ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 2 April 2011

Μαϊμού προϊόντα και Μαϊμού νομίσματα Ευρώ από τους μαϊμουδιάρηδες φύσει απατεώνες Δρακονιανούς Κινέζους με σκοπό την οικονομική εισβολή στη Δύση


Από στοιχεία που μας έστειλε συνεργάτης μας.

Στο εξώφυλλο της πρωταπριλιάτικης καθημερινής του 2011(σήμερα), αναφέρεται πως ανακαλύφθηκε κύκλωμα με έδρα την ...Κίνα το οποίο διοχέτευε μέσω αεροσυνοδών της εταιρίας Lufthansa αλλά και στελεχών της Bundesbank, ανακατασκευασμένα νομίσματα του ενός και δύο ευρώ τα οποία τροποποιούντο στην ...Κίνα....

Διασταύρωσα την πληροφορία ώστε να εξακριβώσω πως δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και παραθέτω σύνδεσμο για το θέμα αυτό καθώς και το απόσπασμα από εξώφυλλο καθημερινής, αλλά και ένα ενδιαφέρον στοιχείο:
http://www.thelocal.de/society/20110331-34083.html

http://www.whatsonxiamen.com/news14377.html
Counterfeit cigarettes from China cost EU10bn euros a year in tax revenue(!!!)
Μόνο τα λαθραία τσιγάρα από Κίνα κοστίζουν σε διαφυγόντες φόρους 10 δις(!!!!) ευρώ/έτος στην Ε.Ε.

Κατά τα άλλα, επιζητούνε οι πανηλίθιοι πολιτικοί αχυράνθρωποι ...συνεργασίες εμπορικών συναλλαγών με τους Κινέζους μαϊμουδιάρηδες με ζέση μάλιστα μη χάσουνε το κελεπούρι.

Και πώς αντιδρά η ...Ε.Ε. απέναντι στα λαθραία εκ Σιν, μαϊμού προϊόντα του αισχίστου είδους;

Με ...συστάσεις.... καλέ μην τα μαλώνετε και θυμώσουν...

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11155110
EU presses China over fake goods

The EU Commissioner for Taxation and Customs, Algirdas Semeta, is in Shanghai to discuss customs co-operation with Chinese officials.
He described China as "the main source of counterfeit cigarettes in the EU".
Most fake or pirated goods seized in the EU last year were Chinese.
The European Commission says goods from China accounted for 64% of the seizures. Besides cigarettes, the main items were fake labels, clothing and accessories, shoes, toys and blank CDs and DVDs.

και η σχιζοφρένεια συνεχίζεται... ενώ διαβάζουμε πως τα λαθραία από Σιν ανέρχονται στο 70% κοντά επί συνόλου μαϊμούδων, ακριβώς στη συνέχεια διαβάζουμε το εξής απίστευτο:
China is the EU's second biggest trading partner after the US and EU-China trade totalled some 300bn euros last year.

Παρότι λοιπόν οι καλοί μας φίλοι του Σιν Σιον αποστάτη μας φλομώνουν στην απάτη, εμείς ως καλοί πάρτνερς τους χτυπάμε φιλικά στην πλάτη και τους λέμε "δεν πειράζει ρε αδερφέ" άλλωστε ως είλωτες και επαίτες και γλείφτες τί να σας πούμε; Αφού μαζί εμπορευόμαστε με την τέχνη του ...ωραίου σιωνιστικού εμπορίου (maritime law, commerce, merc(ury)chant, σάιλοκς) γύρω στα 300 δις ευρώ για προϊόντα της αισχίστης ποιότητος τα οποία βέβαια ως απάνθρωπα υβρίδια βάζετε τα παιδιά σας να τα ράβουν και να τα βάφουν χωρίς έλεος 18 ώρες την ημέρα.

(σημ.ιστολογίου: Βάζουν επίσης και πολιτικούς κρατούμενους σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας να εργάζονται 18 ώρες τη μέρα κάτω από το μαστίγιο για να παράγουν προϊόντα σκλαβιάς με αντάλλαγμα μια κούπα ρύζι. Διότι τα απάνθρωπα βιορομπότ οι Κινέζοι δεν δείχνουν ούτε έλεος ούτε σεβασμό ακόμα και στη δική τους φυλή προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, ήτοι την παγκόσμια κυριαρχία. Έλληνες τώρα γνωρίζετε, προσπαθείστε να μην αγοράζετε Κινεζικά άθλια προϊοντα ώστε να μην έχετε μερίδιο συνενοχής σε αυτό το έγκλημα. http://english.epochtimes.com/news/4-3-24/20545.html , http://en.wikipedia.org/wiki/Laogai , http://www.google.gr/images?q=Laogai+camps)

Αριστούργημα!
Θαύμα, θαύμα αναφωνούν οι πιστοί εν τω θεώ υμών, αμήν Γιεχώβα, ΞΕ-ΚΙΝΑ αναφωνεί ο επί πλανήτη εκπρόσωπός τους αξιότιμος κύριος καρατζαφέρης ενώ ο σύζυγος της κυρίας Μητσοτάκη Θεοδώρας Κούβελος Ισίδωρος, συνεχίζει τις μπίζνες με την cosco.... με τις ευλογίες του ...σοσιαλιστικού(μάο τσε τουνγκ) και ....δημοκρατικού και ...αξιέπαινου πασοκ.

Πάντα τέτοια.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις