ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 11 April 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑ NR.3

Το εν λόγω σήμα - κείμενο της Ο.Ε.Α. εκτός από την αποστολή προς τις Πρεσβείες της Ιαπωνίας και άλλων κρατών μεταφράστηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους συντελεστές του ιστολογίου και προωθήθηκε μαζικά προς το εξωτερικό.

Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν να μπούνε Ιάπωνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Hokkaido στο αγγλόφωνο ιστολόγιο για να πάρουν και να μελετήσουν τις πληροφορίες ζωτικής σημασίας του σήματος.

VISITOR ANALYSIS
Referrer No referring link
Host Name
IP Address 133.87.146.252
Country Japan
Region Hokkaido
City Sapporo
ISP Hokkaido University
Returning Visits 0
Visit Length 0 seconds
VISITOR SYSTEM SPECS
Browser Google Web Preview 0
Operating System unknown
Resolution Unknown
Javascript Disabled
Navigation Path

Date Time Type WebPage
10th April 2011 17:42:07 Page View No referring link
hellenandchaos.blogspot.com/2011/04/top-urgent-ghrees-to-japanese.html

Το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο συγχαρητήρια για το κείμενο από πολλούς αναγνώστες του διεθνούς διαδικτύου οι οποίοι και έμειναν άφωνοι με την ολοκληρωμένη γυμνή αλήθεια, τις θαρραλέες καταγγελίες και τις λύσεις επιβίωσης οι οποίες προβάλλονταν στο εν λόγω κείμενο επιβίωσης υψηλότατου επιπέδου τεχνικής κατάρτισης και γνώσεων.

Εκ μέρους του ιστολογίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά ικανότατους συνεργάτες του ιστολογίου που βοήθησαν στην γρήγορη μετάφραση και στην προώθηση στο εξωτερικό.
Μέσα στο Γενικό τρέχον Χάος του πλανήτη και την γενική νεοψευδελληνική παρακμή και σαπίλα, υπάρχει ακόμα αυτό το Ελληνικό φως του Φάρου της Αλεξάνδρειας το οποίο ξεκινάει από αυτό το ιστολόγιο των αποκαλύψεων της γυμνής αλήθειας (άνευς συγκάληψης) και φτάνει μέχρι τα πέρατα του κόσμου σε διεθνές επίπεδο.
Και αυτή είναι η ύστατη ήττα των αντιπάλων μας διότι παρόλο τα 2000 χρόνια χριστιανικής αυτοκτονικής πλύσεως εγκεφάλου και τα υπόλοιπα 10000 χρόνια "δωδεκαθειστικής" κρόνιας θρησκευτικής πλύσεως εγκεφάλου, ο αντίπαλος απέτυχε παταγωδώς να εξαφανίσει αυτό το φως και αυτή τη σπίθα του ελληνισμού, ήτοι της απομυθοποιήσεως μέσω της επιστημονικής γνώσεως και της γυμνής αλήθειας εκ του θάρρους - θυμικού διατυμπανιζόμενης στα πέρατα της Γαίας.

NUCLEAR SECURITY OF JAPAN (NR. 3) INTERNATIONAL

1 comment:

King Minos said...

ΙΩΔΙΟ 131: Τρόμος - Και όμως «τρώμε» ραδιενέργεια Made in Japan

"Οι κίνδυνοι οι οποίοι σχετίζονται με τις συγκεντρώσεις του Ιωδίου 131 στην ατμόσφαιρά στην Ευρώπη μετά το ατύχημα στην Φουκουσίμα δεν θεωρούνται πια «αμελητέoι», αλλά υπαρκτοί και σοβαροί" προειδοποιεί η ανεξάρτητη γαλλική επιτροπή ραδιενέργειας CRIIRAD [Commission de Recherche et d'Information Indépendantes sur la Radioactivité].
Σε έγγραφο το οποίο έχει ημερομηνία 7 Απριλίου, αλλά έγινε γνωστό σήμερα, η γαλλική επιτροπή συστήνει την αποχή από την πόση βρόχινου νερού ενώ επισημαίνει πως ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά και έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο θηλασμού πρέπει να αποφεύγουν να καταναλώνουν λαχανικά με μεγάλα φυλλώματα, φρέσκο γάλα και κρεμώδες τυρί!

Για τα λαχανικά επισημαίνεται πως το σπανάκι, ή το λάχανο πρέπει να αποφεύγονται ιδιαίτερα εάν έχουν εκτεθεί σε βροχή, και η πλύση τους μετά δεν συνεισφέρει στην ασφάλεια κατανάλωσης καθώς το Ιώδιο 131 μεταβολίζεται στη συνέχεια μέσα στα συγκεκριμένα τρόφιμα. Για το νερό η έκθεση κάνει λόγο πως η κατανάλωση βρόχινου νερού είναι επικίνδυνη όχι όμως και η έκθεση σε αυτό.
Οι κίνδυνοι σχετιζόμενοι με μεγάλης διάρκειας έκθεση στη μόλυνση του ιωδίου ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων δεν πρέπει να θεωρούνται αμελητέοι και είναι τώρα απαραίτητο από ποτέ να αποφεύγεται η «ριψοκίνδυνη συμπεριφορά» επισημαίνει το ινστιτούτο CRIIRAD. Το παραπάνω πρέπει να ακολουθηθεί από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες καθώς όπως επισημαίνεται η μόλυνση στην ατμόσφαιρα χωρών όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ιταλία ή η Ελβετία θεωρείται παρόμοιου επιπέδου.
Πάντως στην αναφορά του CRIIRAD γίνεται σαφές πως η χώρα με την μεγαλύτερη επιβάρυνση στο … Ιώδιο 131 είναι οι ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα οι δυτικές ακτές όπου η μόλυνση από το ραδιενεργό αυτό στοιχείο έφτασε 8 και 10 φορές πιο πάνω από το κανονικό επίπεδο.
Όλη την αναφορά της CRIIRAD μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις