ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 6 April 2011

Μια ακόμα παράξενη πτυχή του σεισμού στην Ιαπωνία που ενδεχομένως να έβαλε φρένο στα σχέδια των επικυρίαρχων

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.

Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας… Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή. Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο. Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος . Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην τεχνολογία τέτοιου είδους εξαρτημάτων. Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

http://www.votegreece.gr/archives/10539


Έπισήμανση ιστολογίου: Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου, αυτή η Εσφιγμένου πρόκειται για την αυθεντική αρχαία Μονή Εσφιγμένου που δέχεται και τον μέγιστο πόλεμο από τον προδότη τουρκόφιλο σιωνιστή Βαρθολομαίο - Βοθρολυμαίο επειδή αυτή η μονή είναι η μόνη εκεί πέρα που αρνείτε να υποκύψει στις πιέσεις για εκτροπή σε Θεοσοφικό Σουφισμό-Χάραγμα 666-Νέα Εποχή-M.R.A.-Oικουμενισμό-Λατρεία της Γαίας - και επειδή αρνείτε να ξεπουληθεί με μίζες της Εβραιοπαικής ένωσης όπως ξεπουλήθηκε το λοιπό Αγ.$$$$.Όρος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Ο παμπόνηρος αρχιδιάβολος αρχιμασόνος Βαρθολομαίος επειδή οι εσφιγμενίτες δεν μνημονεύουν το όνομα του της "αυτού μεγαλειότητος του" ..του προδότη, έχει φτιάξει μια δεύτερη κάλπικη Εσφιγμένου (ομάδα Κατσουλιέρηδων) με το δόλιο σκοπό να εκδιώξει τους μοναχούς της αυθεντικής Εσφιγμένου από το Αγ.Όρος ως τάχα σχισματικο-αιρετικούς !!!! (Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!)

Οι αυθεντικοί Εσφιγμενίτες δέχονται ανηλεή πόλεμο αυτή τη στιγμή και καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους επειδή αρνούνται να προσκυνήσουν τα τέρατα της Νέας Σατανικής Τάξης.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Άγιο Όρος, 25/03/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι οι Κατσουλιέρηδες γνωστοί από το παρελθόν για τις επιθέσεις στο Μοναστήρι μας, με λοστούς και βαριές, ετοιμάζουν καινούργιο κύμα επιθέσεων προς το Μοναστήρι μας αυτή τη φορά και με την Αστυνομική συμβολή. Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής: Ουδέποτε οι Κατσουλιέριδες άνηκαν ή θα ανήκουν στο μοναχολόγιο της Μονής μας, καθώς επίσης μετά από όσα δεινά έχουν κάνει εναντίον μας, δεν είναι, ούτε θα είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό. Ο μοναχός πρέπει να διδάσκει αγάπη με την στάση του, αυτοί απλά έχουν μάθει να την δείχνουν με βαριές και λοστούς. Η γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου δεν ήθελε ούτε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αυτοί πήραν το όνομα μας και όχι μόνο τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά διεκδικούν και ότι χτίσαμε σαν αδελφότητα 15 αιώνων. Μακριά τέτοιοι μοναχοί από το Μοναστήρι μας αλλιώς αποποιούμαστε κάθε ευθύνης, δεν θα ανεχτούμε ξανά άλλη προβοκάτσια… Η πολιτική και αστυνομική ηγεσία του Άγιου Όρους αφού φανταζόμαστε κατακρίνει αυτές τις ενέργειες του παρελθόντος (λοστούς και βαριές) καλό θα ήταν να μην ενθαρρύνει καινούργιες. Σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο δελτίο τύπου ότι το μόνο δίλλημα για μας εξακολουθεί να είναι, Ορθοδοξία ή Θάνατος. Ζούμε αποκλεισμένοι χωρίς κανένα δικαίωμα ούτε σε φάρμακα ούτε σε τρόφιμα. Βγάζουμε τα καΐκια μας για ψάρεμα έρχεται το Λιμενικό να μας τα κατασχέσει, βγαίνουμε να κόψουμε ξύλα στην έκταση του Μοναστηριού μας οι Κατσουλιέριδες στέλνουν την Αστυνομία να μας επιπλήξει. Μας πήραν το όνομα μας, μας βάφτισαν αυθαίρετα καταληψίες και σχισματικούς ώστε να είναι πιο εύκολη, νομικά, η απομάκρυνση μας από το Άγιο Όρος. Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον μας, έγιναν για μας καθημερινότητα, φέρνουμε κρυφά νύχτα τρόφιμα και φάρμακα, νύχτα επίσης μεταφέρουμε τους αρρώστους μας και όλα θα τα ανεχτούμε καρτερικά. Δεν θα θέλαμε όμως να υπάρξουν ξανά γεγονότα που αμαυρώνουν την εικόνα του Άγιου Όρους. Ούτε αίμα μοναχών να ποτίσει ξανά αυτή την Άγια γη. Παρακαλάμε λοιπόν για σύνεση, ότι είχαμε που να εξαργυρώνεται μας το πήρανε, το τελευταίο που έχουμε να χάσουμε πια … είναι οι ζωές μας.

Μετά τιμής, Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Άγιο Όρος (6977253297)


Υ.Γ. Αυτή η είδηση με το Σεισμό και το καταστραμένο εργοστάσιο εκεί, δεν θα πρέπει να εφυσηχάσει σε καμία περίπτωση τους έλληνες αγωνιστές εναντίον του "666" και της φασιστικής "Κάρτας Δούλου Πολίτη", είτε αυτοί λέγονται χριστιανοί, είτε απλά έλληνες πατριώτες που αγαπούν την ελευθερία και τα δικαιώματα στην ιδιωτικότητα και στα προσωπικά δεδομένα, αλλά και αυτοί που αγαπούν την επιβίωση τους, διότι το "666" επιθυμούν οι δρακονιανοί να το φορέσουν στους Έλληνες με σκοπό τη γενοκτονία τους από την ΡΙΚ ή "Άξονα Σαγκάης" ως τάχα "αντίχριστους φέροντες το χάραγμα του αντίχριστου αυτοκράτορα Δαν-Κριστιανσεν Κων/πόλεως" !

ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΗ.......

Βαρθολομαίος και σιωνιστική Coca-Cola ...πάει με όλα!!! (29-10-09)
http://www.youtube.com/watch?v=RfDbyhHQi_s

5 comments:

Unknown said...

Ο θεός του αγίου όρους....σκότωσε χιλιάδες αθώους, κατέστρεψε τις ζωές τους, για να μην εκτελεστεί η "αμαρτωλή" παραγγελία των ταυτοτήτων; Περίεργο!! Αγιορείτικο μου ακούγεται. Όπως το ότι θα πάρουμε τη πόλη που λέει και ο ηγούμενος της εσφιγμένου....και τη Σμύρνη μαζί...κύριος μουλατσιώτης. Μήπως τελικά προωθούν το σχέδιο 666 για να μας ξεσηκώσουν εναντίον των τούρκομογγόλων και μετά να μας αφανίσουν κανονικά;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΘΩΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟ; Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 666, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ "ΒΑΣΙΛΈΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΓΙΟ.
Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ-ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΩΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΧΛΑΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

διόρθωση στην παραπληροφόρηση που έσπειρε ο στημένος Teo:

ο Μεθόδιος είναι ο ηγούμενος της Αυθεντικής Εσφιγμένου. Ο Μουλατσιώτης είναι χριστέμπορος του κερατά ...o οποίος...ακόμα και το 666 το χρησιμοποιεί για κονόμα...

Unknown said...

παρακαλώ να διορθώσετε το όνομα μουλατσιώτης με το όνομα Μεθόδιος. Έγραψα λάθος. Σας παραπέμπω στην ομιλία του στο πεδίον του Άρεως , κατά της κάρτας του πολίτη, το δεύτερο μέρος. http://www.youtube.com/watch?v=ncDMlzbPDJU&feature=player_embedded#at=133
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει, είμαι όμως επιφυλακτικός ως προς τους σκοπούς του (παπάδες-και άλλοι....)και ανησυχώ για τις ενέργειες που ξεσηκώνουν το κόσμο κατά του 666 και κατά των εχθρών μας, εφόσον είμαστε αφοπλισμένοι. Ας οπλιστούμε πρώτα και ύστερα θα μπορούμε να αγωνιστούμε για τα δίκαια.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις