ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 13 April 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΑΪ ΙΑΠΩΝΙΑΣ & ΗΛΙΑΚΟΥΣ/ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/video_11.html

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ KAI TA ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ...ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ , ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ,Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM PROJECT ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΩΝ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ???
ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ <ΣΕΝΤΑΙ> ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ!!!
ΛΕΤΕ ΟΤΙ :

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ
- ΟΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΝ, ΤΟΝ
ΗΛΙΑΚΟ ΛΟΓΟ.
ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΟΝΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ
ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ.
ΟΙ "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ
ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ -
ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙΕΞΗ ΟΝΤΑ -
ΥΠΟΘΕΟΙ, ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ:
OΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ
- ΟΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΝ, ΤΟΝ
ΗΛΙΑΚΟ ΛΟΓΟ ΕΝΟΕΙΤΕ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ,ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ?????
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ Η ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΩΣ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙΕΞΗ ΟΝΤΑ -
ΥΠΟΘΕΟΙ, ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ??? ΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΘΕΟΥΣ-ΗΜΙΘΕΟΥΣ-ΗΡΩΕΣ ΒΑΣΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ???
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΛΑΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

-ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ-
*****


Αγαπητέ φίλε, ο κ.Καραγεωργίου σου απάντησε αναλυτικά στο κάτωθι ηχητικό σήμα.
Διέδωσε την παρούσα ανάρτηση με όλα τα σχετικά LINKS σε όσους περισσότερους εν δυνάμει αφυπνισμένους φίλους σου μπορείς ώστε να ξεκαθαριστούν τελείως μέσα σας αυτά τα ζητήματα για να μην εξαπατηθείτε από δόλιους διαστροφείς των κειμένων και των γνώσεων της Ο.Ε.Α.:


Ως συμπληρωματική απάντηση σχετικά με τους ηλιακούς και τους πλανητικούς λόγους, όλοι οι πλανήτες και οι ήλιοι στο Σύμπαν ως ΟΝΤΑ, έχουν αυτο-δημιουργηθεί από το "Τρισυπόστατο Κοσμικό Αυγό" (ίδε Ορφικούς) και από την Οντογονική Δωδεκαεδρική (Αιθερική) Τριάδα. Είναι κοίλοι εσωτερικά και εντός τους φέρουν τα 3 οντογονικά τμήματα: ΝΟΗΣΗ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ - ΣΩΜΑ. Δηλαδή μιλώντας με όρους θετικών επιστημών εντός τους φέρουν τις 3 μορφές της ύλης: ΎΛΗ - ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΥΛΗ - ΑΝΤΙΥΛΗ. Η Ουδετέρα ύλη στο εσωτερικό κέντρο του Κοσμικού Αυγού (ΑΠΟΛΛΟΝ) είναι πολύ μικρότερη σε ποσότητα από το κέλυφος του Αυγού (Στερεοϋφη) εξίσου αποτελούμενο από Ουδετέρα Ύλη. Ο Φλοιός της Γης είναι στην ουσία Ουδετερονιακός ή ένα Μέγα-Ουδετερόνιο. Ομοιόμορφη είναι και η δομή του Ατόμου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όλο το Σύμπαν περιέχεται μέσα στη δομή ενός "ατόμου"!
Στην ουσία σκέψου τους Πλανητικούς-Ηλιακούς λόγους ως ΤΕΡΑΣΤΙΑ - ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ - ΑΤΟΜΑ τα οποία όμως λειτουργούν ως οργανικά νοήμονα-αισθανόμενα ΜΕΓΑ-ΚΥΤΤΑΡΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ εντός της Συμπαντικής Ιεραρχίας.
Ο Ήλιος - Ηλιακός λόγος σε κάθε ηλιακό σύστημα είναι ο προϊστάμενος - η 13η αρχή- (ο πυρήνας), 12 άλλων πλανητικών υφιστάμενων λόγων (δορυφόρων).
Οι ηλιακοί / πλανητικοί λόγοι νοούνται ως "ΘΕΟΙ" δηλαδή σύμφωνα με την πανάρχαια ελληνική ετυμολογία ως ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, με τη διαφορά ότι αυτή η κατηγορία ΘΕΩΝ κινείται όχι μέσω τεχνολογίας (ΣΚΑΦΩΝ) αλλά αυστηρά και μόνο μέσω ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ βάσει αυστηρά καθορισμένων συμπαντικών τροχιών εντός των "αυλακώσεων" (αρμονικών) που προκαλεί η πανταχόθεν προερχόμενη Κοσμική Ακτινοβολία ως η μόνη ενιαία δύναμη στο Σύμπαν, και ως η επίδραση-πίεση της αραιότερης ύλης πάνω στον πυκνότερο εαυτό της!ΣΧΕΤΙΚΑ:

NUCLEAR SECURITY OF JAPAN (NR. 3) INTERNATIONAL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/nuclear-security-of-japan-nr-3.html

G.H.REES TOP URGENT DOCUMENT TO THE JAPANESE GOVERNMENT: NUCLEAR SECURITY OF JAPAN
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/ghrees-top-urgent-to-japanese.html

TEXT SIGNAL. G.H.REES TO JAPAN. TOP URGENT SIGNAL OF NUCLEAR SECURITY OF JAPAN AND REST COUNTRIES OF THE PLANET
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/text-signal-ghrees-to-japan-top-urgent.html

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/hong.html

ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/spentnaz.html

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

ΜΟΡΦΟΤΥΠΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΣΑ ΓΑΙΑ) ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΛΟΓΩΝ:


4 comments:

psari said...

den katalabaino prama

King Minos said...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

Συγνωμη να ρωτησω και εγω κατι;
Αφου κρυβονατι δικοι μας ανθρωποι πισω απο το σεισμο καλα εκαναν αλλα την ραδιενεργεια ποιος θα την σταματησει;
Ελπιζω σε απαντηση.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΥΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΛΗ ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΚΑΤΑΪ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑ "ΑΞΟΝΑ", ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 "ΡΙΓΚ" ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ+ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ "ΡΙΓΚ" ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΗΠ.Ε.Ι.) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ (Ρ.Ι.Κ.). Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ "ΡΙΓΚ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ "ΗΠ.Ε.Ι." ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΟΥ "Ρ.Ι.Κ.". ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΣΤΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ Ή ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ TEPCO CORPORATION;
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ.

Andreas said...

Είναι απορία που δημιουργείται εύλογα. Ας δούμε όμως τις προεκτάσείς της σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο.
-Καταρχάς, δημιουργείται έντονος προβληματισμός στο κατά πόσον αυτού του είδους πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς(δεν είναι αλλά το βούλωσαν όλοι όσοι μας ζάλιζαν με τα πυρηνικά ως διεξοδο στην ενεργειακή κρίση που έρχεται).
-Ανεστάλλησαν σιωπηρώς οι τριγύρω μας βλέψεις(τούρκοι, ρουμάνοι, βούλγαροι) για νέα εργοστάσια δίπλα μας.
-Το ιαπωνικό τεχνολογικό κατεστημένο που προωθεί την ένωση ανθρώπου μηχανής, έφαγε κοτρώνα.
Πολλές προεκτάσεις καθώς και αυτές που αναφέρονται ανωτέρω.
(Για το αν η προδοτική TEPCO Jp και η ιαπωνική κυβέρνηση δεν πράττουν τα όσα πρέπει για να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση, είναι αυτοί αποκλειστικά υπεύθυνοι και θα κριθούνε.)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις