ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 20 April 2011

Πόλεμος το 2012. Δεν είναι email είναι δήλωση ΒΟΜΒΑ on camera που εγινε χτες-Βίντεο

O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο.....
Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
Οι δημοσιογράφοι David Asman και Elizabeth MacDonald έμειναν άφωνοι ακούγοντας ότι.... θα υπάρξει τέτοια πτώση από τις 12000 μονάδες και ότι αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου πολέμου που θα...ταρακουνήσει την υφήλιο στο τέλος του 2012.
Κατοχικά ΝέαΣημ.axinosp:Αγαπητέ Κάρολε με το μαύρο σκουφάκι, αντε και γαμήσου και εσύ και το σόι σου των τοκογλύφων, που θέλετε να αιματοκυλύσετε τον Πλανήτη το 2012 για χάρη του γαμημένου σας "Θεού" Γιαχβέ-Ιεχωβά-Τζεντάι. Δεν βάλατε μυαλό με το "χτύπημα" στην Ιαπωνία, περιμένετε και θα δείτε τι έχετε να πάθετε σε λίγες μέρες !!

http://axinosp.blogspot.com/2011/04/2012-email-on-camera.html

1 comment:

Dimitris said...

O Charles Nenner προσπαθεί να προβλέψει την πορεία του Dow Jones βασιζόμενος στην τεχνική ανάλυση. Βεβαίως, όταν οι ομόθρησκοί του εβραίοι ελέγχουν εταιρείες επενδύσεων παγκοσμίου κλίμακας, πολιτικούς, τραπεζίτες, εταιρείες αξιολόγησης, ΜΜΕ, άρα μπορούν να χειραγωγούν τις οικονομικές εξελίξεις σε μεγάλο βαθμό (όπως στην περίπτωση της Ελλάδας με την χειραγώγηση των spreads που ξεκίνησαν με την εκλογή του Παπανδρέου) οι "προβλέψεις" μπορούν να έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.
Όσον αφορά στην αναφορά του για πόλεμο, αυτή κρίνεται από άκρως κινδυνολογική έως συνωμοσίολογική.

Διαβάστε για την τεχνική ανάλυση στην ιστοσελίδα μου http://www.greek-politics.gr/archives/124

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις