ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 5 April 2011

Η εκτόξευση του μεγαλύτερου κατασκοπευτικού δορυφόρου και τα σύμβολα της Δρακονιανής Μασονικής Ιεραρχίας - Συγκάλυψη από τις "ελληνικές" ιστοσελίδες


http://www.youtube.com/watch?v=4eh46745E88

Ένας τεράστιος τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος που μεταφέρει ένα νέο μυστικό κατασκοπευτικό δορυφόρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες πέταξε στο διάστημα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον «μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου» σε τροχιά, ο οποίος είναι σχεδιασμένο να υποκλέπτει εχθρικές επικοινωνίες.

Ο δορυφόρος της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνωρίσεων (NRO, μια από τις 16 υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ) εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

«Η αποστολή αυτή βοηθά να εξασφαλιστεί ότι οι ζωτικοί πόροι της NRO θα συνεχίσουν να ενισχύουν την εθνική μας άμυνα», δήλωσε ο Γεν. Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας, Ed Wilson, διοικητής 45ης Διαστημικής Πτέρυγας, μετά την επιτυχημένη εκτόξευση.

Ενδιαφέρον έχουν τα μυστικά μηνύματα.
Η ιστοσελίδα Spaceflight Now έχει μία αναφορά από το National Reconnaissance Office: "Πάντα σε εγρήγορση, τα μάτια και τα αυτιά της NRO δίνουν στους διαμορφωτές της πολιτικής της Αμερικής, τους αναλυτές της ασφάλειας, τους μαχητές του πολέμου και τους ειδικούς της ασφάλειας τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται για να κρατήσουν την Αμερική ασφαλή και ελεύθερη." Με άλλα λόγια, θα σας κατασκοπεύει.

Ο δορυφόρος αυτός θεωρείται από τους εμπειρογνώμονες μια ηλεκτρονική συσκευή υποκλοπών με «μια τεράστια κεραία συλλογής» σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS, και αναμένεται να "ξεδιπλώσει μια τεράστια, ελαφριά κεραία για να παγιδεύσει συγκεκριμένα στρατιωτικά ή πολιτικά δίκτυα επικοινωνιών." Ο δορυφόρος αποτελείται πιθανόν από ευαίσθητους δέκτες ραδιοφώνου και μια κεραία που πιστεύεται ότι καλύπτει μέχρι 100 μέτρα (328 πόδια) για να συγκεντρώσει ηλεκτρονικές πληροφορίες για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (National Security Agency, την περίφημη NSA).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνεχούς και αυξημένη διείσδυσης της κυβέρνησης και επιτήρηση των πολιτικής ζωής στις ΗΠΑ, της ελευθερίας και της ιδιοκτησίας, φυσικά, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά όχι μόνο με τις δυνατότητες του NROL-32, αλλά για τους ακριβείς σκοπούς για τους οποίους μπορεί να έχει τεθεί σε λειτουργία.


Τα ελληνικά ιστολόγια και ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν την είδηση εστιάζοντας στα σύμβολα των illuminati αυτής της αποστολής, όπως π.χ. η πυραμίδα και ο παντεπόπτης οφθαλμός, κλπ..

Εκτός από το γεγονός ότι ΠΑΛΙ συγκαλύπτουν τις προϊστάμενες υπερ-στοές δύσεως Α.Ο.Α. και το Ο.Τ.Ο. και τους προσφέρουν προστασία και ανωνυμία βάζοντας μπροστά τους υφιστάμενους illuminati ( http://www.youtube.com/watch?v=BfMvDL_W7WI ), κανένα επίσης από τα ελληνικά (;;) ιστολόγια είτε δολίως - εσκεμμένα είτε βλακωδώς δεν επισήμανε τα αυτονόητα.

Ότι δηλαδή μια παραλλαγή από ένα από τα κύρια επίσημα εμβλήματα της αποστολής NROL-32 φέρει έναν παντεπόπτη στρογγυλό οφθαλμό ερπετού με φολίδες ερπετού.

Καμία ελληνική (;;;) ιστοσελίδα δεν το επισήμανε αυτό άλλα όλες παπαγάλιζαν τα εβραιοσαξονικά ψεύδη συγκαλύψεως περί "illuminati".

Έτσι οι ελληνικές (;;;) ιστοσελίδες συγκαλύπτουν με αυτό τον τρόπο ΚΑΙ την Δρακονιανή ερπετοειδής επικυριαρχία πίσω από την μασονική ιεραρχία και τον ψευδόθεο τους της ...Σελήνης που παριστάνει ο γελοίος δράκος τάχα τον δημιουργό του Κόσμου (λογικώς αδύνατον!) και τάχα τον κυρίαρχο όλου του Κόσμου ενώ έχει μόνον 7 πλανήτες του τοπικού ηλιακού συστήματος στην κυριαρχία του καταζητούμενος και βρισκόμενος κάτω από ασφυχτική πολιορκία και καραντίνα από τις Γαλαξιακές δυνάμεις της Συμπαντικής Ιεραρχίας.

Έτσι αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι ελληνικές(;;;) ιστοσελίδες με την προδοτική αυτή στάση τους συγκαλύψεως, ακόμη εργάζονται συστηματικά για το πανικόβλητο στρατόπεδο διανοητικού πολέμου των Ερπετικών Δρακονιανών και των συμμάχων τους στασιαστών Κρονίων/ψευδοΠλειάδειων/υπερΒορείων, με ότι αυτό συνεπάγεται εναντίον τους από τη Γαλαξιακή Δικαιοσύνη - ΝΕΜΕΣΙΣ και από τους Διαστημικούς Έλληνες τους οποίους αυτοί κατεπρόδωσαν τασσόμενοι ΚΑΙ με τον γενοκτόνο δούρειο ίππο αποβλακωτικό Χριστιανισμό για ένα ανύπαρκτο θεϊκό ρουσφέτι σε ανύπαρκτους παραδείσους που σας υποσχέθηκαν οι φύσει απατεώνες ημιδρακονιανοί αρχιραββίνοι Γιεχόσουα και Σαούλ, γελοίοι ρουσφετολάγνοι νεοψευδέλληνες!

Την προδοσία όμως πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδείς.

Για το καλό τους και για την επιβίωση τους, τους καλούμε για τελευταία φορά να εγκαταλείψουν την αισχρή προδοτική τους στάση και να συνταχθούν με τον νικητή, ήτοι με τις υπέρτερες (8:1) Ανδρομέδιες Γαλαξιακές Δυνάμεις Τροχιάς πλανήτου Κρόνου, διαπράττοντας πράξεις εξιλεώσεως για τις προδοσίες τους.... όσο τους μένει ακόμα χρόνος.


«ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ».

ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΣΑΥΡΕΣ......

Να θυμίσουμε εδώ παρόμοια ερπετικά Δρακονιανά σύμβολα στη σχεδίαση του Ολυμπιακού Σταδίου της Δρακονιανής Κίνας με τους ψευδο-ολυμπιακούς αγώνες να γίνονται στις 8/08/08 (Δράκος Τζεηντ - Τζενταϊ - Σενταϊ 888)

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

Ερπετικοί Δρακονιανοί διαχρονικοί γενοκτόνοι Κινέζοι εναντίον Ελλάδας (Γιουνάν), Λευκής και Μαύρης Ανθρωπότητας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4784.html

Και ιδού το όργανο - ζόμπι των ερπετών για την ολική γενοκτονία των Ελλήνων από τους Κινέζους:

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

2 comments:

King Minos said...

(Συγκάλυψη από τις "ελληνικές" ιστοσελίδες)

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΝ ΤΡΙΩΝ:
1)ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
2)IN AND OUT WORLD
3)ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΕΡΙ "ILLUMINATI".
OTAN H O.E.A. ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΟΙ "72") ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΡΑΒΒΙΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ: ΤΡΙΤΑ ΜΑΤΙΑ, NEXUS ΚΛΠ.ΚΛΠ. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ILLUMINATI". ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΗΤΟΙ Η Α.Ο.Α ΚΑΙ ΤΟ Ο.Τ.Ο. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ HONG ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ ΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ-ΣΙΝΙΣΜΟΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΒΛ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ-ΑΪΚ-ΙΣΑΑΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΛΗΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις