πράκτορας Σπυρόπουλος ο αυνανιστής ενώπιων λεσβιακών οργίων, είναι αυταπόδεικτο ότι είναι ανθέλληνας προδότης διότι αποκαλεί τον ήρωα του Ελληνισμού και πατριώτη Σταύρο Λαλα προδότη (βγάζοντας εμέσως "λάδι" τον αρχιπροδότη βρυκόλακα ελληνοεβραίο Μητσοτάκη Μπεν Σαλομ). Αν ο πληθυσμός των προδοτών αρουραίων των θρασύδειλων φιλονατοϊκων και φιλοεβραιων αρουραίων όπως ο Σπυρόπουλος κάνει τέτοιες αντιστροφές και ανατροπές αληθείας και πραγματικότητας και αποκαλεί τους ήρωες και τους πατριώτες ως προδότες τότε το παιχνίδι του λαού των αρουραίων και η μοίρα τους έχει κριθεί.

Και κάτι ακόμα σε όσους έχετε γραμματική μόρφωση. Εάν ζούσατε στην εποχή του Κολοκοτρώνη του στρατηγού Μακρυγιάννη και του Καραϊσκάκη των αρχιστράτηγων της ελληνικής επαναστάσεως θα τους βρίζατε και θα τους καρφώνατε πισώπλατα σαν αμόρφωτους. Την μόρφωση την οποία είχαν αυτοί οι ήρωες της επαναστάσεως δηλαδή την πατριωτική μόρφωση δεν την έχετε εσείς. Αυτοί δεν είχαν την γραμματική μόρφωση που έχετε εσείς αλλά είχαν την πατριωτική μόρφωση και με αυτήν κανανε την επανάσταση. Ο ιδιοκτήτης του ιστολογιου έχει μόνο την πατριωτική μόρφωση γιατί δεν είχε την τύχη να έχει την γραμματική μόρφωση. Οι ήρωες της επαναστάσεως χωρίς γραμματική μόρφωση απελευθέρωσαν την Ελλάδα και μόνο με την πατριωτική τους μόρφωση. Εσείς αντίθετα σκοτώνετε πισώπλατα τους σημερινούς αγωνιστές όπως τότε αυτοί που είχαν γραμματική μόρφωση κλείσανε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδη στην υπόγεια φυλακή στο Ναύπλιο και σάπισε εξαιτίας των μορφωμένων δικαστών και μηνυτών. Θα πυροβολούσατε πισώπλατα τον Καραϊσκάκη όπως τον πυροβόλησαν και τότε πισώπλατα εσείς που έχετε γραμματική μόρφωση και θα δημιουργούσατε προβλήματα και στον στρατηγό Μακρυγιάννη όπως το δημιούργησαν οι τότε έχοντας γραμματική μόρφωση.
Σταματήστε λοιπόν τις ηλίθιες απειλες σας διότι έχετε καταγραφεί όλες οι αδελφές τατα από τα τμήματα της Ο.Ε.Α. και έτσι όπως βαδίζετε πιθανόν να καταλήξετε χαμένοι σε κανένα χαντάκι-χαράδρα και να βγει αληθινόν το παραμύθιον.


Και για να διασκεδασουμε τα καταθλιπτικα...αφιερωμα προς τις ..."πρωτευουσιάνες" "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ"....από τον Λαγκαδά

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις