ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 31 December 2011

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012

Η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο έδωσε γερή μάχη, και στάθηκε βράχος όλο το 2011 απέναντι στα γενοκτονικά σχέδια του Σιν Σιών όπως επίσης στάθηκε βράχος και δεν λύγισε ούτε στις πισώπλατες μαχαιριές των νεοελλήνων.

Η Ο.Ε.Α. με τα αφυπνιστικά κείμενα ναι μεν έχει αφυπνίσει εχθρούς και φίλους, αλλά δεν έχει κατορθώσει να αφυπνίσει ακόμα την απαραίτητη «κρίσιμη μάζα» που θα φέρει τούμπα όλα τα σχέδια τους διάλυσης της Ελλάδας και γενοκτονίας των 2/3 του πλανήτη. Ίσως το ζυμάρι αρχίσει από εδώ και πέρα να φουσκώνει …θα δείξει. Μετά από 3 χρόνια μάχης, και με πολεμοφόδια κείμενα διανοητικού πολέμου μεγατόνων της Ο.Ε.Α., καταφέραμε ως ένα σημείο να αποτρέψουμε τα γενοκτονια σχέδια του δρακοπουστα της σελήνης, Γιαχβεχ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ, καθώς πείστηκαν από τα κείμενα εκτός των άλλων και αρκετοί ψευδοεβραιοι ελληνογενείς στην πραγματικότητα ασκεναζιμ – ασκάνιοι (ασκανία, περιοχής Προύσας Μ.Ασίας) οι οποίοι έχουν θέσεις εξουσίας, και τώρα είναι σφοδροί αντιρρησίες στο σχέδιο κατάληψης και γενοκτονίας του πλανήτη από την σινική δρακονιανή υπερστοά HONG.

Έχουμε επίσης καταφέρει να γονατίσουμε τον εχθρό και εντος των πυλών. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά που εκτυλίχτηκαν πίσω στα παρασκήνια αλλά θα μείνουμε ενδεικτικά μόνο σε ένα όπου αναγκάσαμε τον προδότη προβοκάτορα και τριπλό πράκτορα KARA-ZAFFERI, να αλλάξει το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ. και να πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες κωλοτούμπες – καιροσκοπισμούς που κρύβουν τις αρχικές σινικές-σιωνιστικές προθέσεις τους γενοκτονίας της Ελλάδος σε 2 φάσεις με το δώρο-δόλωμα «Κων/πολη»..

Και ενώ έγιναν τα ως άνω ενδεικτικά, και ενώ κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας να αφυπνίσουμε τους έλληνες και την υπόλοιπη λευκή φυλή με μεταφράσεις κλπ., οι ελληνικές ιστοσελίδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, υπονόμευαν τα κείμενα μας με πισωπλατες προδοτικές μαχαιριές της επιτήδειας μούγκας και συγκαλύψεως της αλήθειας.

Τους καλούμε λοιπόν να σταματήσουν αυτή την αισχρή υπονόμευση και αχαριστία διότι σε τελική ανάλυση προσπαθούμε να αποτρέψουμε ΚΑΙ την δική τους γενοκτονία και να σώσουμε ΚΑΙ το δικό τους τομάρι, παρότι γνωρίζουμε ότι μας μισούνε και τους έχουμε μπει στο μάτι, επειδή πάμε να τους αφαιρέσουμε βιαίως την θρησκευτική αλλά και την υπόλοιπη δρακονιανή ιδεολογική μαστούρα.

Δεν σας ευχόμαστε καλή δρακοχρονια - κακοχρονια αλλα καλή πρωτοχρονιά με νίκες υπέρ της Ελλάδος και υπέρ όλων των φίλιων λευκών πελασγικών και μαύρων σείριων φυλών.


http://youtu.be/jD0xbvuGpTI

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις