ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 5 December 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ

Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ HOLLYWOOD) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “COWBOYS & ALIENS”, Η΄ “ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”…

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ: ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ(ΑΜΕΡΙΚΗ-ΝΑΤΟ-ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!) ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ (ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΡΑ ΚΙΝΑ-ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ-ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ-ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΙΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ). ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΕΝΩ Η ΚΑΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ Ι.Χ.-ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΛΕΒΑΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ(HOLLYWOOD), ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ (SCORCHED EARTH)!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ!! (ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ;)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!! ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ!

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.

Υ.Γ.: Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ: KURTZMAN-ROSENBERG-ΚΛΠ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ: COHEN-GREENBERG-ROSENBERG-SPIELBERG (ΝΑΙ, ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ!)-ΚΛΠ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις