ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 22 August 2010

Μια ακόμα "διάψευση" ...για να μας δικαιώσει!

Με αφορμή την ανάρτηση:
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/08/h-i-e.html
Μετά απο επικοινωνία με την Ι.Μ. Εσφηγμένου Αγίου Όρους σχετικά με ανάρτησή μας Σε 3 μήνες έχουμε πόλεμο(;), μας απάντησε το παρακάτω:Xαίρετε ἀγαπητοί μας ἀδελφοί! Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἀγάπη σας! ΠΟΤΕ ὁ ἅγιος Γέροντας δέν συμβούλεψε νά...μαζεύουν τρόφιμα οἱ ἄνθρωποι! Ὅλα τά ἀφήνουμε στά χέρια τοῦ Θεοῦ! ἄν ἐγώ ἔχω συναγμένα τρόφιμα θά μέ.....σκοτώσουν αὐτοί πού δέν ἔχουν σέ περίοδο πείνας! ἄν δέν ἔχω τίποτε, ε! κάπως θά ζήσω, με κανένα χορταράκι! Ὁ γεροΠαΐσιος, γνήσιος ἐκφραστής τοῦ μοναχικοῦ πνεύματος, θά ἔδινε καί τή ζωή του γιά νά ζήσουν οἱ ἄλλοι! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Κάποιοι καταστροφολογοῦν! νά μήν τούς κάνουμε τό χατῆρι! Ὁ Γέροντας πάντα ἔλεγε ὅτι ὁ Θεός ἀγαπᾶει...σκανδαλωδώς τήν Ἑλλάδα!

(Ανωθεν Νο.1 Δήλωση)





...και την δήθεν διάψευση από μεριάς δήθεν της μονής Εσφιγμένου...
Αυτό που θα πούμε είναι ότι το ιστολόγιο τους έχει φέρει τέτοια ανακατωσούρα και κάνουν πλέον εμφανή λάθη.
Καταρχάς οι Εσφιγμενίτες εδώ και 40 χρόνια είναι οι μόνοι που μάχονται με τόσο ζήλο το "666" και τον Νεο Εποχήτικο οικουμενισμό ή "MUNDANA RELIGIO ADUNATA" ή "Παγκόσμια Ενωμένη Θρησκεία" και τον Σουφισμό, κύριος εκφραστής του οποίου είναι ο προδότης Τουρκόφιλος Βαρθολομαίος τον οποίο και δεν μνημονεύουν στις λειτουργίες τους οι αντάρτες μοναχοί της Εσφιγμένου με αποτέλεσμα τη συνεχή δίωξη τους.

Επιπλέον δείτε τώρα και την άποψη τους για τον Παίσιο:





Πολλοί των ευλαβών νεοημερολογιτών μας λένε: «Μά δέν βλέπετε θαύματα πού κάνει ο τάδε πατήρ; Μά δέν βλέπετε τόν πατέρα Παΐσιο, ο οποίος αγίασε; Μά δέν βλέπετε τον πατέρα Πορφύριο ο οποίος αγίασε;»
Άν είναι έτσι οι άγιοι, προτιμούμε να μην είμαστε άγιοι.
Όταν ο πατήρ Παΐσιος, άπ' εδώ που ξεκίνησε ζούσε με τά φίδια, οι παλαιότεροι πατέρες τον είχαν ως πλανεμένον. Όταν έγινε Πατριάρχης ό Βαρθολομαίος είπε: «Μας έδωσε ό Θεός τόν καλύτερο Πατριάρχη». Είχε σκάψει και τον τάφο του στό καλύβι του, αλλά ευτυχώς ο Θεός δεν συμβαδίζει με τις βουλές τις δικές μας, ούτε με τις ματαιοδοξίες μας. Παραχώρησε ο Θεός και πέθανε στον κόσμο! Και είναι φοβερό τό παράδειγμα πατέρες. Γιατί τόσα χρόνια που έχουμε στό Άγιον Όρος, μόνον δύο θυμάμαι να πέθαναν έξω. Ο πατήρ Νικάνωρ ο Χιλιανδαρινός, ο οποίος υπέγραψε εναντίον της Μονής μας και ο οποίος μετά την υπογραφή του εμάζεψαν τα δάκτυλά του έτσι ώστε δεν μπόρεσε να υπογράψει ξανά και δεύτερος ο πατήρ Παΐσιος, στους οποίους είπανε θέλετε νά πάτε στον Άγιον Όρος να πεθάνετε; Και είπαν «ΟΧΙ».
Φανερή εγκατάλειψη της Κυρίας Θεοτόκου. Γιατί οι παλαιότεροι πατέρες έλεγαν: «Να μας αξιώσει ο θεός, να πεθάνουμε στο Άγιον Όρος».

Λόγος του Μεθοδίου επικεφαλής της Μονής Εσφιγμένου μέ τίτλο «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» (!!!)

(Περιοδικό ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ 2005 τεύχος 19)

(Κάτωθι Νο.2 Δήλωση)





Βλέπετε εκτός από εμάς και εσείς κάποια λογική αντίφαση μεταξύ των 2 δηλώσεων, της άνωθεν και της κάτωθι;;

Για να ξαναγίνει λοιπόν το Ξεκαθάρισμα...

ΥΓ.
Πληροφορούμεθα ότι το φίδι Βαρθολομαίος έχει δημιουργήσει και μια "δεύτερη Εσφιγμένου" (ομάδα Κατσουλιέρηδων) που προφανώς είναι πιστοί δούλοι της ....αυτού μεγαλιότητος του. Ερωτούμε λοιπόν ρητορικώς. Ποια από τις 2 Εσφιγμένου έκανε την (άνωθεν Νο.1) δήλωση;;

Ας μας απαντήσει το Αγ(ρ)ιο Όρος...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΕ LINK:
http://entoytwnika.blogspot.com/2010/08/blog-post_22.html

3 comments:

Πάνος said...

Μα αν επροκειτω να γινει πολεμος σε 3 μηνες δεν θα υπηρχε καπια αναστατωση στην ελλαδα?καποια πραγματα τελος παντων που θα προμηνυαν κατι τετιο?ετσι ξαφνικα?

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Ο «ΠΑΪΣΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΓ.ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΑΥΤΑ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»- ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

Πάνος said...

Μάλιστα...ελπιζω σε μια ματαίωση της επίθεσης..χαίρεται..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις